Skocz do zawartości

Zablokowane Propozycja Przywileje Rang Forum (Czas na zmianę)

OxyMen2

Rekomendowane odpowiedzi

Propozycja Przywileje Rang Forum.

Screenshot_2021-10-28-22-41-01-612_com.android.chrome.jpg

Czas na zmiany.

Jak w temacie są nagrody dla rang co niektórych lecz 

Rangi forumowe to także jak WŁAŚCICIELSERWERA/ OPIEKUN SERWERA /VIP/SPONSOR/DONATOR/SPONSOR PRO/ADMIN SERWERA/itd

Screenshot_2021-10-28-22-44-46-855_com.android.chrome.jpg

Myślę, że każdemu Właścicielowi i Opiekunowi Serwera itd także należy się nagroda na forum bo my dbamy o swoje serwery/działy/itp 

Nie tylko dla rang wyższy nagrody lecz dla każdej rangi forumowej oprócz rangi goście, użytkownika,kobieta .

Dodam także, że trzeba temat zaktulizować, ponieważ zmieniły się kolory rang. ❣️ (https://csowicze.pl/topic/56007-przywilej-rang-forumowych/) 

Co sądzicie?

@ Właściciel CS 1.6 [FFA] @ Właściciel CS 1.6 [DD2 #2] @ Właściciel CS 1.6 [Paintball] @ Opiekun UBTeam CS 1.6 

@ Opiekun UBTeam CS:GO

@ 

@ Sponsor PRO 

@ Donator

@ VIP 

@ Właściciel CS 1.6 [JAILBREAK]

@ Właściciel CS:GO [AWP]

@ Właściciel CS:GO [MIRAGE #1]

@Użytkownik

@ Mrs.Fuksiara Redaktor /ubt itd też się ciągle zmieniają. Co ma piernik do wiatraka. 

Na forum co róż osoby się zmieniają na forum na rangach. 

Są rangi które wspomagają rozwiązać forum/serwer a nie mogą dostać za to nagrody. (Dlaczego? Bo ktoś dodał wyższe tylko rangi).

@ polkes Jak  w temacie rangi forumowe .

To wszystkie jakieś są na forum nie wyższe. 

Nie oczekuje nagrody ale warto docenić te osoby na forum a nie tylko słownie na swoich serwerach. A co oni nic nie wnoszą do forum i / serwera? 

Serwer jest częścią forum gdzie starasz się rozkręcać serwerem w tym rozkrecasz forum. 

@ Mr. Emerytowany  Nie zrozumiałeś treści wiadomości.  Przeczytaj co dla @ polkes napisałem. Widać że jesteś z starej daty (Bez obrazy). 

@ drenn Wkoncu drugi raz się zgadza zemną!

@The end. Zniżkę ma swoją na reklame ;). 

Rangi forumowe to rangi wszystkie na forum . 

Każdy użytkownik powinien otrzymać nagrodę na forum nie tylko osoby które posiadają RANGI wyższe. 

To użytkownicy i właściciele serwerów i opiekuni dokładają starań aby forum tętniało życiem i serwery :)

https://csowicze.pl/topic/72435-propozycja-przywileje-rang-forum-czas-na-zmian%C4%99/

Gość Mrs.Fuksiara

Jestem na nie, bo opiekun/właściciel się ciągle zmienia, a na takiej randze gdzie trzeba pracować (Nie to że na serwerach nie pracujeci) to nikt nie chce siedzieć :P 
Ewentualnie zmienić to, że tylko raz można odebrać, zwiększyć nagrodę i tyle. ;) Bo inaczej bez sensu

https://csowicze.pl/topic/72435-propozycja-przywileje-rang-forum-czas-na-zmian%C4%99/#findComment-341437

"Myślę, że każdemu Właścicielowi i Opiekunowi Serwera itd także należy się nagroda na forum bo my dbamy o swoje serwery/działy/itp "
Pozwoliłem sobie zaznaczyć na czerwono kluczowe słowa.  I słowa klucz zaznaczę również niżej.
Ciężko mi zrozumieć teraz Twój tok myślenia.  Oczekujesz nagrody za zajmowanie się Swoim serwerem? Za to, że dbasz o swój serwer? Bo poświęcasz czas na swój serwer
Jak być nagradzanym za zajmowanie się czymś co jest Twoje?  Opiekunowie, tak samo. Odwalają robotę na serwerze. Tak samo jak admini.
Takie osoby powinny być nagradzane na forum w postaci VIPA/SVIPA za Free, a nie załatwianie im rang na forum.  
To już nawet nie jest kabaret, To jest dramat.  

Z pełnym szacunkiem do wszystkich Opiekunów serwerów i Techników, jest to żmudna robota, rzadko również chwaleni za to co robicie. Sam godzinami siedzę przy serwerach. więc rozumiem na czym to polega.

Nie zgadzam się z tym i nigdy się nie zgodzę,  nie chcę być z tym kojarzony, Ja jako właściciel serwera tworze to dla siebie i dla graczy, nie dla profitów i korzyści na Forum.

Dla mnie to na siłę szukasz profitu na forum i innych serwerach. Odrzuca mnie to.  

Edit1:

13 godzin temu, OxyMen2 napisał:

@ polkes Jak  w temacie rangi forumowe .

To wszystkie jakieś są na forum nie wyższe. 

Nie oczekuje nagrody ale warto docenić te osoby na forum a nie tylko słownie na swoich serwerach. A co oni nic nie wnoszą do forum i / serwera? 

@ OxyMen2 no dobrze, przekonaj mnie, co takiego Opiekunowie i admini serwerów robią a Forum, 

https://csowicze.pl/topic/72435-propozycja-przywileje-rang-forum-czas-na-zmian%C4%99/#findComment-341441

• Fundator

Jestem na NIE, a czemu:

Jako Właściciel Serwera sam nim zarządzasz oraz go pilnujesz i za to nagroda na forum to jest bezsens totalny.

Wiadomo takie nagrody można dać, ale dal opiekuna lub admina, ale w postaci np dodatkowej repki lub jak dla Admina hmm np: (najlepszy admin miesiąca co najwięcej spędził czasu na serwerze przy pilnowaniu to nagroda hmmm miesiąc bez składki plus na forum ranga admin miesiąca), a dla opiekuna sam nie wiem jaka nagroda ponieważ opiekun to tak samo jak admin tylko, że ma więcej roboty, bo pilnuje wszystkich adminów itd. 

Mr.Damiano (2).gif

https://csowicze.pl/topic/72435-propozycja-przywileje-rang-forum-czas-na-zmian%C4%99/#findComment-341444

Bardzo fajna propozycja, ale wydaje mi się, że jest to za mało!
Moim zdaniem każda osoba, która zarejestruje się na forum powinna otrzymać vip'a/svip'a na każdym serwerze oraz rangę vip na forum.

Spoiler
6 godzin temu, polkes napisał:

"Myślę, że każdemu Właścicielowi i Opiekunowi Serwera itd także należy się nagroda na forum bo my dbamy o swoje serwery/działy/itp "
Pozwoliłem sobie zaznaczyć na czerwono kluczowe słowa.  I słowa klucz zaznaczę również niżej.
Ciężko mi zrozumieć teraz Twój tok myślenia.  Oczekujesz nagrody za zajmowanie się Swoim serwerem? Za to, że dbasz o swój serwer? Bo poświęcasz czas na swój serwer
Jak być nagradzanym za zajmowanie się czymś co jest Twoje?  Opiekunowie, tak samo. Odwalają robotę na serwerze. Tak samo jak admini.
Takie osoby powinny być nagradzane na forum w postaci VIPA/SVIPA za Free, a nie załatwianie im rang na forum.  
To już nawet nie jest kabaret, To jest dramat.  

Z pełnym szacunkiem do wszystkich Opiekunów serwerów i Techników, jest to żmudna robota, rzadko również chwaleni za to co robicie. Sam godzinami siedzę przy serwerach. więc rozumiem na czym to polega.

Nie zgadzam się z tym i nigdy się nie zgodzę,  nie chcę być z tym kojarzony, Ja jako właściciel serwera tworze to dla siebie i dla graczy, nie dla profitów i korzyści na Forum.

Dla mnie to na siłę szukasz profitu na forum i innych serwerach. Odrzuca mnie to.  

Tyle w temacie :kekw:

Pozdrawiam fanów,

Boski Z Polski

https://csowicze.pl/topic/72435-propozycja-przywileje-rang-forum-czas-na-zmian%C4%99/#findComment-341453

• Zasłużony
9 godzin temu, OxyMen2 napisał:

Dodam także, że trzeba temat zaktulizować, ponieważ zmieniły się kolory rang.

Pełna zgoda.

Co do samych nagród, jestem sceptyczny. Takie tytuły jak VIP, sponsor itd. Mają już przywileje wynikające z ich rang. Natomiast admini i opiekunowie serwerów powinni dostawać nagrody od właścicieli tychże serwerów, bo przecież to dla nich wykonują pracę. 

Z drugiej strony dodam, że MY, czyli osoby wykonujące pracę na forum, nie powinniśmy mieć darmowych usług na serwerach. 

Darmowy hosting zdjęć i obrazków
https://csowicze.pl/topic/72435-propozycja-przywileje-rang-forum-czas-na-zmian%C4%99/#findComment-341454

• Donator

Jestem na tak

Bardzo fajny pomysł. Takiego jeszcze nie było :) 

v3.png.e4356ff2ea9fe647b6290654e3f0c93a.

image.png

https://csowicze.pl/topic/72435-propozycja-przywileje-rang-forum-czas-na-zmian%C4%99/#findComment-341460

• Pomocnik Mikołaja

Rangi, które obecnie otrzymują nagrodę wykonują swoją prace bezpośrednio na forum, a ich praca tyczy się tylko i wyłącznie forum, nie serwera.

Jako właściciel serwera dostajesz zniżkę na reklamę za przynależenie do sieci, która ją ma, otrzymujesz dział dla swojego serwera, pomoc techniczną i Ty chcesz więcej?

Dbasz o swój serwer, sieć Ci w tym pomaga i sądzisz, że to nie jest wystarczająca nagroda? Rangi, które pracują na serwerach powinny dostawać nagrodę od właścicieli tych serwerów, nie od właściciela sieci.

Myślę, że założycielowi tematu z nagrodami chodziło bardziej o rangi forumowe, które pracują na forum, można by powiedzieć, że są to rangi "funkcyjne".

11 godzin temu, OxyMen2 napisał:

@ Mr. Emerytowany  Nie zrozumiałeś treści wiadomości.  Przeczytaj co dla @ polkes napisałem. Widać że jesteś z starej daty (Bez obrazy). 

To napisz ją tak, aby była zrozumiana, bo obecnie sam 3 razy musiałem to przeczytać, żeby cokolwiek z tego zrozumieć..

11 godzin temu, OxyMen2 napisał:

Myślę, że każdemu Właścicielowi i Opiekunowi Serwera itd także należy się nagroda na forum bo my dbamy o swoje serwery/działy/itp 

Po to je macie, żeby o nie dbać.

Na nie, cześć.

https://csowicze.pl/topic/72435-propozycja-przywileje-rang-forum-czas-na-zmian%C4%99/#findComment-341462

"Myślę, że każdemu Właścicielowi i Opiekunowi Serwera itd także należy się nagroda na forum bo my dbamy o swoje serwery/działy/itp "

Wydaje mi się że to nie w tą stronę  droga.  Ja w Cs gram z pasji, a nie dla korzyści. Musimy myśleć przyszłościowo nad rozwojem serwerów a nie ile w danym miesiącu możemy zarobić. Jest to wiadomo jakas motywacja do pracy ale kasa i przywileje to nie wszystko. 

Staram się dobrze wykonywać swoje obowiązki (nie mi to oceniać) ale czy chce za to nagrodę ? Nie

Wystarczy mi dobre słowo od @ Mrs.Fuksiara @ RumcajsJumperoraz pozostałych opiekunów, adminów bądź graczy bo dzięki nim mogę się wykazać.

Bardziej mnie to ucieszy niż jakiś Vip czy SViP na forum. 

Nie obrażając nikogo zgodzę się z @ polkes.

Wydaje mi się że liczysz za bardzo na korzyści. 

Jestem na nie.

https://csowicze.pl/topic/72435-propozycja-przywileje-rang-forum-czas-na-zmian%C4%99/#findComment-341467

Odróżnijmy forum od serwerów,.. Rangi typu Właściciel Serwera / Opiekun Serwera / Admin Serwera ma dostawać nagrodę za to że pełni rolę na swoim serwerze? Na pewno jest to nieprzemyślane podejście, ponieważ idąc tym tokiem myślenia "admin" który jest bo jest na serwerze ma za to zostać VIP'a na forum lub +10 / +15 reputacji na forum? Za to że spełnia OBOWIĄZEK admina, pokreślę ADMINA SERWERA a nie FORUM. Także w zadaniu właściciela serwera powinno być nagrodzenie swoich "podopiecznych" a nie że forum ma to dawać. Czyli ktoś byłby adminem przez 2 miesiące, dostanie VIP'a, rezygnuje ale dalej ma VIP'a? No nie... Zostanie mu odebrane i to jest bez sensu już :/ 

Co do kolorów, jestem w pełnej zgodzie z tym i zostanie to zmienione maksymalnie do końca tego tygodnia pod obecną kolorystykę rang forumowych. 

Reasumując.. Pierwsza propozycja zostanie wprowadzona, drugą odrzucam. 

/cl

https://csowicze.pl/topic/72435-propozycja-przywileje-rang-forum-czas-na-zmian%C4%99/#findComment-341536

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie