Zyya. 2 Napisano 6 Stycznia Udostępnij Napisano 6 Stycznia Hej hej, mam na imię Natalia/Zuzia... jak kto woli. Pochodzę z woj. Mazowieckiego. Interesuję się głównie rysowaniem i oglądaniem seriali itd. Chodzę do Technikum na kierunek weterynaryjny, więc stąd też mam jakieś zainteresowanie do zwierząt. Pogrywam u was na DD2 #1 lecz myślę, że zawitam też na inne serwery. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie cieplutko. Do zobaczenia! P00F dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ringo 14 Napisano 6 Stycznia Udostępnij Napisano 6 Stycznia Siemka Zyya. dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kropka. 56 Napisano 6 Stycznia Udostępnij Napisano 6 Stycznia Elll0 Zyya. dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiek223 CS:GO 486 Napisano 6 Stycznia Udostępnij Napisano 6 Stycznia Zyya. dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arione 93 Napisano 6 Stycznia Udostępnij Napisano 6 Stycznia Zyya. dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shabaddy 90 Napisano 6 Stycznia Udostępnij Napisano 6 Stycznia To ta sama Natalia co na WH podobno lata? Pisjoł Zyya. dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CwaniaK #TS3 153 Napisano 6 Stycznia Udostępnij Napisano 6 Stycznia Hej Nita Zyya. dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snuff 48 Napisano 6 Stycznia Udostępnij Napisano 6 Stycznia Hej, odwiedź też serwer DD2 #2. Zyya. dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malolat 832 Napisano 6 Stycznia Udostępnij Napisano 6 Stycznia Hejka Zapraszam na Discord ^^ Zyya. dodał reakcję 1 https://discord.gg/EEYDB5QCcb Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
.:TR@kToR:. 135 Napisano 6 Stycznia Udostępnij Napisano 6 Stycznia Cześć Zyya. dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P00F 554 Napisano 6 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Napisano 6 Stycznia No heycia Natalcia Zyya. dodał reakcję 1 ♛ Aktualny Junior Admin Sieci Csowicze.pl Specjalista IPS'a a także Pomoc Techniczna Sieci. ♛ ♛ Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp ♛ Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'. ♛ Zaczynając rozmowę przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. ♛ MOJE WIERSZE ♛ ———————————————————— DEDYKACJA DLA PRZYJACIÓŁ - KLIK DEDYKACJA DLA KLUSII i QUARDASA - KLIK ———————————————————— Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomorrowland 55 Napisano 6 Stycznia Udostępnij Napisano 6 Stycznia Hej hej Zyya. dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
`mokasyneq 199 Napisano 6 Stycznia Udostępnij Napisano 6 Stycznia Heja, zajrzyj też na 2 Zyya. dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KsiadzTenSam 29 Napisano 6 Stycznia Udostępnij Napisano 6 Stycznia Hejka mam nadzieję że miło będzie się grało:) Zyya. dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapsik 51 Napisano 7 Stycznia Udostępnij Napisano 7 Stycznia Witaj ;). Zyya. dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XSAPERX 5 Napisano 7 Stycznia Udostępnij Napisano 7 Stycznia siemka Zyya. dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Terrorist 1714 Napisano 7 Stycznia Właściciel Właściciel Udostępnij Napisano 7 Stycznia Cześć Zyya. dodał reakcję 1 ONLY AWP 128TR: 51.83.214.249:27015 JAILBREAK: 91.224.117.148:27015 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zepeG 14 Napisano 8 Stycznia Udostępnij Napisano 8 Stycznia Hej! Zyya. dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
`Negative 147 Napisano 8 Stycznia Udostępnij Napisano 8 Stycznia Hello Zyya. dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LewyBrzeG 756 Napisano 8 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Napisano 8 Stycznia Hejka Zyya. dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swipez 238 Napisano 8 Stycznia Udostępnij Napisano 8 Stycznia Witaj Zyya. dodał reakcję 1 "From what I’ve tasted of desire I hold with those who favor fire." [Robert Frost - Fire and Ice] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pietrek90 336 Napisano 9 Stycznia Sponsor PRO Sponsor PRO Udostępnij Napisano 9 Stycznia Hej Natalia 🙂, ja tez z mazowieckie blisko wawa 🙂milo mi Piotrek 😘Pozdrawiam i do zobaczenia na dd2 lub ts3 Pozdrawiam Zyya. dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sysia ;* 2977 Napisano 9 Stycznia Admin Administrator Udostępnij Napisano 9 Stycznia Cześć cześć Dobrze strzelasz! Zyya. dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krejzolek99 4 Napisano 9 Stycznia Udostępnij Napisano 9 Stycznia Siemanko Zyya. dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
senetor 35 Napisano 9 Stycznia Udostępnij Napisano 9 Stycznia Yoł Zyya. dodał reakcję 1 PRYWATNE WIADOMOŚCI: Proszę nie wysyłać do mnie setki PW w jednej sprawie. Przy wysyłaniu wiadomości trzymaj się JEDNEJ WIADOMOŚCI na dany temat. Kontaktując się ze mną pamiętaj aby odrazu pisać o co konkretnie chodzi, ponieważ oszczędzi to mój czas, jak i Twój. Nie pisz po jednym wyrazie, sformułuj zdanie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi