Candymen 2 Napisano Niedziela o 12:39 Udostępnij Napisano Niedziela o 12:39 Witam. Wnoszę o zmianę skina "Eva Robot" na jakikolwiek inny ponieważ zwyczajnie go nie widać grając w TT gdy CT stoi na białej ścianie itp. Zauważyłem że nie tylko mi to przeszkadza ponieważ inni gracze też się skarżyli na ten problem. Stasiu. i mambaKRUL dodali reakcje 2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KsiadzTenSam 19 Napisano Niedziela o 13:18 Udostępnij Napisano Niedziela o 13:18 Moim zdaniem zmiana na innego skina nie jest potrzebna. Gdyż Skin jest jaki jest ale nikomu nie przeszkadza polecam nie wyłączać modeli w Grze Candymen dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reggin 15 Napisano Niedziela o 13:33 Udostępnij Napisano Niedziela o 13:33 Zawsze można sobie włączyć cl_minmodels 1 . Skin ten według mnie jest spoko i na ten moemnt mi nie przeszkodzil i raczej nie ma powodu aby go wymieniac KsiadzTenSam dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polkes 216 Napisano Niedziela o 22:22 Udostępnij Napisano Niedziela o 22:22 W ciągu 7 dni ze skinami zostanie zrobiony porządek. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi