P00F 972 Napisano 29 Marca Technik Pomoc Techniczna Udostępnij Napisano 29 Marca Nick: @ P00F Z jakiej rangi rezygnujesz?: Wszystkie Powód: FAŁSZYWI KUDZIE KURWY I PIZDY. NIE TOLERUJE TAKIEGO ZACHOWANIA . NAURA Shabaddy, PodlaSkyy, resk1z i 16 innych dodali reakcje 2 3 6 6 2 ♛ Aktualny Junior Admin Sieci Csowicze.pl Specjalista IPS'a a także Pomoc Techniczna Sieci. ♛ Problem z forum? Kliknij i mnie dodaj. ♛ Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp ♛ Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'. ♛ Zaczynając rozmowę przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. ♛ MOJE WIERSZE ♛ ———————————————————— DEDYKACJA DLA PRZYJACIÓŁ - KLIK DEDYKACJA DLA KLUSII i QUARDASA - KLIK DEDYKACJA DLA DOMINIKA [PAN TRUSKAWA] - KLIK ———————————————————— Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
takko 298 Napisano 29 Marca Udostępnij Napisano 29 Marca No co p00fik, kocham cie no może zastanów sie? zbyt pochopna decyzja? trzym się P00F i Klusia dodali reakcje 1 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RumcajsJumper 2727 Napisano 29 Marca Właściciel Właściciel Udostępnij Napisano 29 Marca Ty mówisz o fałszywości? powodzenia na sieci @ Klusia Klusia, xavjer i Shabaddy dodali reakcje 1 2 POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO! Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi