VIP takko Napisano 22 Listopada 2020 VIP Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 @ Tazoo [P] dlaczego lubisz grać amoung us [O] Among Us gram ponieważ jest spoko ekipka, da się wciagnąc, czemu nie? [P] masz chłopaka [O] Jedzenie mi wystarczy @ P00F [P] Czemu lecisz na kolorki? (obiecane to zadane nie ma za co ) [O] Można to tak nazwać, ponieważ ja mam na wszystko chęć, wszytsko bym przygarnął i chciałbym próbować [P] Jak sobie radzisz w środku pandemii? [O] Znaczy jest okej, niestety nie mogę odwiedzać dziadków i troszkę mi z tym smutno ale jakoś się żyję powolutko [P] Skąd zainteresowanie Tym forum? [O] Przede wszystkim miła atmosfera, fajnych ludzi poznałem i tu zostaje. [P] Jakie masz hobby? [O] Od dziecka była i jest to motoryzacja, jak byłem mały to chodziłem po wszystkich parkingach w moim mieście i wymienialem marki i modele aut. [P] Potrafisz napisać ile możesz zjeść w ciągu dnia? [O] Szczerze, może wam sie wydawać ze ciągle jem jak gramy, ale jak gramy to ja wpierdzielam mandarynki XDD, ale jem zazwyczaj normalnie sniadanie obiad i kolację, pomiędzy czasami jakieś słodkości haha [P] Jesteś obiektywny czy subiektywny? [O] Obiektywny [P] Wolisz być w centrum uwagi czy raczej nie? [O] Raczej wole byc w centrum uwagi, niestety jest to troszkę denerwujące haha [P] Kogo byś zdegradował, a kogo awansował, podaj 2 argumenty? [O] Awansowałbym @ Lolcia :3 na Global Moderatora, a dwa argrumenty to tak, przede wszystkim dobrze zajmuję się swoimi obowiązkami, nie ma drugiego XD, Oraz awansowałbym @ P00Fna Administratora sieci za taki sam powód co Lolci [P] Gdybyś był jeden dzień Właścicielem co byś zrobił? [O] Nie jestem w stanie odpowiedzieć na to pytanie ale dam jakiś przykład,wprwoadziłbym jakiś porządek w administracji, chociaż w sumie każdy sobie dobrze radzi na swoich rangach :p [P] Dlaczego nie wchodzisz na AWP? [O] Jak nie wchodzę, 40 godzin robi swoje XD [P] Czego sie boisz? [O] Najbardziej Lolci bo gryzie, a i miśka bo jak cos mu zrobie to nie ma daleko do przyjechania [P] Kebab czy pizza? [O] Pizza, chociaż w sumie kebab też jest okej [P] Jakie masz zdanie o Administracji Sieci? [O] Dobrze się sprawują na swoich rangach [P] Co bys zmienił na forum? [O] Nic, własnie po to tu jestem żeby patrzeć na te forum bo mi sie podoba XDD. [P] Której z osób nienawidzisz? [O] Nie będe tu wymieniał ale jest parę osób. @ Sysia ;* [P] Co najbardziej lubisz jeść? [O] Mandarynki najbardziej ale też lubię Penne [P] Oplułeś kiedyś kogoś? [O] W sensie naplułem czy odrzuciłem? Naplułem to nie, moze kiedys jako dzieciak, a nigdy również nie opluwam ludzi, może tego nie widać ale zawsze z checią noszę pomoc, nawet często odzywam się do takich osób cichych, nękanych, żeby im pomóc [P] Byłeś w Energylandii? [O] Nie byłem [P] Masz rodzeństwo? [O] Na szczęście nie [P] jak trafiłeś na naszą sieć? [O] Kiedyś kumpel mi powiedziałze na awp jest łatwo, dał ip i zostałem haha [P] Podoba Ci się tutaj? [O] Bardzo mi się tu podoba dlatego tu zostaje już na długo [P] Najfajniejszy przedmiot w szkole to? [O] Kocham Niemiecki [P] A najgorszy? [O] Muzyka w podstawowce, po co mi to bylo [P] Jakiej muzyki słuchasz? [O] Stary rap (Magik, Grubson) [P] Jaki masz styl ubierania się? [O] Nie można nazwać tego stylem, zakladam to co jest w szafce [P] Co sądzisz na temat rozmnażania się misiów polarnych? [O] Misie polarne są kozak [P] Często kłamiesz? [O] Rzadko dosyć [P] List do Mikołaja napisany? [O] Toć to listopad jest ale napiszę!!! [P] W jaką grę ostatnio grałeś? [O] Forza Horizon 4 [P] Ulubiony owoc? [O] Mandarynki [P] Lubisz kotki? ? [O] Nie bo mam uczulenie lecz babcia miała to go kochałem nad życie @ Mrs.Fuksiara [P] Kogo najbardziej cenisz z forum? [O] Zależy w jakim sensie, nie mam tak szczerze takiej osoby, ale podlizuje się Terrorist-owi zawsze [P] Jakie cechy cenisz u drugiej osoby? [O] Szczerość i zaufanie [P] Jakie artykuły interesują Cię najbardziej? Co lubisz czytać? [O] Jakieś top10 lub lubię jakieś artykuły motoryzacyjne [P] Co jest dla Ciebie najważniejsze w życiu? [O] Rodzina i przyjaciele nad życie [P] Łatwo radzisz sobie z problemami? [O] Jestem raczej osobą któa wszystkich rozdziela, nie lubię kłócić się z nikim @ Shiroo [P] Jak zostałeś gangsterem? [O] Spytaj się Szustera, bo on jest bossem Mafii Kinderkowej [P] Do jakiej szkoły chodzisz? [O] Jestem na kierunku technik-informatyk, pierwsza klasa :p [P] Jaki masz rozmiar buta? [O] 43-44 zależy od butów [P] Ulubiona bajka z dzieciństwa? [O] Nie wiem jak wy ale ja tylko ogladałem My Little Pony [P] Twój ulubiony serwer na csowicze? [O] Arenka, Mirage, lecz najlepsze AWP [P] Ile masz wzrostu? [O] Cięzko mi teraz powiedzieć ale coś około 175-178 coś pomiedzy tego [P] Jaki gatunek gier najbardziej lubisz? [O] Coś typu roleplay, strzelanki zależy, lubie tez motoryzacyjne @ MATHEEW [P] Jesteś rasistą? [O] Nie wiem co to za pytanie, czym się różni człowiek jasnego koloru skóry od ciemnego? [P] Ile masz lat ? [O] 15 [P] Twój ulubiony kolor ? [O] Można powiedzieć ze czarny [P] Masz rodzeństwo ? [O] Na szczęście nie [P] Ile już grasz na Csowicze.pl [O] Ojć już z rok w październiku minął @ misiek223 [P] Czemu lecisz na rangi? [O] Napisałem już wyżej u P00Fa [P] Walimy browara jak skonczysz 18nascie? [O] Jasne! [P] Masz dziewczynę? [O] Mam! Od pół-tora roku [P] Ulubiona pora roku? [O] Najbardziej lubię Lato [P] Lubisz mnie? [O] Znaczy znamy się tylko z chatboxa i parę minut rozmowy ale wydajesz się spoko :> [P] Dlaczego? [O] Napisałem linijkę wyżej XD [P] Jaką miałeś ocene z wf w zeszłym roku? [O] Związku ze zdanymi miałem 5 ale i tak pan miał wyrąbane w to i dawał nam jedynie prezentacje do przeczytania Hah [P] a z matmy? [O] 4 chyba miałem (matma love) Ugh wszyscy narzekają na matmę, wystarczy mieć dobrego nauczyciela, uważać i słuchać go :p [P] Długo grasz w csgo? [O] Od 2015 w csgo [P] ile masz godzin? [O] 2,366 godz. łącznie [P] a ranga? [O] Aktualnie Gold Nova 4 ale orzełek był [P] Opiszesz swój ideał dziewczyny? [O] Najbardziej cenie jak wyżej napisałem szczerość i zaufanie, lecz nie mam tak ze patrzę na określone proporcje wybrane [P] Jaką chciałbyś range na forum? [O] Mi to tam się od marca marzy ADMIN MIRAGE ale narazie bez szans [P] Co myślisz o Zajhoo? [O] No co nudzi mu się wszystko na co wpadnie,Osobiście go nie lubię, Zajhoo teraz placze i daje wszedzie wszystkim emotkę śmiechu bo jest zazdrosny i tyle Nominuję @ P00F 2 2 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/64896-odpowiedz-takko/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek223 Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 13 minut temu, takko napisał: [O] Najbardziej Lolci bo gryzie, a i miśka bo jak cos mu zrobie to nie ma daleko do przyjechania nie taki misiek straszny jak go maluja 2 Precyzja odpowiedzi zależy od precyzji zadanego pytania. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/64896-odpowiedz-takko/#findComment-308334 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysia ;* Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Z przyjemnością czytało się Twoje odpowiedzi. Przyznam szczerze, że niektórymi zaskoczyłeś. Aaa... I @ Lolcia :3 nie gryzie - połyka w całości 1 2 ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERWER ONLY DD2! 91.224.117.91:27450 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/64896-odpowiedz-takko/#findComment-308342 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość P00F Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 No śliczne i treściwe odpowiedzi. Gratuluję. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/64896-odpowiedz-takko/#findComment-308365 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunioR1 Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 No super super ;D 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/64896-odpowiedz-takko/#findComment-308529 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi