.WERKA. Napisano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2021 @ Mrs.Fuksiara [P] Czego najbardziej nie lubisz w drugiej osobie? [O] Jak jest ktoś nieszczery wobec mnie. [P] Posiadasz drugie imię? [O] Tak, Natalia. [P] Jakie słodycze lubisz? [O] Wszystkie sł0dycze to dobre słodycze haha [P] Czy jest ktoś z forum kto Ci się podoba? [O] Niekoniecznie [P] Masz marzenia? Jak tak to zdradzisz je? [O] Jedynym moim marzeniem na dany moment jest to żeby moi bliscy wyzdrowieli. @ jokerek23 P] Ile masz lat? [O] 20 we wrześniu. [P] Jak długo już grasz w CS? [O] zaczęłam jakoś w 2014/1015 ale miałam przerwę i wróciłam w tym roku do grania [P] Jakie jest twoje wymarzone miejsce na podróż? [O] Marzy mi się Albania. [P] Studiujesz czy pracujesz? [O] Pracuje, w cukierni. [P] Jaki masz kolor włosów? [O] Szczerze to sama nie wiem co to za kolor haha [P] Jaka jest twoja ulubiona potrawa? [O] Lazania i spaghetti @ El Jokeros [P]Jakie masz hobby? [O] Gotowanie. [P]Jakiej muzyki słuchasz? [O] Słucham wielu gatunków muzycznych, to co wpadnie mi w ucho [P]Jaka jest Twoja ulubiona książka? [O] Ugly love od Colleen Hoover [P]Jaki jest Twój ulubiony zespół? Czy byłaś na ich koncercie? [O] happysad, byłam nie raz, ale marzy mi się iść na koncert Maneskin [P]Lubisz sport? Coś trenujesz? [O] Nie jestem typem sportowca. [P]Wolisz aktywny wypoczynek czy błogie lenistwo? [O] Zdecydowanie lenistwo! [P]Czy masz rodzeństwo? [O] Mam starszą siostrę i starszego brata. [P]Jakie zwierzęta lubisz? [O] Koty [P]Jakie jest Twoje największe marzenie? [O] Tak jak wyżej, żeby moi bliscy wyzdrowieli. [P]Jak wygląda Twój „idealny” dzień? [O] Obudzić się o jakiejś późnej godzinie i nie musieć iść do pracy [P]Co najbardziej cenisz w przyjaźni? [O] Szczerość i zaufanie. [P]Co cenisz w chłopakach? [O] Szacunek do kobiet, bo niektórym tego brakuje. [P]Jakie jest Twoje najpiękniejsze wspomnienie? [O] Zostawię to dla siebie [P]Czy jesteś religijna? [O] Nie. [P]Co wybierasz: umysł czy uroda? [O] Zdecydowanie umysł! [P]Co chciałabyś w sobie zmienić, dlaczego? [O] Za bardzo się przywiązuje do ludzi, więc to bym chciała zmienić, ponieważ często przez to cierpię. [P]Gdzie chciałabyś pojechać na wymarzone wakacje? [O] Do Albanii [P]Jaka jest najbardziej szalona rzecz, którą kiedykolwiek zrobiłaś? Powtórzyłabyś to? A ze mną? [O] W sumie to nie wiem czy taką kiedyś taką zrobiłam [P]Czego w Tobie (twoim sposobie bycia, sposobie życia) inni nie rozumieją? [O] Nie mam pojęcia. [P]Które ludzkie nawyki najbardziej Cię wkurzają? [O] Nie wiem czy nawyk, ale jak ktoś mlaszcze i siorbie to mi się nóż w kieszeni otwiera P]Jakbyś opisała siebie w pięciu słowach? [O] Alkus, kasztaniara, wrażliwa, śmieszna, empatyczna. [P]Jaki był najlepszy prezent, jaki kiedykolwiek dostałaś? [O] Wszystkie prezenty jakie dostałam były super! [P]Jakie piwo lubisz najbardziej? [O] Harnaś w moim sercu XD No i Perełka [P]Ile masz lat? [O] 20 we wrześniu. [P]Jak masz na 2 imię? [O] Natalia [P]Czy masz 3 imię? Jeśli tak to jakie? [O] Monika [P]Gdybyś mogła zmienić jedną rzecz w sobie, co by to było? [O] było już to pytanie. [P]Czy marzysz o zrobieniu czegoś od dawna? Dlaczego do tej pory tego nie zrobiłaś? [O] Marzy mi się jakiś tatuaż [P]Czy jest jakiś temat, o którym nigdy nie żartujesz? [O] Myślę że śmianie się z różnych chorób np raka jest dla mnie niestosowne. [P]Czy kiedykolwiek ktoś cię oszukał? Wybaczyłaś mu? [O] Wiele razy, wybaczać wybaczam, ale jestem pamiętliwa. [P]Jakim rodzicem będziesz lub jakim chciałabyś być? [O] Który wspiera swoje dzieci w każdej płaszczyźnie ich życia, czy to orientacji czy innych rzeczy. [P]Czy wybaczyłaś osobom, które Cię zraniły? [O] Wybaczyłam, ale nie zapomniałam. [P]Najbardziej żenujący moment w twoim życiu? [O] za dużo ich XD [P]Czego najbardziej w życiu żałujesz? [O] Poznania wielu ludzi i uganiania sie za nimi żeby zwrócili na mnie uwagę [P]Czego się boisz? [O] Pająków i różnych robali :/ [P]Wolałabyś poznać prawdę i być nieszczęśliwa, czy żyć w niewiedzy? [O] Prawde. [P]Co jest Twoją największą siłą? [O]Nie mam pojęcia. [P]Jaka jest Twoja największa wada? [O] Bycie zbyt naiwną w pewnych momentach. [P]Czy ktoś Cię kiedyś zdradził? [O] Niestety tak. [P] Ile potrzeba Ci pieniędzy do szczęścia? [O] Ponoć pieniądze szczęścia nie dają, tym się kieruje [P]Podobno każdy ma w sobie potencjał na książke, o czym byłaby twoja? [O] Myślę że moja była by całkiem nudna, bo nie mam zbyt ciekawego życia. [P]Czy chciałabyś mieć jakieś egzotyczne zwierze? [O] Taaakkkk małpkę kapucynke [P]Czemu stara pijana [O] Tak już się przyjęło i tak zostało [P]Dlaczego Tede ku*wa jest? [O] XDD [P]Czy jesteś zadowolona ze swojej pracy? [O] Zależy pod jakim aspektem, ale nie jest źle. [P]Czy zabierasz ze sobą pracę do domu? [O] Nie mam za bardzo jak XD [P]Czy dbasz o swoje zdrowie i sprawność fizyczną? [O] Średnio bym powiedziała, tak średnio XDDD [P]Gdybyś migła spędzić 10 minut z kimkolwiek, żywym lub martwym, kto by to był? Czemu? [O] A pogadałabym z Ymir z anime Attack on Titan bo to moja kraszi [P]Jeśli miałabyś rok do końca życia, co osiągnąłabyś w ciągu najbliższych 12 miesięcy? [O] Postarałabym się by być lepszą osobą żeby wszyscy mnie dobrze zapamiętali i zrobiłabym rzeczy na które nie miałam odwagi [P]Czy umiesz powiedzieć „NIE”, nawet jeśli czyni Cię to niepopularnym? [O]Umiem [P]Ile czasu spędzasz w Internecie i mediach społecznościowych? [O] Całkiem sporo, czasami aż za duzo [P]Jeśli mógłabyś spełnić jedno swoje życzenie, co by to było? [O] Żeby moi bliscy wyzdrowieli. [P]Jakie jest źródło Twojego zwlekania i odkładania spraw na później? [O] Czyste lenistwo [P]Kiedy myślisz o swoim domu, co natychmiast przychodzi Ci na myśl? [O] chaos, ale miłość również [P]Jak reagujesz, gdy spotykasz bezdomnego? [O] Często pytam czy nie potrzebują czegoś, jakiejś pomocy czy coś. [P]Czy dotrzymujesz danego słowa i wywiązujesz się ze zobowiązań? [O] Tak, ale czasami z opóźnieniem [P]Jeśli całe Twoje życie było filmem, jaki tytuł najlepiej by do niego pasował? [O] Przygody kasztana [P]Czy złamiesz prawo, aby uratować ukochaną osobę? [O] Byłabym do tego zdolna [P]Czy masz swoją osobistą misję? [O] Tak [P]Jak spędzasz większość swojego wolnego czasu? Czemu w ten sposób? [O] Siedzę na ts, gram w cs, wychodzę ze znajomymi i czytam ksiązki [P]Jak często utrzymujesz kontakt z rodziną i przyjaciółmi? [O] Z tą najbliższą cały czas [P]Gdybyś mogła zacząć swoje życie od nowa, co zrobiłabyś inaczej? [O] Unikałabym pewnych osób. [P]Kim chciałaś zostać kiedy byłaś dzieckiem? Czy udało Ci się spełnić te marzenia? Jeśli nie, dlaczego? [O] Piosenkarką XD Zostałam cukiernikiem XD [P]Jaki jest twój ulubiony cytat? [P]Na co wydajesz najwięcej pieniędzy? [O] Alkohol, papierosy i jedzonko [P]Gdybyś mogła dziś wyeliminować jedną rzecz ze swojego życia, co by to było? [O] może nie rzecz, a pewnego człowieka. [P]Gdybyś musiała kogoś czegoś nauczyć, czego byś go nauczyła? [O] nauczyłabym robienia tortów haha [P]Co straciłaś w życiu? [O] Wiare w ludzi [P]Kiedy do kogoś dzwonisz i ten ktoś widzi twoje imię i nazwisko na ekranie telefonu, jakie myśli i uczucia chcesz wywołać w tej osobie? [O] Jakieś miłe napewno. [P]Czy stosujesz medytację? [O] Nie, ale chciałabym zacząć [P]Jak radzisz sobie z porażką? [O] Słabo [P]Ile osób naprawdę kochasz? Co dla nich robisz? [O] Rodziców, rodzeństwo, swojego chłopaka i przyjaciół i staram się być dla nich dobra i pomagać jeśli są w potrzebie. [P]Gdybyś dziś umarła, kto przyjdzie na Twój pogrzeb? Co ludzie będą o Tobie mówić po Twojej śmierci? ( w końcu xD ) [O] Na pewno moi bliscy i znajomi, mam nadzieję że same dobre rzeczy [P]Jeśli osiągnąłaś ostatnio jakiś cel duży lub mały, czy świętowałaś i uczciłaś ten sukces? [O] Nie osiągnęłam nic ostatnio [P]Kiedy po raz ostatni miałaś jakiś ekscytujący pomysł, który nie pozwalał Ci zasnąć w nocy? Czy realizujesz dzisiaj ten pomysł? Czy już go zrealizowałaś? [O] - [P]Czy Twoje życie byłoby lepsze, czy gorsze, gdybyś znała czas i miejsce, w którym umrzesz? [O] Myślę że gorsze [P]Stoisz u bram niebios, a Bóg pyta: „Dlaczego miałbym Cię wpuścić?” Co odpowiadasz? [O] SWOJEJ KASZTANIARY NIE PRZYJMIESZ? [P]Jaka jest obecnie największa Twoja frustracja? [O] Nienawidze jak coś mi nie wychodzi [P]Jakich złych nawyków chcesz się pozbyć? [O] palenia papierosów [P]Czy uważasz się za godną miłości i podziwu? [O] Godną miłości na pewno. [P]Czy ufasz własnym instynktom? [O] Tak [P]Na czyje życie miałaś największy wpływ? [O] na swoje własne, staram się nie ingerować w czyjeś. [P]Czy jesteś otwarta na codzienne doświadczanie czegoś co wykracza poza Twoją strefę komfortu? [O] Nie lubię za bardzo wychodzić ze swojej strefy komfortu. [P]Kiedy ostatnio próbowałaś czegoś nowego? [O] Jakiś czas temu jadłam ostrygi pierwszy raz w swoim życiu [P]Które książki mają na Ciebie największy wpływ? [P]Jak ma wyglądać twoje życie za 5 lat? Czy masz plan, aby tam dotrzeć? [O] Chciałabym być tylko szczęsliwa, nieważne jakby to wyglądało [P]Co jest Twoim „dlaczego”? [O] Nie wiem xd [P]Lubisz mnie jeszcze po pytaniach? ^^ [O] Tak XD @ polkes P] jak myślisz, czy ludzie rodzą się źli, czy my tworzymy złych ludzi? [O] Myślę że to my takich tworzymy. [P] Boisz się chodzić nocą? [O] Tak, miałam kilka nie miłych sytuacji i od tamtej pory unikam takich przechadzek. [P] Miłość bez seksu, czy seks bez miłości? [O] Miłość bez seksu. [P] Co sądzisz o aktualnej władzy? [O] Cyrk na kółkach XD [P] Planujesz wyjść za mąż? [O] Kiedyś na pewno. [P] Dlaczego ludzie się nienawidzą? [O] W wielu przypadkach wydaje mi się, ze chodzi o zazdrość. [P] Socjalizm czy kapitalizm ? [O] Chyba kapitalizm [P] Czy jest coś czego w życiu obawiasz się najbardziej. [O] Utraty ważnych dla mnie osób. [P] Dlaczego osoby empatycznym często brakuje asertywności. [O] [P] Ci sądzisz o Homosapiens? [O] Niby człowiek rozumny, ale nie każdy [P] ulubiony kolor? [O] Czarny to mój fav [P] piwo? Wódka? A może domowe wyroby ? [O] TO, TO I TO [P] dużo pijesz ? [O] Ostatnio trochę się zmeneliłam XD [P] najlepszy środek transportu? [O] Oczywiście że autko [P] możesz zakończyć głód na świecie, albo pozbyć się wszystkich chorób. Co wybierasz? [O] Pozbyć się wszystkich chorób. [P] czy Twoim zdaniem muzyka wywiera wpływ na innych? [O] Tak! Moim zdaniem ma ogromny wpływ na ludzi. [P] powinniśmy wpuszczać uchodźców do Polski ? [O] Moim zdaniem nie. [P] Twoja najlepsza cecha? [O] Bycie szczerą [P] Twoja najgorsza cechą? [O] Bycie zbyt naiwną. [P] kogo najbardziej nie trawisz na forum/CS/ts? [O] Pietrek90 nadal w mojej pamięci mimo wszystko XD [P] Jakie jest Twoje nastawienie do świata. [O] Zależy, zazwyczaj negatywne. [P] Homoseksualizm, czym jest spowodowany. Czy jest on dobry, zły ? A może ani taki ani taki. Jakie skutki niesie [O] Jestem super tolerancyjna, niech każdy sobie robi w łóżku co chce, nic nam do tego! [P] Czego nie potrafisz a chciałabyś się nauczyć? [O] Śpiewania, bo pieje jak kogut XD [P] Jak wyobrażasz się po 60tce [O] O kurde, jeśli dożyje to jako taka fajna babcia z kochającym mężem. [P] Jest coś za czym bardzo tęsknisz ? [O] Za młodszymi latami, pochodziłabym sobie do szkoły [P] Selekcja naturalna organizmu, co to Twoim zdaniem jest. [O] Nie mam pojęcia [P] Jak odnajdujesz się w nowym środowisku. [O] Słabo, jestem zazwyczaj nieśmiała i mało mówię. [P] jest jakieś zajęcie które marzy Ci się najbardziej. [O] Marzy mi się nauka Pole dance Jedno z najważniejszych teraz .[P] Edward czy Jacob ? ?? [O] Jacob! [P] Lubisz patrzeć w gwiazdy? [O] Uwielbiam! [P] ulubiona pora roku? [O] Latoooo [P] Pies czy kot? [O] Koty w moim sercu [P] Ulubiona książka? [O] Ugly love [P]Ulubiony Film? [O] Platforma [P]Ulubiony Cytat? [O] nie posiadam Na koniec. [P] skoczymy na Alkohol ??? ? [O] Ja już Cię zapraszałam na wino do piwnicy hahaha @DonMiguel {P} Czy umówiłabyś się z @Kamyl? [O] Nie, bo się nie znamy XD @oldschool 1. [P] Boisz się pająków? [O] Jak cholera :o 2. [P] Gdybyś miała gadającą papugę, jakiego zdania byś ją nauczyła? [O] Nauczyłabym ją mówić KASZTAN 3. [P] Planujesz jakieś tatuaże? [O] Tak! planuje się zapisać niedługo 4. [P] Czy Twój pies to kundel? [O] TAK XDD 5. [P] Miałaś kiedyś styczność z Policją? [O] Owszem, miałam 6. [P] Wymarzony koncert? [O] Maneskin 7. [P] Jaki jest Twój ulubiony alkohol? [O] Po prostu alkohol XD Nie jestem wybredna 8. [P] Leciałaś kiedyś samolotem? [O] Nie, bałabym się haha 9. [P] Czy zdarzyło się, że na imprezie zmiotło Cię z planszy? [O] Oj często, często 10. [P] Nagrywasz/Nagrywalas TikToki? [O] Nagrywałam 11. [P] Co zrobiłaś z włosami na profilowym, że takie ładne? [O] Wyprałam w perwollu XD 12. [P] Potrafisz pić i iść jednocześnie? [O] Chyba nie próbowałam 13. [P] Jakie masz uzależnienia/nałogi? [O] Palenie papierosków 14. [P] Czy z Twoją głową wszystko w porządku? [O] Z moją głową jest lepiej niż z Twoją 15. [P] Możesz zrobić komuś tort na urodziny? [O] Moge, zapraszam na zamówienia 16. [P] Pytają się Ciebie o dowód w sklepie? [O] Dawno się nikt mnie o to nie pytał 17. [P] Co sądzisz o zlotach fanów danego forum counter strike? [O] Chciałabym żeby się takie cos odbyło! 18. [P] Najdziwniejsze miejsce, w którym zdarzyło Ci się zrobić dwójkę? [O] Chyba opuszczona stodoła XDD 19. [P] Potrafisz zrobić szpagat? (Nie na komendzie) [O] Nie jestem taka wygimnastykowana jak ty 20. [P] Kim chciałaś zostać jak byłaś młodsza? [O] Piosenkarką XD 21. [P] Co znajduje się w tym momencie blisko Twojego monitora? [O] Herbatka boża 22. [P] Gdzie jest Nemo? [O] Ciul wie 23. [P] Wanna czy prysznic? [O] Kiedyś wanna, teraz wole prysznic 24. [P] Jesteś skromna? [O] Wydaje mi się że tak :p 25. [P] Czy jestes za tym aby papierosy były po 40zl za paczkę? Ograniczyłoby to popyt na ten towar. [O] O nie nie nie XD zbankrutowałabym 26. [P] Jeździłaś kiedyś konno? [O] Kiedyś próbowałam jak byłam młodsza, ale to nie dla mnie chyba 27. [P] Potrafisz wymienić żarówkę? [O] Potrafie! 28. [P] Uczyłaś się pływać w wodzie na de_aztec? [O] Tak, dzięki tej mapie nauczyłam się pływać XD 29. [P] Twoja najlepsza inwestycja to? [O] Inwestycja w alkohol XD 30. [P] Chciałabyś mieć septum albo jakiś inny kolczyk? [O] Septumy mi się podobają, ale nie u siebie. 31. [P] Kradniesz ciuchy swojemu rodzeństwu? [O] Jak siostra mieszkała jeszcze z nami to oczywiście XD 32. [P] Widzę, że jesteś z Wielkopolski, a wiesz kto to Łukasz Podolski? [O] Nie xD 33. [P] Ulubiony fastfood? [O] Zapieksa 34. [P] Masz łaskotki? [O] Straszne hahaha 35. [P] Ulubiona konfitura(smak)? [O] Agrestowo porzeczkowe mojej mamy 36. [P] Jesteś punktualna? [O] Niestety nie 37. [P] Wdeplas już w jakąś kupę w tym roku? [O] Tak XD 38. [P] Jesteś świadoma tego, że fajna z Ciebie babka [O] Ty mi to często uświadamiasz 39. [P] Najpierw mleko czy płatki? [O] Mleko i potem płatki 40. [P] naleśniki w rulonik czy trójkąty? [O] Tylko rulonik, jak można w trójkąty wtfXD 41. [P] Jak otwierasz banana z tej dłuższej czy krótszej strony? [O] krótszej 42. [P] Co ostatnio spalilas? Na bank coś było (tosty/ciasto/włosy prostownicą czy coś innego) [O] Nic takiego nie miało miejsca ostatnio 43. [P] Czy Zaimponował Ci jakiś tekst Madzi+chrypka? (Powiedz jaki jeśli to zgodne z regulaminem forum xD) [O] Jego teksty mi zawsze imponują haha Ale wole nie cytować XD 44. [P] Ćwiczysz do walki z Sonią w MMA? [O] Ćwicze cały czas ciężko! A ty @SonkaViceMiss ? 45. [P] Masz jakieś fobie/lęki? [O] Boję się pająków i wszystkich robali bleee 46. [P] Pierdzi Ci mikrofon nadal? [O] Sytuacja opanowana dzięki takiemu Remikowi XD 47. [P] Ile kaw dziennie pijesz? [O] Nie pije kawy. 48. [P] Co w Twoim życiu dostarczyło Ci najwięcej adrenaliny? [O] Znajomość z Tobą XD 49. [P] Czy jest coś co zawsze potrafi Ci poprawić humor podczas złego dnia? [O] Pewne osoby potrafią mi ten humor poprawić 50. [P] Gdzie widzisz się za 5 lat? [O] Mam nadzieję że wtedy moje życie będzie jakoś ustabilizowane, tylko tego chce 51. [P] Potrafisz siedzieć na tych kręcących się karuzelach czy masz odlot jak po kilku piwach? ? [O] Kocham karuzele hahah 52. [P]Twój najlepszy interes to... [O] Nie wiem XD 53. [P] Kiedy ostatnio się przewróciłaś i w jakich okolicznościach? [O] Szłam w pokoju i potknęłam się o klapkaXD 54. [P] Twój ostatni zakup? [O] papierosy ld różowe 55. [P] Zaśpiewasz na streamie od szwagra "wlazł kotek na płotek..."? [O] Oczywiście że tak NOMINUJE : @ Takim 4 1 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/70976-87-odpowiedzi-werka/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran Sonka Napisano 23 Sierpnia 2021 Weteran Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2021 Godzinę temu, .WERKA. napisał: Ćwicze cały czas ciężko! A ty Tak się pochłonęłam tymi ćwiczeniami, że aż mi głupio się przyznać że ci pytań nie zadałam :/ 1 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/70976-87-odpowiedzi-werka/#findComment-335491 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrs.Fuksiara Napisano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2021 Musiałaś się zmęczyć xD Braffo! Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/70976-87-odpowiedzi-werka/#findComment-335493 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najlepszy Strzelec Luis Enrique Napisano 23 Sierpnia 2021 Najlepszy Strzelec Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2021 No no no zaimponowałaś mi xD 1 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/70976-87-odpowiedzi-werka/#findComment-335517 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldschool Napisano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2021 4 godziny temu, El Jokeros napisał: No no no zaimponowałaś mi xD Mi równiez.... Aczkolwiek najpierw mleko potem płatki? Napraw to @ .WERKA. i będzie cudownie, dużo zdrówka dla bliskich! 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/70976-87-odpowiedzi-werka/#findComment-335577 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi