Boski Z Polski Napisano 24 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2021 Uszanowanie, przeglądałem dzisiaj dział odpracuj ostrzeżenie i zwróciłem uwagę, na ostatnie odpracowania ostrzeżeń (LINK1 && LINK2). Odpracowujący w okresie 12.11.2021 - 24.11.2021 odrobił 5 warnów (wykupił je) oraz dąży do odpracowania kolejnych ostrzeżeń, w dosyć prosty, prymitywny sposób, a mianowicie przez napisanie recenzji książki. Jakby nie patrzeć, to pisanie recenzji, należy do jego "obowiązków". Cytat Tworzenie poradników, pisanie newsów, robienie wywiadów, gazetek itp. Generalnie, to redaktor się nawet nie kryje z jaką intencją, napisał temat co jest w ogóle absurdalne ponieważ, to część jego pracy, ale to już tylko moje zdanie. Moja propozycja dotyczy tego zjawiska, a nawet bym powiedział patologii, które w ogóle nie powinna występować. Każdy użytkownik może robić syf na forum, a jak dostanie już ostrzeżenia w postaci punktów, to idzie zrobić temat w odpowiednim dziale i zaczyna wszystko od nowa. Tabula rasa. Zostaje jakiś tam niesmak, który będzie znaczący przy ewentualnym podaniu na stanowisko, ale gdyby przykładowo można byłoby odrobić warny po 30 dniach, to osoby, które faktycznie są szkodliwe dla społeczeństwa, musiałyby się uspokoić. Czekam na zdanie "zadymiarzy", którzy na pewno się poryczą ponieważ ktoś im chce wziąć zabawkę. dla przypomnienia. @ misiek223 Cytat Znów wyolbrzymianie jak z tymi reklamami Opcja usuwania warnów w pewnym sensie rozwija sieć pod kilkoma aspektami a mianowicie. -Reklamy -Pieniądze -Artukuły czy inne tego typu tematy. Mamy hamować rozwój sieci, bo Ty płaczesz o to że ktoś sobie odpracowuje warna swoim czasem/pieniędzmi? xD Na każdej sieci jest możliwość odpracowania warnów, u nas aktualnie to działa dobrze więc nie widzę potrzeby tego zmieniać Osoby które notorycznie łamią regulamin kończą jak np @ Toksemik 10 minut temu, Boski Z Polski napisał: Zostaje jakiś tam niesmak, który będzie znaczący przy ewentualnym podaniu na stanowisko idealnie to napisałeś i myślę, że głownie o to w tym wszystkim chodzi a nie zeby pozbywać się ludzi jak to Ty byś sobie chciał xD EDIT btw "Czekam na zdanie "zadymiarzy"," - @ Boski Z PolskiTS3 dziekuję, że liczysz się ze zdaniem moim i kolegów. EDIT2 Jeszczę pozwolę sobie przytoczyć słowa Rumcajsa kierowane do Ciebie w tej kwestii na czacie @ Boski Z PolskiTS3 @edit@edit Cytat Reklamy? Jakie? Chodzi Ci o te, co trzeba się zarejestrować na inne forum i stworzyć post, w który wejdzie tylko moderator? Pieniądze? Tylko kilka osób odpracowuje warny. Artykuły? Znajdź chociaż jeden oprócz pana redaktora Przecież płaczesz o to, żeby użytkownicy mieli taką możliwość po 30dniach to tym bardziej zblokuje to rozwój xD @ Boski Z PolskiTS3 Reklamy? Jakie? Chodzi Ci o te, co trzeba się zarejestrować na inne forum i stworzyć post, w który wejdzie tylko moderator? Pieniądze? Tylko kilka osób odpracowuje warny. Artykuły? Znajdź chociaż jeden oprócz pana redaktora Niezły rozwój sieci, gdy pewne osoby odpierdalają syf. Zgadza się, na każdej sieci można odrobić warny, z tym, że większość sieci eliminuje dosyć szybko osoby robiące problemy. To ja pozwolę sobie przedstawić słowa, które otrzymałem, gdy napisałem na priv "...To wsm możesz napisać propozycję" Jak może to zablokować rozwój forum? Gościu, co ty piszesz? Robienie zadymy = Blokowanie rozwoju Najlepiej jakby w ogóle nie było. Fck logic, go learn @ misiek223 @ drenn Cytat Czy ty właśnie stwierdziłeś, że opracowanie recenzji jest czymś prymitywnym? Fck logic xD Propozycja głowie miała zachęcić użytkowników do zaangażowania w redakcji. Nie sądziłem, że redaktorów to również zachęci. 1 1 Pozdrawiam fanów, Boski Z Polski Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/73064-odrobienie-warn%C3%B3w-po-30-dniach/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek223 Napisano 25 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 Znów wyolbrzymianie jak z tymi reklamami Opcja usuwania warnów w pewnym sensie rozwija sieć pod kilkoma aspektami a mianowicie. -Reklamy -Pieniądze -Artukuły czy inne tego typu tematy. Mamy hamować rozwój sieci, bo Ty płaczesz o to że ktoś sobie odpracowuje warna swoim czasem/pieniędzmi? xD Na każdej sieci jest możliwość odpracowania warnów, u nas aktualnie to działa dobrze więc nie widzę potrzeby tego zmieniać Osoby które notorycznie łamią regulamin kończą jak np @ Toksemik 43 minuty temu, Boski Z Polski napisał: Zostaje jakiś tam niesmak, który będzie znaczący przy ewentualnym podaniu na stanowisko idealnie to napisałeś i myślę, że głownie o to w tym wszystkim chodzi a nie zeby pozbywać się ludzi jak to Ty byś sobie chciał xD EDIT btw "Czekam na zdanie "zadymiarzy"," - @ Boski Z PolskiTS3 dziekuję, że liczysz się ze zdaniem moim i kolegów. EDIT2 Jeszczę pozwolę sobie przytoczyć słowa Rumcajsa kierowane do Ciebie w tej kwestii na czacie @ Boski Z PolskiTS3 @edit@edit Cytat Reklamy? Jakie? Chodzi Ci o te, co trzeba się zarejestrować na inne forum i stworzyć post, w który wejdzie tylko moderator? Pieniądze? Tylko kilka osób odpracowuje warny. Artykuły? Znajdź chociaż jeden oprócz pana redaktora Przecież płaczesz o to, żeby użytkownicy mieli taką możliwość po 30dniach to tym bardziej zblokuje to obecne statystyki xD @ Boski Z PolskiTS3 Skoro jest tego mało, czyli użytkownicy aż tak tego nie nadużywają Precyzja odpowiedzi zależy od precyzji zadanego pytania. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/73064-odrobienie-warn%C3%B3w-po-30-dniach/#findComment-343848 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BlackSite Napisano 25 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 Jestem za tą propozycją ☺️ Już dawno wspomniane było, że zostanie to "może" zmienione, aczkolwiek żadnych kroków nie podjęto. Przynajmniej będzie spokój, bo trzeba uważać :p Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/73064-odrobienie-warn%C3%B3w-po-30-dniach/#findComment-343873 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony drenn Napisano 25 Listopada 2021 Zasłużony Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 6 godzin temu, Boski Z Polski napisał: w dosyć prosty, prymitywny sposób, a mianowicie przez napisanie recenzji książki. Czy ty właśnie stwierdziłeś, że opracowanie recenzji jest czymś prymitywnym? Fck logic xD 6 godzin temu, Boski Z Polski napisał: napisał temat co jest w ogóle absurdalne ponieważ, to część jego pracy, ale to już tylko moje zdanie. Możesz to potraktować jako nagrodę za obowiązki. 6 godzin temu, Boski Z Polski napisał: byłoby odrobić warny po 30 dniach, to osoby, które faktycznie są szkodliwe dla społeczeństwa, musiałyby się uspokoić. Mimo wszystko zgadzam się z propozycją, z dwóch powodów: 1. Ukróci to nieco zapędy toksycznych osób. Tak czy siak wykupią tego warna, ale nie tak szybko. 2. To i tak miało być już dawno wprowadzone i nie wiem czemu jeszcze się nie dokonało. 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/73064-odrobienie-warn%C3%B3w-po-30-dniach/#findComment-343876 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator FishU Napisano 25 Listopada 2021 Donator Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 Także jestem za tą propozycją. Pamiętam że to kiedyś miało być zmienione lecz to było kupę lat wstecz. Może teraz po namysłach coś się zmieni ZNAJDZIESZ MNIE O TUTAJ Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/73064-odrobienie-warn%C3%B3w-po-30-dniach/#findComment-343877 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ferstel Napisano 25 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 To tak... Opowiadając na pytanie odnośnie odrabiania warnów po 30 dniach. Odrabianie ich po 30 dniach związane jest tylko i wyłącznie z przywilejem rang PREMIUM: Nie tyczy się to osób nie posiadających żadnych rang premium. Więc jeżeli szary Kowalski dostał ostrzeżenie, to może je od razu po otrzymaniu odpracować. Formę ma dowolną: - Zareklamowac siec CSowicze.pl na domenach płatnych o tematyce counter-strike. (Na reklamach musi widnieć twój nick. Reklamy nie mogą być zdublowane.), - Wysłać sms za 4,92zł przez widget https://www.1shot1kill.pl/widget_platnosci/66291 a w komentarz wpisać swój nick z forum, - Stworzenie WŁASNEGO artykułu / poradnika / recenzji w odpowiednim do tego dziale ( w dniu odpracowania ostrzeżenia ) a następnie wstawienie linka do wzoru, - Wpłacić Paypal lub przelew przez widget https://www.1shot1kill.pl/widget_platnosci/66291 na kwotę 2,60zł a w komentarz wpisać swój nick z forum. A co do artykułów? Zostało to wprowadzone po propozycji od Was i konsultacji z resztą administracji. Jest to dobre wyjście, ponieważ tak czy tak musisz przysiąść się do wykonania danego artykułu/recenzji itp. Temat uważam za wyczerpany i wyjaśniony. /cl Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/73064-odrobienie-warn%C3%B3w-po-30-dniach/#findComment-344010 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi