polkes Napisano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2020 @ snuff własnie od czwartku co nie? Mamy sobotę Dla twojej informacji, mapy są już na serwerze testowym Masz 26 lat podobno, więc chyba powinieneś oganiać, ludzie pracują, mają dziewczyny, żony, rodziny. Tym bardziej okres świąteczny, więc obowiązków coraz więcej. Może Ty jesteś bezrobotny, na zasiłku .wygrałeś w lottka , nie masz dziewczyny itp. i możesz sobie pozwolić na leniuchowanie. 2. Dlaczego skoro wszystko idzie tak szybko załatwić, nawet łaskawie nie skontaktowałeś się po przyjęciu podania? Mam wrażenie bólu du*y człowieka myślącego, że każdy będzie za nim latać. Godzinę temu, snuff napisał: Temat stoi od środy, w czwartek został zaakceptowany. Co zostało dodane? Kompletnie NIC. A Ty piszesz bzdury i dodałeś tylko propozycje z samymi nazwami map. No to rzeczywiście się wysiliłeś powiem Ci, jestem pod wrażeniem. 2. Jeśli myślisz, że w moich obowiązkach jest tylko wgrywaniem map to się trochę mylisz. Mam znacznie więcej obowiązków więc jesli potrafisz lepiej ogarniać, zgłoś się do właścicieli i pokaż co potrafisz. Teraz konkret, Część propozycji zostanie wprowadzona na serwer do Nowego Roku. 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/65471-gar%C5%9B%C4%87-propozycji/page/2/#findComment-311447 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi