Dawidofskyy Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 @ Existed [P] Jak masz na imię, ile masz lat oraz z jakiego miasta pochodzisz? [O] - Mam na imię Dawid oraz mam 17 lat. Pochodzę z małego miasta pod Warszawą. [P] Na co dzień uczysz się/pracujesz jak to jest? [O] - Uczę się w Technikum Informatycznym w Warszawie. Obecna sytuacja zmusza mnie do nauki zdalnej ;v [P] Ulubiona osoba z sieci? [O] - Chyba Mr. @ RumcajsJumper ;v [P] Ulubiony gatunek muzy? [O] - Wszystko co leci [P] Cycole czy Dupsko ? [O] - Dobre pytanie haha @ RumcajsJumper [P] Ile lat? [O] - 17 [P] Masz kobiete? [O] - Nope [P] Jak ma na imię? [O] - [P] Gdzie pracujesz? [O] - Nie pracuję, uczę się. [P] Co Cie skłoniło by zostać u nas? [O] - Przede wszystkim to miła atmosfera, a dalej to już chęci [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? [O] - Słuchać muzyki, jeździć na rowerze, udoskonalać swój hosting, zdobywać nową wiedze. [P] Lubisz +19? [O] - why not? [P] Gdzie siebie widzisz za 10 lat? [O] - Właściciel dużego hostingu. [P] Co Ci się nie podoba w naszym forum? [O] - Nie ma takiej rzeczy chyba ;v [P] Co chciałbyś u nas osiągnąć? [O] - Ciężko powiedzieć, na razie chcę się skupić na tym co jest teraz. [P] Wolisz fast food czy domowe jedzenie? [O] - Lubię to i to. [P] Co myślisz o aktualnej sytuacji z koronawirusem? [O] - Trudno cokolwiek napisać... [P] Co zatem myślisz o sytuacji z ustanowieniem z prawami kobiet co do swojego ciała? [O] - Nie wypowiem się ;v @ Sysia ;* [P] Jakie masz zainteresowania? [O] - Piłka nożna, informatyka [P] Jak Ci się podoba na forum? [O] - jest mega ładne [P] Dlaczego nie masz mikrofonu [O] - nie stac mnie [P] Jak do nas trafiłeś? [O] - nie pamiętam [P] Jakiej muzyki słuchasz? [O] - wszystko jak leci [P] Czytasz książki? [O] - nieeee [P] Masz swoje życiowe motto? [O] - "Jestem tego zdania, że jak kiedyś się napiję alkoholu to stracę jakąś szansę." [P] O czym marzysz? [O] - Aby mój hosting się rozwinął [P] Czego nie lubisz robić? [O] - Uczyć się ;v [P] Jakie masz wady i zalety? [O] - Tak, jest tego zbyt dużo, abym tu wymieniał ;v [P] Boisz się czegoś? [O] - tak, to chyba normalne [P] Uprawiasz jakiś sport? [O] - Trenuję od 9 lat piłkę nożną. [P] Co lubisz jeść? [O] - Wszystko ;v [P] Masz samochód? [O] - jeszcze nie [P] Z kim z forum najlepiej się dogadujesz? [O] - @ RumcajsJumper [P] Pijesz piwo? [O] - nie [P] Masz swój ulubiony słodycz? [O] - chyba nie [P] Twoja ulubiona pora roku? [O] - lato [P] Adidas czy Nike? [O] - to i to [P] Pijesz kawę? [O] - nie [P] Ile słodzisz? [O] - 0 [P] Co masz za uszami? ? [O] - haha nic chyba Nominuję: @ polkes 1 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/64438-odpowiedzi-dawidofskyy/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi