polkes Napisano 8 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2020 @ Pan Truskawa [P] - Ile masz lat? [o]- Mam 25 lat. [P] - Podba Ci się obecna ranga? [o] - Ranga jak ranga. Chociaż jestem przyzwyczajony do jaskrawego zielonego, byłbym zachwycony, gdyby właściciela zmienili na zielony. [P] - Jakie jest twoje ulubione jedzenie? [o] - Flaki. Chyba z powodu rzadkiego jedzenia tej potrawy. [P] - Ile miałeś lat jak zacząłeś grać w CS? [o] - Zacząłem jakoś koniec podstawówki, początek gimnazjum. Graliśmy klasą na lanie. To będzie jakoś 12-14 lat. [P] - Czym się interesujesz? [o] - Wieloma rzeczami. Przede wszystkim motoryzacją i Psychologią. Od zawsze fascynowało mnie zachowanie człowieka, jego temperament,sposób życia. [P] - Masz prawko? [o] - Od 7 lat. [P] - Wolisz zimę czy lato? [o] - Wolę wiosnę, wtedy wszystko budzi się do życia. [P] - Gdzie chciałbyś pojechać na wakacje? [o] - Byłem kiedyś w Chorwacji, z jednej strony wielkie góry, z drugiej morze. Cudowny Widok. Dlatego chciałbym w przyszłości pojechać w podobne miejsce. [P] - Ilu masz przyjaciół? [o] - Wyznaję zasadę, że prawdziwych przyjaciół można mieć z 1,2. Bo kim jest tak naprawdę przyjaciel. Osoba która nie zostawi Cię w najtrudniejszych chwilach twojego życia. Reszta to do dobrzy kumple, koledzy znajomi. Więc prawdziwych przyjaciół mam aż 2. [P] - Jak spędzasz najczęściej wolne chwile? [o] - Najczęściej jadę do dziewczyny, spędzam wolne chwilę z nią. Potem z przyjacielem, no i czasem siłownia, zbliża się zima, więc przeniosłem się do garażu, gdzie jest cieplej. [P] - Skąd pomysł na serwer? [o] - Pomysłodawcą był @Lewybrzeg. [P] - Kto i co najczęściej cie denerwuje/irytuje? [o] - Najbardziej irytują mnie tak zwani Stulejarze, osoby które zobaczą dziewczynę to szare komórki uciekają niżej, ludzie bez dystansu do siebie, łatwo obrażający się. [P] - Masz jakieś zwierze? [o] - Aktualnie nie. [P] - Jaki zawód chciałbyś wykonywać? [o] - W przyszłości chciałbym otworzyć swój własny warsztat. [P] - Jakie szkoły skończyłeś? [o] - Jestem po szkole zawodowej[Mechanik Samochodowy], jak i po Liceum. [P] - Masz rodzeństwo? [o] - 2 braci bliźniaków. [P] - Co najczęściej pijesz? [o] - Wodę. [P] - Dużo czasu spędzasz przed komputerem? [o] - od 1h nawet do 8, w zależności od zaplanowanego dnia. [P] - Jak myślisz, jakim byłbyś ojcem? [o] - Nie jestem w stanie tego stwierdzić. Każdy z nas chciałby być jak najlepszym. [P] - Co dla ciebie jest najważniejsze w życiu? [o] - Rodzina i przyjaciele. [P] - Czego chciałbyś mieć najwięcej? [o] - Myślę, że to co najważniejsze już mam. @ Mrs.Jessa [P] Czemu plącze Ci się język jak mówisz? [o] Ja to nazywam zapowietrzaniem, mówieniem przez nos. To co słyszałaś na Ts i tak jest już słabsze. Mam astmę, jestem alergikiem, Choruję na zatoki[Polipy, Torbiele itp.], więc praktycznie nie oddycham przez nos, mam zapchany. [P] Skąd się tu wziąłeś? [o] Sprowadził mnie tu @ LewyBrzeG, a 5 lat temu grałem tu na Codzie[1001]. [P] Czemu jesteś nie miły na ts? [o] Ciężko mi stwierdzić kogo uraziłem a kogo nie, dla kogo jestem nie miły, a dla kogo nie. zachowuję się swobodnie, szczerze do ludzi. [P] Co mi powiesz jak mnie złapiesz? [o] Kwestia czy będziesz uciekać, nie lubię biegać :P, jak złapie to powiem"może w coś pogramy" . [P] Zdradziłeś kiedyś kobiete? [o] Wyznaje pewne zasady, więc akurat tego nie zrealizowałem. [P] Zabiłeś kiedyś jakieś zwierze? [o] Skasowałem sarnę autem. [P] Kogo z sieci lubisz? [o] - Raczej wszystkich, nikt mi nic złego nie zrobił. @ Diablik [p] Ile masz lat? [o] - 25 lat. [p] czym się zajmujesz? [o] - Mechaniką samochodową/budowlanką. [p] Jakie masz zainteresowania [o] - Wieloma rzeczami. Przede wszystkim motoryzacją i Psychologią. Od zawsze fascynowało mnie zachowanie człowieka, jego temperament,sposób życia. [p] Ile miesięcy a może lat jesteś na forum? [o] - Konto mam tutaj od 5 lat. A Aktywny jestem od września. [p] Masz zwierzątko? Aktualnie nie mam. [p] pracujesz? czy chodzi do szkoły? [o] - Pracuję i uczę się zaocznie. @ SzusteR [P] Ulubione jedzonko? [o] Flaki. [P] Pepsi czy Coca Cola? [o] - CoCa-Cola, lepiej bimberek smakuje . [P] Co powiesz ciekawego? [o] - Ludzie mówią „Na zdrowie”, gdy kichasz, ponieważ kiedy kichasz, twoje serce zatrzymuje się na mili sekundę. [P] BMW czy Audi? [o] - Mazda, jeśli mam wybierać już konkretnie między tymi 2 to niech będzie już te Audi. [P] Pizza czy kebab? [o] - I to i to. Solo Kebab, w większym gronie Pizza. [P] Najlepsze wspomnienie z czasów szkolnych? [o] - Poznanie najlepszego Przyjaciela, z którym przyjaźnie się już 15 lat. [P] Najgorsze wspomnienie z czasów szkolnych? [o] - Chyba te, jak próbowali utopić mnie w rzeczce, miałem 7lat. [P] Ulubiony przedmiot w szkole? [o] - Uwielbiałem Historię. [P] Znajdujesz w walizce 1 milion złotych, co robisz? [o] -Inwestuję w nieruchomości. [P] Gdzie byś chciała wyjechać na wakacje? [o] Byłem kiedyś w Chorwacji, z jednej strony wielkie góry, z drugiej morze. Cudowny Widok. Dlatego chciałbym w przyszłości pojechać w podobne miejsce. [P] Bijesz Patryka? xD [o] Nie ma takiej możliwości . [P] Samsung czy Sony? [o] Sony. [P] Komputer czy laptop? [o] Komputer. [P] PlayStation czy Xbox? [o] PlayStation. [P] CS 1.6 czy CS:GO? [o] CS 1.6 [P] Jakiej muzyki słuchasz? [o] Reggae/Rock. [P] Ulubiony film? [o] Seria X-men. [P] Jak minął dziś dzionek? xD [o] Dobrze, wręcz znakomicie. [P] Fajne pytanka? [o] Kreatywne, więc tak . @ LewyBrzeG [P] Piwo czy wódka? [o] Oczywiście wódka. [P} Kebab czy Pizza? [o] I to i to. SOlo Kebab, w większym gronie Pizza. [P] Jak to się poznaliśmy? [o] Zombie moda Ziombelowi naprawiałem . [P] Bilard czy kręgle? [o] Bilard. [P] Co o mnie sądzisz? [o] Nie obraź się, spoko Ziomek zabawny, inteligentny, dobrze wypełniający swoją funkcję, ale starasz się być zbyt ugodowy w sytuacjach których tej ugody nie ma. [P] Otwieramy jakiś serwer? xD [O] Pewnie :D, kwestia co chcesz. [P] Masz wrogów w internecie? Nie mam pojęcia, mało mnie interesują hejterzy w necie. [P] Denerwuje Cię ktoś na forum? [o] Jest parę osób. [P] Gdzie widzisz się za kilka lat? [o] Mam nadzieje zdrowego w domu . [P] Czy lubisz swoja obecna prace? [o] Owszem, czuję w niej jakieś spełnienie zawodowe. [P] Czy jesteś zdystansowana osoba? [o] Nie obrażam się, gdy ktoś ze mnie żartuje . Nominuję @ misiek223 2 3 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/64590-odpowiedzi-polkes/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysia ;* Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 [o] - Ludzie mówią „Na zdrowie”, gdy kichasz, ponieważ kiedy kichasz, twoje serce zatrzymuje się na mili sekundę. Ciekawe hmm ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERWER ONLY DD2! 91.224.117.91:27450 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/64590-odpowiedzi-polkes/#findComment-307114 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi