brvtal Napisano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2021 (edytowane) Pierwsza propozycja - moim zdaniem dosyć znacząca. Aktualnie na wersji mobilnej subfora wyglądają tak: Przez co jak widać na drugim SS - niezbyt wiadomo czego dotyczą dane subfora w dziale Counter Strike. Edit: już śpiący jestem i zapomniałem dodać, że chodzi mi o ułożenie ich jeden pod drugim na wersji mobilnej (chociaż pewnie mogliście wywnioskować z tego co pisałem haha) Edit 2 : zauważyłem, że na wersji pc wygląda to bardzo podobnie, tytuły subforów też są przycięte. Co wy na to aby zamiast 3 kolumn na wersji PC zrobić 2 kolumny? Byłoby to bardziej czytelne, natomiast na telefonie także w wersji poziomej - 2 kolumny, a w wersji pionowej - 1 kolumna. Oczywiście jeśli da się to tak ustawić. Wybaczcie za dodawanie wam roboty haha @ Właściciel@ Head Admin (Nie wiem czy mogłem lecz postanowiłem Was oznaczyć, ponieważ zaszło tutaj parę zmian - info co zostało dodane jest w powodzie edycji. :D) ------------------------------------------------ Druga propozycja - mała edycja działów. Może to wpłynąć trochę na stałych użytkowników, którzy pamiętają gdzie co się znajduje, więc nie jestem pewny tego czy się przyjmie Chodzi o przeniesienie działu Redakcji, Konkursów oraz Ligi Typera do osobnej strefy pod "Forum Główne" np. o nazwie "Strefa Użytkowników". Wszelkie sprawy dotyczące forum znajdowałyby się wtedy w jednej strefie, a działy, które dotyczą użytkowników - w drugiej. -------------------------------------------------- Trzecia propozycja - przeniesienie strzałeczki nad oddaną reputację. Aktualnie strzałka przenosząca nas na górę strony przechodzi za reputacją, ale wszędzie indziej wyświetla się z przodu. (Nie wiem jak to wygląda na pc, ponieważ ss pokazuje wersję mobilną.) EDIT PO RAZ KOLEJNY XD @ Adrianno Przesunięcie strzałki (bo chyba to zostało zrobione) nie równa się przenieseniu ją na przód strony Dalej pokazuje się ona za znaczkiem usunięcia reakcji i teraz jeszcze zauważyłem, że w top dotacjach, administracji itd wyswietla się ona za strzałecxką wysuwającą wybór np. pomiędzy Administratorami, a Moderatorami: --------------------------------------------------- Propozycja czwarta - poprawienie błędu, który znajduje się w TOP Donotarach, a mianowicie spację w tysiącach -------------------------------------------------- Propozycja piąta - dodanie opisów do działów w strefie gier. FIFA - np. "Wybierz swój skład i poprowadź go do zwycięstwa. Strzelaj bramki przeciwnikom i wygraj mistrzostwo!" GTA - Grand Theft Auto - np. "Nielegalne interesy, handel bronią, morderstwa, rabunki, przestępcy - a Ty? Jesteś jednym z nich i nie daj się złapać!" To tyle ode mnie Pozdrawiam, @imdxro Edytowane 26 Sierpnia 2021 przez imdxro Treść "Edit 2" + propozycja 3, 4 i 5 :D 2 3 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/71061-poprawa-czytelno%C5%9Bci-subfor%C3%B3w/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony drenn Napisano 26 Sierpnia 2021 Zasłużony Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2021 Z tym pierwszym się zgodzę, ale tu wystarczyłoby zmienić nazwy subfor. Zamiast np. Counter-strike media, zostawić samo media, przecież one są już w dziale dotyczącym cs, więc te nazwy z początku są, zbędne. Do drugiej sienie wypowiem, bo mi to wisi Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/71061-poprawa-czytelno%C5%9Bci-subfor%C3%B3w/#findComment-335833 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Samurai` Napisano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2021 1 i 3 propozycja dodana. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/71061-poprawa-czytelno%C5%9Bci-subfor%C3%B3w/#findComment-335889 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ferstel Napisano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2021 1. Dodane 2. Wszystko zostało dostosowane według propozycji nr 1 i 3. Nazwy poddziałów skrócone. 3. Dodane / Umiejscowienie strzałki jest stałe. I znajduję się w tym miejscu w którym jesteśmy na forum. Jeżeli jesteś na poziomie " Administracja i Moderatorzy " to wtedy będzie na ich poziomie. Aktualnie nie powoduje żadnych błędów i złego korzystania z forum. Niczemu nie przeszkadza 4. Sprawdzimy występujący błąd i postaramy się go naprawić 5. Dodane Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/71061-poprawa-czytelno%C5%9Bci-subfor%C3%B3w/#findComment-335926 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi