Skocz do zawartości

Zablokowane [Pytanie] Brak możliwości wejścia na serwer po zmianie neta

Nanii

Rekomendowane odpowiedzi

Witam byczki, chciałbym się zapytać czy miał ktoś kiedyś podobny problem i czy wiedziałby jak go naprawić. 
Opis sytuacji: Po zmianie internetu, przejściu z sieciówki na mobilny nie mogę wbić na serwer, a dokładniej nie łączy mnie z nim, na liście serwerów pokazuje mi się z wszystkimi informacjiami (graczami, pingiem itp.). Dzieje się to nie z każdym serwerem.

Nick z gry: Rule 34 is FAST
SteamID: STEAM_0:0:458288637

Nie masz pomysłów na nudę ? Wbijaj do nas na Jailbreak !
spacer.png
                                                                                                                                                                                  Rule 34 is FAST

https://csowicze.pl/topic/66200-pytanie-brak-mo%C5%BCliwo%C5%9Bci-wej%C5%9Bcia-na-serwer-po-zmianie-neta/

Problem połączeń z serwerami cs:go powoduję często niestabilność Internetu mobilnego
Widzisz co i jak, jednak nie połączysz się z każdym serwerem.  
Proponowałbym  sprawdzić utratę pakietów przy zmianie Internetu, jaki masz ping itp.
Zapodaj również wycinek z konsoli, gdy próbujesz połączyć się z serwerem. 

Ogólnie to temat można zamknąć, Do końca nie rozwikłałem, dlaczego tak się dzieję, ale włącza się firewall, gdy przechodzę na mobilkę. Manualnie wyłączam ją i mogę wbić na serwer. ;) 

Nie masz pomysłów na nudę ? Wbijaj do nas na Jailbreak !
spacer.png
                                                                                                                                                                                  Rule 34 is FAST

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie