aKALASZKA 10 Napisano 5 Kwietnia Udostępnij Napisano 5 Kwietnia Twój nick: AKALASZKA Link do zaakceptowanego podania:Link do podania nie mam bo zostałem przyjęty przez Franka na pw mam nadzieje ze yto nie problem na dole wkleje screan Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sysia ;* 3429 Napisano 5 Kwietnia Admin Administrator Udostępnij Napisano 5 Kwietnia Proszę o potwierdzenie @ Franuś ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERWER ONLY DD2! *** dd2.csowicze.pl *** 54.38.63.53:27015 *** Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Franuś 21 Napisano 5 Kwietnia Udostępnij Napisano 5 Kwietnia (edytowane) Tak zgadza się, mógł podać link do podania /został przyjęty w szybkiej rekrutacji i dlatego takie nie porozumienie. Edytowane 5 Kwietnia przez Franuś Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferstel 1139 Napisano 5 Kwietnia Admin Administrator Udostępnij Napisano 5 Kwietnia Aktualizacja wersji IPS! Znalazłeś błąd? Napisz w tym temacie! - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Nie znasz odpowiedzi na nurtujące Cię pytanie? Znajdź odpowiedź w TYM miejscu! (jeżeli brakuje jakiegoś pytania, napisz na PW a dodamy je do listy) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi