P00F 532 Napisano 12 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Napisano 12 Stycznia Z najlepszą przyjaciółką @ Lolcia :3 Mrs.Fuksiara, CwaniaK #TS3, swipez i 6 innych dodali reakcje 6 3 ♛ Aktualny Junior Admin Sieci Csowicze.pl Specjalista IPS'a a także Pomoc Techniczna Sieci. ♛ ♛ Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp ♛ Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'. ♛ Zaczynając rozmowę przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. ♛ MOJE WIERSZE ♛ ———————————————————— DEDYKACJA DLA PRZYJACIÓŁ - KLIK DEDYKACJA DLA KLUSII i QUARDASA - KLIK ———————————————————— Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drenn 1282 Napisano 12 Stycznia Udostępnij Napisano 12 Stycznia No i fajnie. Tylko człowiek głupi nigdy nie wybacza i wciąż wypomina grzechy, za to człowiek dobry je zapomni i przebaczy. Ja natomiast uważam, że najlepiej być człowiekiem inteligentnym, który grzechy wybaczy i wypominać nie będzie, lecz będzie też o nich pamiętał i miał baczenie na to czy warto po raz kolejny zaufać drugiemu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CwaniaK #TS3 153 Napisano 12 Stycznia Udostępnij Napisano 12 Stycznia Jaki ajmandero Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeRRoRYsTka 232 Napisano Poniedziałek o 09:53 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 09:53 Legancko 😍 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapsik 43 Napisano Poniedziałek o 10:02 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 10:02 Pozytywni Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
takko 172 Napisano Poniedziałek o 12:19 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 12:19 ta pani po prawo bije w amongu nie polecam a fotka najs Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi