Skocz do zawartości

Zablokowane Propozycja - Usunięcie galerii chwały ~ a może zapomnienia? + losowanie typerowicza

xavjer

Rekomendowane odpowiedzi

• Devil

Witam

1. Stwierdziłem że napisze temat dotyczący jednego z przedawnionego i zapomnianego działu, który tylko cieszył się na początku popularnością.

image.png

image.png

Wydaje mi się że ten dział stał się zbędny na forum, bo nie zostało to wypromowane czy rozgłaśniane(kiedy jeszcze był organizowany) oraz 5 miesięcy minęło od ostatniego tematu.

2. W przypadku losowania typerowicza stracił na blasku od momentu gdy "Typer" wrócił do łask, gdzie użytkownicy mają większą okazję się wykazać w przypadku "typowania". Przy okazji temat nie był ruszony od czerwca. Również uważam że powinien zniknąć na pewien czas z działu konkursów

image.png

image.png

• Najlepszy Strzelec

To fakt galeria chwały nie była hohoho czasu użytkowana ostatni raz za czasow truskawy lolka i lisha jeszcze, jestem za usunięciem tych kategorii  :)

HatefulScratchyBarebirdbat-size_restricted.gif

• Zasłużony

Jak twierdził @ ferstel typerowicz ma wrócić w tym miesiącu, więc dajmy temu czas.

Co do galerii chwały, to może ciekawą odmianą byłoby zrobienie jej pod dowolną grę,  a nie tylko cs? W końcu sporo z nas gra w inne tytuły i podejrzewam, że chętnie by się pochwaliło nie tylko wynikami ale swoimi dziełami. Np. Budowlami w minecraft, czy Rust lub Valheim. Albo wyglądem jakiejś swojej postaci, czy ciekawą historią na jej temat.

Sam chętnie pochwaliłbym się panu @misiek moją słynną bazą dla ZSRR xD

Właściciele i opiekunowie serwerów mogliby też pomyśleć o wrzucaniu zdjęć z topki serwerów, zaby wyróżnić swoich graczy ;)

@ Mrs.Fuksiarawłaśnie tak to powinno wyglądać, nie jako konkurs tylko jako miejsce gdzie każdy może się pochwalić tym co zrobił. 

Edytowane przez drenn
Darmowy hosting zdjęć i obrazków
Gość Mrs.Fuksiara

Galeria chwały miala byc wznowiona. Aczkolwiek po aktywności użytkowników stwierdzilam ze nie ma sensu. 

@ drennmyśle, że mogę to przerobić ;)

Tylko tutaj raczej po prostu byłoby cos w deseń pokazania swojej gry, a nie konkursu. 

W sumie można to przerobic pod kategorie. Najbardziej kreatywni, najlepszy strzelec.i itp.

temat_zamkniety2_csowicze2021.png

1. Temat typerowicza wyjaśniony :) 

2. Co do galerii chwał, wszystko zostanie przemyślane / przekonwertowane przez @ Mrs.Fuksiara i wtedy wprowadzone ;p 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie