Skocz do zawartości

Zablokowane Garść propozycji.

MoAC

Rekomendowane odpowiedzi

@MqeYVua.png snuff własnie od czwartku co nie? :D Mamy sobotę :D 
Dla twojej informacji, mapy są już na serwerze testowym :P  

Masz 26 lat podobno, więc chyba powinieneś oganiać, ludzie pracują, mają dziewczyny, żony, rodziny.  
Tym bardziej okres świąteczny, więc obowiązków coraz więcej.  Może Ty  jesteś bezrobotny, na zasiłku .wygrałeś w lottka , nie masz dziewczyny itp. i możesz sobie pozwolić na leniuchowanie.

2. Dlaczego skoro wszystko idzie tak szybko załatwić, nawet łaskawie nie skontaktowałeś się po przyjęciu podania? Mam wrażenie bólu du*y człowieka myślącego, że każdy będzie za nim latać.

Godzinę temu, snuff napisał:

Temat stoi od środy, w czwartek został zaakceptowany. Co zostało dodane? Kompletnie NIC.

A Ty piszesz bzdury i dodałeś tylko propozycje z samymi nazwami map. No to rzeczywiście się wysiliłeś powiem Ci, jestem pod wrażeniem.

2. Jeśli myślisz, że w moich obowiązkach jest tylko wgrywaniem map to się trochę mylisz. Mam znacznie więcej obowiązków :)  więc jesli potrafisz lepiej ogarniać, zgłoś się do właścicieli i pokaż co potrafisz. 

Teraz konkret,  Część propozycji zostanie wprowadzona na serwer do Nowego Roku. 

propozycja_przyjeta.png

https://csowicze.pl/topic/65471-gar%C5%9B%C4%87-propozycji/page/2/#findComment-311447

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie