Gość Mrs.Fuksiara Napisano 16 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2021 Redaktor: @ Mrs.Fuksiara Ofiara: @ Misia Kim była pierwsza osoba, którą poznałeś na sieci? Wydaje mi się, że zawsze obecny @ misiek223Mister Wymień 3 osoby, które zabrałabyś na bezludną wyspę? @ Mrs.Fuksiara @ LewyBrzeG @ misiek223Mister Najbardziej irytująca osoba z forum? Tą konkurencję niepodważalnie wygrywa u mnie @ Mechu Miss i mister forum? Miss to @ Sysia ;* a mister @ Deadshot- uważam, że kozacko wyglądał we fryzurze, którą sobie zmalował tylko pokazać się nie chce xd Najbardziej pozytywna osoba? Myślę, że @ LewyBrzeG Kto jest najbardziej konfliktową osobą na forum? Myślę, że mimo wszystko najbardziej na to pracuje @ Boski Z Polski Największy osioł na forum? Nie znam xD Kto jest największą 'księżniczką' na forum? Ja bym chciała zostać księżniczką xd Niestety daleko mi do tego :C Masz możliwość zabrania jednej osoby na wakacje, kto był to był. Gdzie byś tą osobę zabrał? Ja to bym na Malediwy pojechała! Ktoś chętny? Kto według Ciebie jest największym podrywaczem na sieci i dlaczego? @ Pan Truskawa wystarczy na czat spojrzeć Kto według Ciebie jest najbardziej niedocenioną osobą na forum? @ Mrs.Fuksiara lamus taki ale się stara jak może Kto według Ciebie jest najbardziej znaną osobą na forum Myślę, że @ RumcajsJumper w końcu właściciel tego całego zamieszania Kto według Ciebie jest najbardziej aktywną osobą na forum?? Jeśli chodzi o czat i spędzanie godzin na forum to @ misiek223Mister xD Najlepszy komunikator na sieci? Oczywiście, że ts3 Najlepszy serwer na sieci? Jak dla mnie to dd2#1 sama w sobie wolałabym arenki, ale tam pustkami niestety wieje :C Czy jest ktoś na Twojej czarnej liście? To zostawię już dla siebie Jakbyś miał kogoś awansować z forum to kogo i na jakie stanowisko? @ Mrs.Fuksiara na modzika Jakiego serwera brakuje Ci na tej sieci najbardziej? Jeśli chodzi o 1.6 to chętnie pograłabym na paintballu a jeśli o GO to fajnych arenek na których są ludzie Jak oceniasz pracę administracji forum? Czy według Ciebie wypełniają dobrze swoje obowiązki? Starają się jak mogą, ogarnąć tyle ludzi i postów nie jest łatwo, zwłaszcza, że mają też swoje prywatne życie. Myślę, że odwalają kawał dobrej roboty! *Nowe* Czy chciałbyś posiadać jeszcze jakąś rangę na forum, czy redaktor jest wystarczający? Ze względu na to, że nie wiem czy nie będę musiała zrezygnować z forum to aktualnie wystarcza. Jeśli plany się zmienią to myślałam o złożeniu podania na adminkę dd2#1 bądź chciałabym zacząć wiercić w brzuchu dziury o ogarnięcie arenek i tam pomóc *Nowe* Opisz siebie w 3 zdaniach. Nieśmiała, empatyczna, wesoła, czasami wredna, ruda babeczka Dodatkowo jeśli ktoś mnie czymś wkurzy, to jestem strasznie uszczypliwa Mega jaram się żużlem i gierkami komputerowymi a w wolnym czasie szlify (jazda samochodem bez celu) i spędzanie czasu ze znajomymi *Nowe* Dlaczego ostatnio tak mało z nami siedzisz na forum? Powodów jest kilka. Jednym z nich jest to, że przestałam czuć się tutaj dobrze. Moje uczestniczenie w forum zwęziło się do wykonywania swoich obowiązków i pokazaniu się na czacie. Dodatkowo obecnie mam rozpierdziel za domem i rozpierdziel w życiu. Ogarniam i pracuję w domu (firma) więc czas raczej posiadany jest wieczorem jednak wtedy z czystą przyjemnością idę po prostu pograć w GO. Kolejnym utrudnieniem jest fakt, że posiadam osobę z rodziny w szpitalu już któryś miesiąc i tak naprawdę nic nie wiemy, jazda co drugi dzień w odwiedziny też zajmuję masę czasu. Z kim.. Wybrałbyś się na spacer po parku? @ misiek223Mister Chciałbyś zawalczyć na Fame mma? @ Mrs.Fuksiara Wybrałbyś się na piwko? @ LewyBrzeG - ale na bezalkoholowe xD Rozmawiasz najwięcej na CzatBoxie? Zdecydowanie @ misiek223Mister Wybrałbyś się na wesele, które odbywa się w Twojej rodzinie? Ja potrzebuję w miarę ogarniętej osoby, która nie pije za dużo albo przynajmniej wiem, jak się zachowuje po alkoholu. Dodatkowym atutem jest posiadanie jakichkolwiek chociaż umiejętności tanecznych. Wszystkich chętnych zapraszam do składania podania w komentarzach! xd Kogo wysłałbyś do... Rolnik szuka żony? @ Proplayer MasterChef ? @ Sysia ;* Top model? @ LewyBrzeG Dlaczego ja? @ Boski Z Polski Jaka to melodia? @ misiek223Mister Kogo nominujesz do kolejnego odcinka CPO? @ KuNDelTS3 ///Ps. Nie jestem lamusem xD Btw. Jesteś księżniczką forum Umiem tańczyć i nie piję xDD Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/69944-96-misia-aka-ruda-pod-ostrza%C5%82em/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobieta Misia Napisano 16 Lipca 2021 Kobieta Udostępnij Napisano 16 Lipca 2021 (edytowane) Jesteś lamusem Ja nie jestem księżniczką To już jesteś jedną i pewnie jedyną osobą chętną jako moja osoba towarzysząca EDIT @ LewyBrzeG ja już spakowana a na zwykłe się zgadzasz? ? Edytowane 16 Lipca 2021 przez Misia Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/69944-96-misia-aka-ruda-pod-ostrza%C5%82em/#findComment-331847 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony LewyBrzeG Napisano 16 Lipca 2021 Zasłużony Udostępnij Napisano 16 Lipca 2021 Dobra @ Misiato pakuje walizy i jedziemy na wakacje na wyspę nad tym piwem bezalkoholowym się zastanowię 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/69944-96-misia-aka-ruda-pod-ostrza%C5%82em/#findComment-331848 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boski Z Polski Napisano 16 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2021 W końcu ktoś docenił moje starania! Dzięki W dniu 16.07.2021 o 10:58, Mrs.Fuksiara napisał: Kto jest najbardziej konfliktową osobą na forum? Myślę, że mimo wszystko najbardziej na to pracuje @ Boski Z Polski W dniu 16.07.2021 o 10:58, Mrs.Fuksiara napisał: Dlaczego ja? @ Boski Z Polski Idealne xD 1 Pozdrawiam fanów, Boski Z Polski Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/69944-96-misia-aka-ruda-pod-ostrza%C5%82em/#findComment-331849 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek223 Napisano 16 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2021 W dniu 16.07.2021 o 10:58, Mrs.Fuksiara napisał: Kto według Ciebie jest najbardziej aktywną osobą na forum?? Jeśli chodzi o czat i spędzanie godzin na forum to @ misiek223Mister xD no bo jestem nerdem bez zycia i kolegów na spacer chętnie 1 Precyzja odpowiedzi zależy od precyzji zadanego pytania. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/69944-96-misia-aka-ruda-pod-ostrza%C5%82em/#findComment-331850 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apoi_eXo Napisano 17 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2021 @ misiek223Mister widziałbym bardziej w dlaczego ja 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/69944-96-misia-aka-ruda-pod-ostrza%C5%82em/#findComment-331893 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun Serwera CS 1.6 [AIM ARENA AWP] eazieee Napisano 17 Lipca 2021 Opiekun Serwera CS 1.6 [AIM ARENA AWP] Udostępnij Napisano 17 Lipca 2021 @ aDk do rolnik szuka zony Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/69944-96-misia-aka-ruda-pod-ostrza%C5%82em/#findComment-331918 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi