Zasłużony drenn Napisano 24 Stycznia 2022 Zasłużony Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 @ żydowski król [P] Czy jesteś mizantropem? [O] Nie, w końcu mam rodzinę. @ Devaz [P] Gdzie jest dzemor ja się pytam? [O] No w mojej lodówce, a gdzież miałby być? @ Ringo [P] Jaka jest twoja ulubiona postać w lolu i czemu jest to postać, dzięki której w trakcie całego jej snera mogę na spokojnie się wysrać? [O] Morgana oczywiście, a to dlatego, że dbam o przeciwnika i pozwalam mu się nawet wysrać podczas meczu. A tak poważnie to ma prostą mechanikę i jest uniwersalna, można nią grać jako wsparcie, mag na środku, a nawet w lesie. Do tego bardzo lubię jej biogrqfię. @ Marc3l [P] Którą ligę, którą typujesz lubisz najbardziej? [O] Chyba ultraligę, bo to jedyna w której chociaż odrobinę się orientuję. {P] Nie myślałeś, aby złożyć podanie na typera? [O] Nie, nie znam się na tym. [P] Co robisz na swojej randze? [O] Przeszukuję internet w poszukiwaniu nowinek i darmówek, które możecie dodać do biblioteki. [P] Nie nudzi Ciebie Twoja ranga? [O] Gdyby mnie nudziła, to bym się w to nie pchał. [P] Gdzie aktualnie mieszkasz? [O] Na zadupiu, gdzieś w Pomorskim @ P00F [P] Skąd pomysł na nick? [O] Znikąd, po prostu umiem je wymyślać. [P] Co sądzisz o mnie? [O] Za dużo smęcisz dziwnymi cytatami. [P] Kiedy podanie na redaktora? [O] Nigdy. [P] Kogo z forum lubisz najbardziej? [O] @ Devaz [P] Co na forum najbardziej Ci się podoba? [O] Mój dział. [P] Jak sądzisz, czy fuzja była dobrym pomysłem? [O] Nigdy nie byłem zaolennikiem fuzji, ale ta się częściowo udała. [P] Ktoś z Administracji forum dla Ciebie jest najaktywniejszy? [O] @ ferstel [P] Skąd zamiłowanie do gier? [O] Bardzo lubię fantasy, więc często grywam w RPG tego typu. [P] W jakie gry grasz? [O] Obecnie cisnę dwmony w Diablo I. @ Nyguss [P] Skąd jesteś ? [O] Z Polski. [P] Ile masz lat ? [O] 29. [P] Twoja największa pasja ? [O] Gry video. [P] Kot czy Pies ? [O] Zdecydowanie pies. [P] Miłość przelotna czy na zawsze ? [O] Na zawsze. [P] Jaki jest twój ulubiony kolor? [O] Zielony. [P] Która właśnie godzina ? [O] 6:30 [P] Kiedy wbijesz na Only mirage? :o [O] Mój komp nie ogarnia CS:GO [P] Jak jest twój styl ubierania się ? [O] Nie mam stylu. [P] Brunetki ? Blondynki? [O] Blondynki, naukowo udowodniono, że są bardziej atrakcyjne dla mężczyzn. [P] Czy wiek u kobiety ma dla ciebie znaczenie? [O] Niezbyt. [P] Masz samochód ? Jak tak to jaki ? [O] mam dwa- Kia Picanto z 2005 dla żony, nazywam go piździk, a dla mnie Nissan Almera z 2000, którego nazywam czołgiem. [P] Jakiego masz procka i kartę graficzną ? [O] Dwurdzeniowy intel po 2 Ghz taktowania i zintegrowana karta xD @ Dixie [P] Jak masz na imię? [O] Damian [P] Jak znalazłeś się na tym forum? [O] Grałem na COD modzie, dostałem screeny i zostałem. [P] Ile czasu już siedzisz na forach sieciowych? [O] Chyba z 10 lat. [P] Twój ulubiony MOD w CS'ie? [O] COD pod 1.6, ale max do 801 lvl. [P] Kogo najbardziej lubisz z forum? [O] @ Devaz [P] Jakim jesteś człowiekiem? [O] Ponurym [P] Wymień swoje 3 zalety [O] Przystojny inteligentny, dobry. Nominacja leci do @ The end. 1 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/74954-101-odpowiedzi-drenn/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość P00F Napisano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 1 godzinę temu, drenn napisał: [O] Za dużo smęcisz dziwnymi cytatami. ???? Dziękuję za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/74954-101-odpowiedzi-drenn/#findComment-352199 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Nyguss Napisano 24 Stycznia 2022 Zasłużony Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 Dziękuje za odpowiedzi . Widzisz P00F za dużo smęcisz po alkoholu 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/74954-101-odpowiedzi-drenn/#findComment-352207 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator Marc3l Napisano 24 Stycznia 2022 Donator Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 Za to nominację to Ci bardzo dziękuję ? Będą pytania pisane haha Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/74954-101-odpowiedzi-drenn/#findComment-352212 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi