Skocz do zawartości

Zablokowane skarga jakis admin nie znam ogolnie powiedzialem mu czesc bo mial admin i trzeba lizac dupe

takko

Rekomendowane odpowiedzi

• VIP
  • Skarga na Admina/Gracza (nick): jakis kubon nie znam
  • Twój nick: tako
  • Nick oskarżonego: kubon
  • Steam ID/IP oskarżonego: nie mam bo mnie zbanowal xdd
  • Dowody (SS'y/Demo): image.png
  •  
  • Opis sytuacji: Dostałem bana za obraze admin, gdy była 2 rudna i poiwedzial maks 3 slowa czy cos nawet nic o kubonie i dostalem bana za kur*a obraze XDD

wysle demko jak mapa sie skonczy pzdr

ale przeciez wyraznie jest napisane ze skiny zmienia sie po rundzie, do tego jak zmeinial skiny jak tam stal wychylony i ciagle zabijal kogos xdd

dostalem muta od serwera i ciagle dostaje od sesji jak wbijam na mape xddd

tak @ misiek223 mi zabiera kanapki w szkole

a i gdybym plakal to kubon by nie slapował tego typa co chwile  że afczy

@ Samael

@ Samael 29 pazdziernika XD w dodatku ten administrtator zostal zdegradowany za 2/3 dni czy podobnie

a drugi screen to mirage w dodatku 3 lutego XD nawet nie pamietam co tam zrobilem

Edytowane przez takko

ezgif.com-gif-maker.gif.291671d5126ca1bfe85c34d48f334459.gif.8e394336f62a59e2d894d618e1f97ad5.gif

Po twoim skromnym poście oraz banach jakie otrzymałeś, łatwo zgadnąć co mogło być powodem bana. 

Otóż pech chciał, że sam siebie zbanowałem, zamiast Ciebie - więc ban docelowo był ode mnie, ale dany przez Kubona. 

Natomiast za co ban? Za bycie toxiciem, ciągle płakałeś, że ktoś kampi i jak dostałeś muta to jak jakiś książe nagle z pretensja za do mute. Dobrze wiedziałes, ze mute poszedl tylko na mape i to wykorzystales i wszedles znow zeby moc mowic. 

I tu się zaczyna powod Twojego bana - wąty do adminów za co mute i jak Kubon Cię nie usłyszał to Ty do niego z mordą gó**o. Dla Ciebie moze to nie obrazliwe, ale dla mnie to jest wystarczajacy powod do bana zgodny z regulaminem. Bycie wulgarnym nie oznacza tylko przeklinanie. 
Co więcej ban był związany też z mówieniem co ma robić administracja, kolego, pisz na U@ bo za nie pisanie tego tez jest ban. Ale powiem Ci tez, ze typ do ktorego sie czepiales, zmienial sobie skiny i dlatego bylem cierpliwy z tym jego siedzeniem na respie. LUZUJ MAJTY MATE.

I tak konczac, ban na 10 minut a Ty lecisz juz na skarge? W szkole pewnie bardzo Cie lubia?

@Edit:
Nie widac skinow jak jest sie martwym badz czasu jest za malo. Po za tym on ciagle ginal i tak jak gral, wiec bez sensowne czepianie sie.
I ja slapowalem go, zeby dac mu do zrozumienia :) 
Przykro mi, ze ciagle od sesji dostajesz mute lub ze zbanowali Cie na dsc...

------
Ze względu, ze edytujesz pod podaniem i tam piszesz ze wcale nie masz banow za obrazy to pozwole Ci pokazac, ze masz :) Szukajac pod SID: https://prnt.sc/1zxrafm + https://prnt.sc/1zxrjev
A wiec 3 z 4 banow to za obrazanie :)

Edytowane przez Samael

???́?? ?????? ????????́ ??ł??̨ ???????̨ – ??????́ ?????????, ? ????????? ?????́???̨ ???????̨, ??̨?????? ???????ł ??????.

RMvI13s.png

Nie ma się co nawet wypowiadać. Skarga nawet nie będzie weryfikowana bo jest po prostu nie poważna. 

skarga_odrzucona_csowicze2021.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie