Quardass21 Napisano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 Dziękuję wam za zadane pytania, mam nadzieję, że dzięki mnie poznacie mnie lepiej! Miłego czytania! Pytania @ P00F [P] Skąd jesteś? [O] Pochodzę, z małej wsi która znajduje się na Lubelszczyźnie. Aktualnie mieszkam i pracuję w Niemczech. [P] Skąd pomysł na ten nick? [O] Sam wpadł, grałem w Gothic i tam był Xardass i jakoś X zamieniłem na Q. [P] Jak bardzo mnie poznałeś? [O] Poznałem Cię na tyle, że wiem że mogę Ci zaufać. [P] Co sądzisz o mnie? [O] Świetny koder i programista, jeszcze lepszy kumpel. Jesteś pomocny i naprawdę świetną osóbką z niesamowitym charakterem i poczuciem humoru - bardzo mało jest tak wartościowych ludzi w dzisiejszych czasach. [P] Dlaczego mi ukradłeś Kluskę? Wrr... [O] Ukradłem @ KlusiaViceMiss każdemu, gdyż jej serduszko należy do mnie, a moje do niej [P] Twoje ulubione alko? [O] Piwko, whisky i wódka [P] Jakie jest najlepsze imię dla kobiety i mężczyzny? [O] Każde imię jest ładne, jeśli miałbym dawać imię moim dzieciom to: Maja, Michał. [P] Obserwujesz to forum dość długo czy krótko? [O] Obserwuje od dłuższego czasu, lecz byłem bez konta. [P] Kto z Administracji Wyższej jest najbardziej odpowiedzialną osobą i dlaczego? [O] Oczywiście, że @ RumcajsJumper. Odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku - świetnie spisuje się jako właściciel i wie jak prowadzić forum. [P] Gdybyś miał wybrać tylko jedną osobę z forum do zbanowania, to kto to by był i oczywiście dlaczego? [O] Osoby które miałbym wyznaczyć już dostały bana, więc aktualnie nikt. [P] Jesteś osobą wierzącą w Boga/Mikołaja? [O] No oczywiście że tak, myślicie że kto wam przynosi prezenty? Pytania @ KlusiaViceMiss [P] Gdybyś miał do wyboru wygrać milion w totka to byś to zabrał dla siebie czy przekazał na cele charytatywne? [O] Pół oddałbym na cele charytatywne, a resztę oczywiście przeznaczył na przyszłość dla siebie oraz rodziny. [P] Czy jest taka rzecz, która Cię zawstydza? [O] Aktualnie nie ma takiej rzeczy. [P] Jaki jest Twój ukryty talent? [O] Mój ukryty talent to zdecydowanie pakowanie się w kłopoty! [P] Gdybyś miał 5 minut aby się spakować i opuścić dom, to co byś ze sobą zabrał? [O] Telefon + ładowarkę, trochę ciuchów, jedzonko i @ KlusiaViceMiss [P] Gdyby podpalił Ci się tyłek to co byś zrobił? [O] Usiadłbym na nim - odcinasz dopływ tlenu i po problemie ^^ [P] Jaką super moc byś chciał mieć? I na czym by polegała? [O] Teleportowanie się, mógłbym teleportować się do mojej kobitki bez obawy o kwarantannę [P] Wierzysz w kosmitów? [O] Wierzę, ktoś musiał ich wymyśleć. [P] Kto jest Twoim najlepszym kumplem? [O] Mam przyjaciół w PL ale nie mogę pojechać do nich ze względu na ograniczenia związane z COVID-19 [P] Z jakimi osobami z sieci chciałbyś najbardziej się spotkać? [O] @ KlusiaViceMiss, @ RumcajsJumper, @ P00F, @ Scooby-Doo. [P] Wierzysz w reinkarnacje? [O] Nie wierzę. [P] Lubisz czytać książki? [O] Ojj nie lubię, wolę oglądać filmy. [P] Jakie masz hobby? [O] Lubię wszystko po troszku, motocykle, auta, gry, tworzenie serwerów itd. [P] Z kim, z sieci najlepiej się dogadujesz? [O] @ KlusiaViceMiss, @ P00F, @ Scooby-Doo., @ RumcajsJumper, @ takko [P] Pracujesz/uczysz się? [O] Pracuję jako Logistyk w Niemczech. Pytanie @ Mrs.Fuksiara [P] Ulubiony kolor? [O] Czerwony jest moim ulubionym kolorem. [P] Jak wyobrażasz sobie, siebie za kilka lat? [O] Bliżej 30-stki, szczęśliwy ze swoją rodziną. [P] Czy jest rzecz, której żałujesz do tej pory? [O] Jednej, że poddałem się zbyt wcześnie. [P] Masz dzieci bądz chcialbys je miec? Jak tak to ile? [O] Nie mam dzieci, aczkolwiek chciałbym taką trójkę pociech mieć [P] Czy wierzysz, że gdzieś poza naszą planetą istnieje inna cywilizacja? [O] Wierze, tak samo jak wierzę w zjawiska paranormalne (przeżyłem na własnej skórze). Pytanie @ Sysia ;* [P] Czemu zrobiłeś swoją sieć? [O] Brak zaangażowania ze strony właścicielek na poprzednim forum na którym byłem właścicielem, ciągłe wymówki, problemy i brak pieniędzy. Lubię udowadniać, że potrafię coś zrobić i postanowiłem otworzyć i rozwinąć swój własny malutki projekt. [P] Jakie plany w związku z założeniem nowej sieci? [O] Rozwinąć skrzydła i dorównać kiedyś csowiczom ^^ [P] Skąd jesteś? [O] Aktualnie mieszkam w Niemczech [P] Co ciekawego można tam zwiedzić? [O] Jest dużo ciekawych miejsc, park małp, jakieś zabytki i mam blisko do Morza Bałtyckiego ^^ [P] Lubisz podróżować? [O] Uwielbiam, zamierzam z @ KlusiaViceMiss zwiedzić jak najwięcej miast i zakątków świata [P] Twoje ulubione jedzonko? [O] Chyba słodycze [P] Pijesz alkohol? [O] Tak piję, ale nie w dużych ilościach [P] Masz jakieś uzależnienia? [O] Tak mam jedno uzależnienie od @Klusia [P] Woda gazowana czy niegazowana? [O] Niegazowana [P] Ile masz lat? [O] Aktualnie mam 22 lata, w kwietniu 23. Do kolejnego P&O nominuję: @ LewyBrzeG 4 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/65590-odpowiedzi-quardass21/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP takko Napisano 21 Grudnia 2020 VIP Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 5 minut temu, Quardass21 napisał: [O] Tak piję, ale nie w dużych ilościach ta napewno 5 minut temu, Quardass21 napisał: [O] Wierzę, ktoś musiał ich wymyśleć. od zawsze wiedzialem ze we mnie wierzyszyłeś 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/65590-odpowiedzi-quardass21/#findComment-311726 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość P00F Napisano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 Ohhhhhhh, amazing answers. Thank you soo much! Pewnie, że kiedy znajdzie sie czas, gdy wirus zniknie się trzeba umówić na jakieś piwko. ? Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/65590-odpowiedzi-quardass21/#findComment-311730 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klusia Napisano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 Nice, nice 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/65590-odpowiedzi-quardass21/#findComment-311743 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysia ;* Napisano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 Dziękuję za odpowiedzi 1 ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERWER ONLY DD2! 91.224.117.91:27450 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/65590-odpowiedzi-quardass21/#findComment-311744 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RumcajsJumper Napisano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 Do spotkania będzie okazja ? 2 POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO! Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/65590-odpowiedzi-quardass21/#findComment-311761 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi