Anka Napisano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2021 @ Mrs.FuksiaraSupport [P] Ile masz lat? [O] 28 [P] Na jaką posadę polujesz na forum? [O] Na żadną. [P] Rozmiar buta? [O] 39 [P] Ulubiony kolor? [O] Czerwony [P] Co lubisz robić w wolny dzień? [O] Spać [P] Ulubiony fast food? [O] Shake xD z Mcdonalds [P] Skąd do nas przybyłaś? [O] Z odległej krainy [P] Z kim masz najlepszy kontakt? [O] Z moim ukochanym @ RCON sv_alltalk [P] Czemu jesteś czasem wredna? [O] Nie lubię debilnych ludzi ^^. @ Sysia ;* [P] O czym marzysz? [O] Zawsze o ciszy i spokoju. [P] Czego się boisz? [O] Pająków [P] Jakiej potrawy nie znosisz? [O] Ozorów [P] Twoje popisowe danie w kuchni? [O] Każde zajebiście mi wychodzi [P] Ulubiona piosenka? [O] Tymek - Dolewam, Tymek - Amore :) najczęściej gwałcę replay. [P] Ulubiony film? [O] Francuski dla początkujących - jako nastolatka go zobaczyłam pierwszy raz :) i zawsze przy nim się rozklejam. [P] Jak spędzasz czas wolny? [O] Nauka, spędzam czas z synem :) i rowerek ;) [P] Czym się interesujesz? [O] Prawem [P] Potrafisz śpiewać? [O] Bozia niestety nie obdarzyła mnie w ten talent. @ RCON sv_alltalk <3 [P] Kochasz mnie? [O] Kocham bardzo mocno. :* [P] Jak tam mój filmik z udziałem na cmentarzu? W skali 1 do 10 jaki był? [O] 10! Podjarałam się nim <3 [P] Który nudes był najlepszy, który ci wysłałem? [O] Każdy Twój nudes jest idealny Kochanie <3 [P] Kiedy ślub? [O] Wróć do Polski to od razu zaciągam Cię do ołtarzu! [P] Jak bardzo Ci mnie brakuje? [O] Bardzo mocno :(. Cały czas tęsknię [P] Odkupić Sieć, byś była Właścicielką? [O] Odkup! [P] Gdzie jedziemy w noc poślubną? [O] Nad morze <3 [P] Masz chłopaka? Prawda, że jestem nim ja? [O] Tylko ty <3 na zawsze [P] Co najmniej we mnie lubisz? [O] ;) nie ma takiej rzeczy! [P] Lubisz robić dramy? [O] Tak, szczególnie Tobie o waciki [P] Kiedy pogadamy znów na kamerce? [O] Dzisiaj :* Nominuje @ RCON sv_alltalk 1 "Zanim padłeś, jeszcze ziemię przeżegnałeś ręką. Czy to była kula synku, czy to serce pękło?" -Krzysztof Kamil Baczyński Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/69160-76-odpowiedzi-anka/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość P00F Napisano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2021 4 minuty temu, Anka napisał: [P] Co lubisz robić w wolny dzień? [O] Spać To co ja ? 4 minuty temu, Anka napisał: [P] Czemu jesteś czasem wredna? [O] Nie lubię debilnych ludzi ^^. No ma się rozumieć 5 minut temu, Anka napisał: [P] Odkupić Sieć, byś była Właścicielką? [O] Odkup! Sprzedaje nerkę i ją odkupuje! Tylko dla ciebie to robię! 5 minut temu, Anka napisał: P] Lubisz robić dramy? [O] Tak, szczególnie Tobie o waciki Przecież ci wysłałem 250€ ?? Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/69160-76-odpowiedzi-anka/#findComment-328370 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi