Retarded 1 Napisano 29 Marca Udostępnij Napisano 29 Marca (edytowane) <<<< WZÓR >>>> Nick: Krystian Imię: Kasjan Wiek: 16 Doświadczenie: nie mam doswiadczenia za duzego poniewaz dawno nie gralem poprostu w cs Coś o sobie: Lubie gry mam na imie Kasjan i mam 16 lat chodze do szkoly Dlaczego Ty chcesz zostać strażnikiem:? chce zeby jak najmniej ludzi lamalo regulamin i chce pomagac w tworzeniu tego serwera ( sory ze bez znakow ale mam angielska klawiature ) Posiadasz steam? (Jesli tak dodaj stema id) : 76561198891712905 Składka (TAK/NIE): tak Ile czasu możesz przegrać na serwerze tygodniowo?: mniej wiecej 10/15/20 h Link do GT: GameTracker.com : Player Page for Krystian Znajomość AMXX [0/10]: 5/10 Znajomość regulaminu [0/10]: 8/10 Znajomość moda JB [0/10]: 8/10 Posiadasz mikrofon?: Tak (sory w temacie się pomyliłem chodziło mi o strażnika ) Kontakt: 690443385 , ts3 no ewentualnie steam Edytowane 30 Marca przez Retarded Kacper111, Benio, mjk i 2 innych dodali reakcje 4 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Retarded 1 Napisano 29 Marca Autor Udostępnij Napisano 29 Marca (edytowane) x Edytowane 30 Marca przez Retarded Pięta Achillesa dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pięta Achillesa 20 Napisano 30 Marca Udostępnij Napisano 30 Marca Weź ty napisz podanie poprawnie a nie piszesz na odwal od razu trzeba odrzucić ! Retarded dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
El Jokeros 568 Napisano 30 Marca Udostępnij Napisano 30 Marca Nie spełniasz wymagań. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi