Idolek 1 Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Twój nick: Idolek Link do zaakceptowanego podania: Nie posiadam, ponieważ dostałem admina równo ze startem serwera od @ Chrobras Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P00F 498 Napisano 6 Grudnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 @ ChrobrasPotwierdzasz? ♛ Aktualny Junior Admin Sieci Csowicze.pl Specjalista IPS'a a także Pomoc Techniczna Sieci. ♛ ♛ Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp ♛Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'. ♛Zaczynając rozmowę przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chrobras 30 Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Potwierdzam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P00F 498 Napisano 7 Grudnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 ♛ Aktualny Junior Admin Sieci Csowicze.pl Specjalista IPS'a a także Pomoc Techniczna Sieci. ♛ ♛ Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp ♛Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'. ♛Zaczynając rozmowę przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi