CpunKrzysiu Napisano 28 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2021 WZÓR SKARGI Nick gracza składającego skargę: MefedronKrzystoff Nick gracza oskarżonego: Majaczysz Powód skargi: Obrażanie Dowód(świadkowie/Demo/Screen): (nie mg pobrać hltv nwm czm , Jb_Community 18:59 mapka | Świadkowie werka , Wtykson , szybkigrzesiu Czas zdarzenia: Chwilkę po 19 na mapie jb community | Gracz Majaczysz ostro wyzywał werke wręcz można powiedzieć że nękał a ona już miała dość tego jak inni gracze , Wtykson też trochę reagował lecz chciał dodać od siebie niezbędne komenatrze lecz nie ma zadnych zarzutów co do niego . Moim zdaniem Majaczysz powinieneś trochę odpocząć od csa mimo to że jesteś dobrym znajomym ale są granice . I nie powinieneś ciśnać dziewczyny i ją aż tak mocno obrażać/ubliżać ... żałosne Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/70201-skarga/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
debil 2137 :)- Napisano 28 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2021 No cóż , tutaj jak najbardziej musze się zgodzić trochę puściły mi hamulce , może zacząłem przesadzać ale my z Werką zawsze żartujemy . Niektóre teksty były z du*y ale nie ubliżały jej tak mocno. Może jeden lub dwa teksty były z du*y. Jeśli można to mogę otrzymać kare w czasie 1 h za obrażanie .Werdykt niech zapadnie przez @ xNieznany albo @ Kaczorekk @ polkes. Baśka Mostowiak życiem/./ Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/70201-skarga/#findComment-333012 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aDk Napisano 28 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2021 W dniu 28.07.2021 o 21:14, Majaczysz napisał: Jeśli można to mogę otrzymać kare w czasie 1 h za obrażanie Taryfikator przewiduje tą karę w wymiarze od 30 minut do 24 godzin, natomiast o jej wysokości zadecyduje właściciel / opiekun serwera. Cytat 8. Prowokowanie do kłótni/Obrażanie innych graczy - Ban od 30 minut do 24 godzin. Po przeanalizowaniu rozmowy, która miała miejsce na serwerze, stwierdzam, że mocno ofensywnie atakowałeś gracza werka pomimo próśb o zaprzestanie z jej strony. Treść całej rozmowy z podanego nagrania z HLTV wklejam niżej: Cytat Majaczysz : werka werka : nie Majaczysz : ty tez masz wielu kochanków werka : nie Majaczysz : prudi werka : ja nie ty Majaczysz : promyk Majaczysz : wtykosn Majaczysz : ja Wtykson : my sie tam czasem klamocimy w celi Majaczysz : ja mam cb i krysoe werka : wtykson ???? Majaczysz : werka masz latek 13 werka : nie werka : ty masz 13 [Pizduś] [Kat.] [SVIP] *DEAD* Majaczysz : x werka : ahha [Pizduś] *DEAD* werka : xD [Pizduś] [Kat.] [SVIP] *DEAD* Majaczysz : Krysia nosi te czerwone stringi za grosika [Pizduś] [Kat.] [SVIP] *DEAD* Majaczysz : Krysia nosi te czerwone stringi za grosika [Pizduś] [Kat.] [SVIP] *DEAD* Majaczysz : Krysia nosi te czerwone stringi za grosika [Pizduś] [Kat.] [SVIP] *DEAD* Majaczysz : patrz werka [Pizduś] *DEAD* werka : majaczysz wiem ze jestem botem xd [Pizduś] *DEAD* werka : i to zadna nowosc xD [Pizduś] [Kat.] [SVIP] *DEAD* Majaczysz : werka a ty nosisz stringi czy kabaretki? [Pizduś] *DEAD* werka : nie [Pizduś] *DEAD* werka : a ciul ci do tego majaczysz [Pizduś] [Kat.] [SVIP] *DEAD* Majaczysz : kabaretki Majaczysz : werka nosi stringi z targi werka : ja to nie ty Majaczysz : werka Majaczysz : to co noisz werka : nie wkurzaj mnie majaczysz Majaczysz : werka nosi pończosze (Terrorist) Majaczysz : kocham cie (Terrorist) Majaczysz : podpasko (Terrorist) werka : jp (Terrorist) Majaczysz : jeb*ć podpaske (Terrorist) Majaczysz : to ty noisz papier podczas (Terrorist) Majaczysz : okresu werka : xD [Pizduś] *DEAD* werka : xDDD [Pizduś] [Kat.] [SVIP] *DEAD* Majaczysz : założ podpaske [Pizduś] [Kat.] [SVIP] *DEAD* Majaczysz : werka [Pizduś] [Kat.] [SVIP] *DEAD* Majaczysz : kocham cie [Pizduś] *DEAD* werka : nie wkurzaj mnie kurde Majaczysz : załoz podpaske (Terrorist) Majaczysz : bo masz okres bejkrols : japa tam majaczysz Majaczysz : bejkrols po*ebalo cie Majaczysz : amebo Majaczysz : *ebana Majaczysz : wy*eb ie ci bejkrols : psy *ebane glosu nie maja Majaczysz : tak umiesz bejkrols : dawaj Wtykson : :))) Majaczysz : to dawaj na ts Majaczysz : cie roz*ebie bejkrols : nie mam ts Majaczysz : podpasko [Pizduś] [Kat.] [SVIP] *DEAD* Majaczysz : mama wie , że wyzywasz? [Ćwok] *DEAD* bejkrols : nie mam rodzicow haha [Pizduś] [Kat.] [SVIP] *DEAD* Majaczysz : kolejny zryxen [Pizduś] [Kat.] [SVIP] *DEAD* Majaczysz : .. [Ćwok] *DEAD* bejkrols : wypadek mieli [Pizduś] [Kat.] [SVIP] *DEAD* Majaczysz : werka [Pizduś] [Kat.] [SVIP] *DEAD* Majaczysz : twoja kochanka [Przydumas sługasa] [Gity] [SVIP] *DEAD* Wtykson : werka jest takim kasztanem [Pizduś] [Kat.] [SVIP] *DEAD* Majaczysz : podobno [Przydumas sługasa] [Gity] [SVIP] *DEAD* Wtykson : ze nawet nie dokoncze [Pizduś] [Kat.] [SVIP] *DEAD* Majaczysz : ona ma promyka [Pizduś] [Kat.] [SVIP] *DEAD* Majaczysz : za kochanka [Pizduś] [Kat.] [SVIP] *DEAD* Majaczysz : *>* [Pizduś] [Kat.] [SVIP] *DEAD* Majaczysz : liż sie liż [Pizduś] [Kat.] [SVIP] *DEAD* Majaczysz : *>* [Przydumas sługasa] [Gity] [SVIP] *DEAD* Wtykson : ale ja nie mam zadnej kochanki [Przydumas sługasa] [Gity] [SVIP] *DEAD* Wtykson : to ty krecisz [Przydumas sługasa] [Gity] [SVIP] *DEAD* Wtykson : z elizka [Przydumas sługasa] [Gity] [SVIP] *DEAD* Wtykson : wku*wiona [Przydumas sługasa] [Gity] [SVIP] *DEAD* Wtykson : werka [Przydumas sługasa] [Gity] [SVIP] *DEAD* Wtykson : krysia [Przydumas sługasa] [Gity] [SVIP] *DEAD* Wtykson : baby są useless [Pizduś] [Kat.] [SVIP] *DEAD* Majaczysz : wtykosn werka : dobrzee Majaczysz : werla Majaczysz : bedziesz teraz kochanka krzysia Majaczysz : werka werka : co majaczysz Majaczysz : bedzie twoja kochanka Majaczysz : jajco Majaczysz : nic Majaczysz : werka ma 12 lat werka : 17 kurde Majaczysz : -5 werka : nie kurde Majaczysz : popłakała sie MefedronKrzystoff : przytul ja teraz MefedronKrzystoff : Majaczysz : jha neie pedofil Majaczysz : promyk tul ja Majaczysz : werka werka : nie [Pizduś] [Kat.] [SVIP] *DEAD* Majaczysz : hehe [Pizduś] [Kat.] [SVIP] *DEAD* Majaczysz : werka [Pizduś] [Kat.] [SVIP] *DEAD* Majaczysz : daj mi troche spermy [Pizduś] *DEAD* werka : majaczysz zamknij sie [Pizduś] *DEAD* werka : bo mnie wku*wiasz [Pizduś] [Kat.] [SVIP] *DEAD* Majaczysz : no kocham cie [Pizduś] [Kat.] [SVIP] *DEAD* Majaczysz : ale ostraa 12-latka [Pizduś] [Kat.] [SVIP] *DEAD* Majaczysz : lubie takie [Pizduś] [Kat.] [SVIP] *DEAD* Majaczysz : werka lat 12 [Pizduś] [Kat.] [SVIP] *DEAD* Majaczysz : ja ja kocham Majaczysz : a ona odrzuca adoracje werka : majaczysz to ze ty masz 12 lat to nie znaczy ze kazdy ma ty werka : tyle Majaczysz : o Majaczysz : werka mówi twój wiek Majaczysz : ostra werka : a co ma nick do wieku Majaczysz : a ja kocham Majaczysz : ona ma teraqz padaczke Majaczysz : albo ataki ózgu Majaczysz : xD Majaczysz : a werka to chkłop Majaczysz : [Pizduś] [Kat.] [SVIP] *DEAD* Majaczysz : a werka to chłop [Pizduś] [Kat.] [SVIP] *DEAD* Majaczysz : xD [Pizduś] *DEAD* werka : no widzisz ' [Pizduś] [Kat.] [SVIP] *DEAD* Majaczysz : no ale chyba tez gej [Pizduś] [Kat.] [SVIP] *DEAD* Majaczysz : bo pisze z promkiem [Pizduś] *DEAD* werka : wiesz ja nie ty kurde [Pizduś] [Kat.] [SVIP] *DEAD* Majaczysz : ze ma okres [Pizduś] [Kat.] [SVIP] *DEAD* Majaczysz : w wieku 12 [Pizduś] *DEAD* werka : no widzisz ciekawe ciekawe [Pizduś] [Kat.] [SVIP] *DEAD* Majaczysz : ona mówi ze nie lubi podpaski jak ma okres wklada papier w psiute czy tgam penisa [Pizduś] [Kat.] [SVIP] *DEAD* Majaczysz : chyba ze to pół na poł [Pizduś] [Kat.] [SVIP] *DEAD* Majaczysz : xD [Pizduś] *DEAD* werka : ja jestem normalna nie to co ty [Pizduś] [Kat.] [SVIP] *DEAD* Majaczysz : wrez [Pizduś] [Kat.] [SVIP] *DEAD* Majaczysz : bo sie brzydze [Pizduś] [Kat.] [SVIP] *DEAD* Majaczysz : xD [Pizduś] *DEAD* werka : to sie ku*wa nie odzywasz [Pizduś] [Kat.] [SVIP] *DEAD* Majaczysz : werka chodzisz po podapski do monopola ? [Pizduś] *DEAD* werka : nie odzywaj sie majaczysz bo tylko wku*wiasz [Pizduś] [Kat.] [SVIP] *DEAD* Majaczysz : no wybacz [Pizduś] [Kat.] [SVIP] *DEAD* Majaczysz : lesbi [Pizduś] [Kat.] [SVIP] *DEAD* Majaczysz : werka masz okes butnu czy okres hormonów [Pizduś] [Kat.] [SVIP] *DEAD* Majaczysz : xD [Pizduś] *DEAD* werka : majaczysz co cie ku*wa to interesuje [Pizduś] [Kat.] [SVIP] *DEAD* Majaczysz : werka [Pizduś] [Kat.] [SVIP] *DEAD* Majaczysz : to chłop [Pizduś] *DEAD* werka : zamknij sie [Pizduś] [Kat.] [SVIP] *DEAD* Majaczysz : ta ma [Pizduś] [Kat.] [SVIP] *DEAD* Majaczysz : okre [Pizduś] [Kat.] [SVIP] *DEAD* Majaczysz : s [Pizduś] *DEAD* werka : ale kurdejuz olewam se sporo jego teksty ale to zaczyna wku*wiac Oczywiście treść ocenzurowana wstawionymi *. 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/70201-skarga/#findComment-333029 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CpunKrzysiu Napisano 28 Lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 28 Lipca 2021 Wow Świetna Robota @ aDk Oby więcej takich niesamowitych adminów było . Wielki plus dla Ciebie . I moim zdaniem mocno pojechał a nie jak mówił Majaczysz "Dogryzki" . Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/70201-skarga/#findComment-333031 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polkes Napisano 29 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2021 @ Majaczyszzostaje ukarany banem na 24h. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/70201-skarga/#findComment-333070 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi