Skocz do zawartości

Zablokowane Luźna propozycja

Luis Enrique

Rekomendowane odpowiedzi

Właściciele/Opiekunowie serwerów powinni sprawdzać doświadczenie admina, jestem przekonany, że znajdzie się paru adminów co mają problem pova nagrać. 
Niejednokrotnie spotkałem się z sytuacją gdzie zbanowałem gracza na DD2 za full aimbota, a wchodzę w bansa i ten sam dostaje na  FFa screeny. 
Moim skromnym zdaniem wprowadzenie takiego pkt. regulaminu spowoduje rezygnacje/degradacje bo nie będą mogli poradzić sobie z demkiem i po prostu admini będą bali się banować.
Polecam od siebie dodać na każdym serwerze automatyczne demka co przy zbanowaniu gracza ułatwi nam pracę jeśli admin nie będzie w stanie rozpisać demka wtedy sprawdzi UBT.
Robienie ssów w 2k21 roku bez sensu... każdy cheat ma AntySS, a żeby sprawdzić czy dany grać posiada inne modele broni/ESL wystarczy zrobić raz screeny.

Tak jak parę osób wyżej wspomniało skoro admin jest "leniwy" lub nie potrafi rozpisać demka dlaczego pełni taką funkcje? Rozpisanie demka przez admina to powinna być podstawa by dostać ową funkcje. Robota dla Opiekunów serwerów by sprawdzić kandydata czy się nadaje, a potem płacz, że tylko screeny lecą :)) 

2 godziny temu, ferstel napisał:

Jeżeli jedna i ta sama osoba dostaje parę banów za ss'y to widać że jednak potrafi się kryć albo źle są sprawdzane ss'y.

Pamiętajmy też, że istnieją gracze co potrafią grać, a jak admin nie ma doświadczenia wali screeny na ślepo.. 

6 godzin temu, misiek223 napisał:

Jeżeli admin ma problem z jakimś graczem to wystarczy, żeby się poświecił i nagrał demo z całej mapy a później wysłał je do któregoś z ubt jeżeli sam nie będzie w stanie tego rozpisać. Chłopaki nigdy nie odmawiają pomocy ;p 

Myślę, że wystarczy zrobić tak jak napisał @ misiek223 i po sprawie. 

Podsumowując wgrać plugin do automatycznych demek i zamiast robienia screenów 4 raz tej samej osobie odesłać na forum "wstaw pova na forum" itp. i będziemy mogli ocenić lub nagrajcie demko i podeślijcie nam. 

@ ferstel mam nadzieję, że wyjaśnione ;) 

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

https://csowicze.pl/topic/72209-lu%C5%BAna-propozycja/page/2/#findComment-340618

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie