Zasłużony Nyguss Napisano 19 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Napisano 19 Lipca 2020 @ smerfii. [P] Kim chciałbyś zostać w przyszłości? [O] W tym temacie jest zagubiony i nie mam totalnie pomysłu. [P] Skąd pomysł na nick? [O] 6 Września 2013 wyszła piosenka YG- My Nigga, bardzo dużo tego słuchaliśmy tego z @Dyk_ban i mówiliśmy do siebie nygga. I jakoś tak zostało, każdy woła na mnie nygga. A nygus, bo nie chciałem, żeby było aż tak rasistowskie [P] W jakim filmie chciałbyś zagrać? [O] W Dom z papieru. [P] Wyznajesz jakąś religię? [O] Nie, jestem ateistą. [P] Kim dla Ciebie jest przyjaciel? [O] Osoba, której mogę powiedzieć wszystko po wygłupiać się i zawsze będzie jak go potrzeby. [P] Ile dziewczyn miałeś w życiu? [O] Miałem jako dzieciak, ale tego nie liczę. Teraz od 4 lat jestem w szczęśliwym związku [P] Kto jest Twoim autorytetem? [O] Nie ma raczej takiej osoby. [P] Dlaczego zawsze kaleczysz w CS'ie? [O] Niedawno wróciłem do Pc, grałem 2 lata na konsolach więc trochę muszę jeszcze poćwiczyć [P] Jak masz na drugie imię? [O] Jan. [P] Wymarzony samochód? [O] Mercedes-Benz Klasa-G Brabus. Ale bardziej realne To jest Audi A3 S-Line 2.0 35 TFSI 2016 rok <3. [P] Skąd czerpiesz motywacje do życia? [O] Z tego co już przeszedłem w życiu, za dużo przeszedłem, żeby teraz się podać. [P] Myślałeś kiedyś o samobójstwie? [O] Tak, wydaje mi się, że każdy kiedyś myślał. [P] Dlaczego chcesz do mnie przyjechać? [O] A dlaczego nie ? Byłem już u @ DISS NA SZATAN, jak będę u @Pawcio02 to chętnie podjadę i mnie skopiesz tymi desantami xD. [P] Komu z forum ufasz najbardziej (nie liczy się Twój psiapsi od 13lat)? [O] Hymmm. Wielu osobą ufam, podam kilka przykładów: @ smerfii. @Pawcio02 @ BooG [P] Jakie kolory włosów na głowie już miałeś? [O] Blond, Różowe, niebieskie i czerwone. [P] Z jakim przedmiotem w szkole sobie nie radzisz? [O] Nie chodzę do szkoły :P, Ale nienawidzę matmy. [P] Co robiłeś rok temu o tej porze? [O] Byłem w Chiswick w Wielkiej Brytani :P. [P] Lubisz spełniać marzenia? [O] Lubię najbardziej czyjeś. [P] Jaki kolor gości w Twojej szafie? [O] Głównie Czarny i szary. [P] Ulubiona bajka z dzieciństwa? [O] Pokemony. [P] Jakie języki znasz? [O] Polski, Angielski, Hiszpański i kilka słów po Francusku. [P] Kogo najbardziej kochasz? [O] Moją Dziewczynę [P] Ile osób zna Twój największy sekret? [O] 1. [P] Jesteś tolerancyjny? [O] Staram się być, ale nie zawsze się da. [P] Czego nie lubisz w ludziach? [O] Arogancji i wywyższania się. [P] Co doprowadza Cię do łez? [O] Kiedyś szydzenie z tego jak wyglądam, teraz staram się z tym walczyć. [P] Co najbardziej cenisz w ludziach? [O] Szczerość. [P] Gdzie chciałbyś mieszkać? [O] W Wielkiej Brytanii. [P] Twoja największa zaleta? [O] Nie wiem, trudno mi powiedzieć. [P] Twoja największa wada? [O] Toksyczność zdecydowanie. [P] Masz jakieś zwierzątko? [O] 3 Koty, 3 Psy i Królika :D. [P] Z kim mieszkasz? [O] Z rodzicami, chodź często też u dziewczyny. [P] Kogo najczęściej denerwujesz? [O] @ DyKBaN XD. [P] Grasz na jakimś instrumencie? [O] Nope. [P] Na co zwracasz uwagę u ludzi? (w wyglądzie) [O] Na Oczy najczęściej. [P] Uważasz się za leniwego? [O] Tak i to bardzo xD. [P] Czy jesteś od czegoś uzależniony? [O] Od Energetyków. [P] Twój ulubiony rodzaj alkoholu? [O] Whisky z lodem <3. [P] Próbowałeś kiedyś narkotyków? [O] Z Policji jesteś ? xD Nie. [P] Twój ulubiony sport? [O] Kolarstwo szosowe. [P] Jakiego koloru masz oczy? [O] Piwne. [P] Numer buta? [O] 46. [P] Jak wygląda Twój pokój? [O] Nie mam zdjęcia, ale mam 3 niebieskie ściany i 1 grafitową, mam 2 szafy między, którymi jest biurko, łóżko mam pod oknem. I to wszystko chyba xD. [P] W czym jesteś naprawdę dobry? [O] W denerwowaniu ludzi <3. [P] Jak długo grasz w CS'a? [O] Od Beta testów. [P] W jakie gry jeszcze grasz? [O] World Of Tanks. [P] Ile chcesz mieć dzieci? [O] 3. [P] Ulubione słodycze? [O] Twarde żelki [P] Miałeś kiedyś makijaż na twarzy? [O] Tak. Moja dziewczyna jest wizażystką xD. [P] Częściej rozmawiasz z kobietkami czy chłopakami? [O] Chłopakami. [P] Który z prezentów jakie dostałeś w życiu podobał Ci się najbardziej? [O] Najlepszy prezentem było to, jak w urodziny znajomi mnie zabrali na miasto. [P] Lubisz swój wygląd? [O] Nie. [P] Jaki masz komputer? [O] MSI INFINITE 9RB-677PL (Przerobiony trochę.) [P] Myszka? [O] SteelSeries Sensei MLG Edition. [P] Klawiatura? [O] Razer BlackWidow Elite. [P] Gdzie pracujesz? [O] Nie mam stałej pracy. Ale ostatnio staram się głównie pracować przy autostradowym systemie poboru opłat Viatoll. Jestem starszym specjalistą ds. obsługi klienta. Pracuję też w Subwayu i lepie kanapki.(Jak ktoś z Wawy to zapraszam ). [P] Czego nigdy byś nie zrobił? [O] Nigdy w życiu nie mógł bym być z chłopakiem. [P] Myślałeś kiedyś o swojej orientacji? [O] Raczej nie. [P] Ile masz wzrostu? [O] 182cm. [P] Ile ważysz? [O]Dużoooo 107 kg. [P] W jakim wieku chcesz wziąć ślub? [O] Nie zastanawiałem się. Wydaje mi się, że jak będę na to wszystko gotowy 24 lata może. [P] Ulubiony film? [O] Jak zostałem gangsterem, historia prawdziwa. [P] Mógłbyś zostać księdzem? [O] Nie. [P] Dlaczego robisz z siebie takiego toxica, chociaż nim nie jesteś? [O] Nie wiem, strasznie się denerwuje jak mi coś nie wychodzi, ale walcze z tym. [P] Ulubione danie? [O] Fish and chips. [P] Co fajnego dzisiaj zrobiłeś? [O] Posprzątałem pokój xD. [P] Mógłbyś zostać wolontariuszem? [O] Jasne, czemu nie. [P] Dlaczego tyle czasu spędzasz przed komputerem? [O] Też się zastanawiam, ale jest to moja ulubiona rozrywka. [P] Uważasz, że jesteś samotny? [O] Czasami tak się czuje. [P] Jezioro, morze czy góry? [O] Morze. [P] Śpisz w skarpetkach? [O] Nie ? xD [P] Do jakiego wieku chciałbyś dożyć? [O] 80 lat maks. [P] Tęsknisz za kimś? [O] Tak za wieloma osobami. Ale głównie z moim bratem ciotecznym, który zmarł. [P] Nosisz biżuterię? [O] Nie. [P] Jak witasz się ze znajomymi? [O] Siema i żółwik. [P] Chciałbyś mieć siebie za przyjaciela? [O] Raczej nie. [P] Jaki masz kontakt z rodzeństwem? [O] Mam tylko cioteczne rodzeństwo. [P] Wolisz życie nocne czy raczej w dzień? [O] Nocne zdecydowanie. [P] O której godzinie odpowiadasz na to pytanie? [O] Godzina [P] Masz jakieś fetysze? [O] Raczej nie. Ale lubię niskie dziewczyny [P] Chciałbyś zmienić imię? [O] Nope. [P] Biłeś się z kimś kiedyś? [O] Yup. [P] Byłeś w szpitalu? [O] Wielokrotnie. [P] Ulubione danie? [O] Look up. [P] Ulubiony napój? [O] Monster Energy <3. [P] Lubisz gotować? [O] Raczej średnio. [P] Twoja najwyższa ranga w CS? [O] Supreme 2014 rok . [P] Kiedy się widzimy w końcu? [O] Początek lipca [P] Wolisz domowy obiadek czy kebaba? [O] Domowy [P] Jaką bronią najczęściej grasz? [O] TEC-9 [P] Co o mnie sądzisz? [O] Uważam, że jesteś niezłą wariatką :D. [P] Opisz się jednym słowem. [O] Wredota :P. [P] Kiedy ostatni raz piłeś? [O] Teraz pije xD [P] Uważasz się za szczęśliwego człowieka? [O] Nie. [P] Zrobimy sobie focie? [O] Why not ? [P] Najlepszy serial ever..? [O] Dom z papieru i przyjaciele <3. [P] Jedziemy do energylandii? [O] Można pojechać, ale nie wsiadam na te kolejki xD. [P] Co masz teraz ubrane na sobie? [O] Krótnie spodnie z Croppa i niebieską bluzę z croppa. [P] Kto podoba Ci się z forum? hyhy [O] Jest kilka takich ładnych dziewczyn na naszym forum @ smerfii. @ Mrs.Jessa @ takusiek [P]Czemu jesteś taki toksyczny? [O] Tak jakoś xD [P] Czemu jesteś botem? [O] Hymm, Bo nie dwoma botami. [P] Kiedy Nygusowe Fotki V2? [O] Jak wrócę od @Pawcio02 [P] Kiedy wywalisz teca? [O] Nigdy [P] Kawa czy herbata? [O] Kawka. [P]Pepsi czy Coca Cola? [O] Cola Cherry. [P] Sprite czy 7up? [O] Fu. [P] Komputer czy sport? [O] Sport kolarstwo [P] BMW Czy Audi? [O] Audiiiii [P] Lamborghini czy Ferrari? [O] Żadne, tandeta i drogie xD. [P] Pizza czy kebab? [O] Kebab [P] Kiedy mi ten łeb rozwalisz? [O] Podaj adres to się przekonasz XDDD [P] Siema czy Elo? XD [O] Siema. [P] Pracujesz czy jesteś w szkole? [O] Pracuje. [P] Jeśli jesteś w szkole to na jakim kierunku? [O] Byłem na Humanie. [P] Ile masz Wzrostu? [O] 182. [P] Skąd pomysl na nick Nygus? [O] Kieruj się wyżej /\ [P] Pizza Hawajska czy Pepperoni? [O] Pepperoni. [P] Z kim masz najwiekszy kontakt z Csowiczów? [O] @ DyKBaN @Pawcio02 [P] Jak trafiłeś na sieć? [O] Przez @ DyKBaN [P] Od kiedy grasz w cs? [O] Od beta testów [P] Fajnie się odpowiada? (to nie koniec) [O] Ujdzie xD. [P] Gdzie mieszkasz? [O] Warszawa, Dolny Mokotów. [P] Pociag czy samolot? [O] Pociąg. [P] Motocykl czy rower? [O] To i To [P] Pilka nozna czy siatkowka? [O] Piłka nożna. [P] Kiedy mi dropniesz tego five sevena? [O] Już ci dałem, ale nie wziąłeś . [P] Kiedy turnieja gramy? [O] A kiedy chcesz ? [P] Discord czy Teamspeak? [O] TeamSpeak. [P] Lubisz mnie? (to pytanie dlatego bo nie mam co juz wymysleć XD) [O] Tak, ale czasami jesteś denerwujący xD. @ Sysia ;* [P] Jak Ci się podoba na sieci? [O] Bardzo, zdziwiłem się, że kiedyś miał bym taki dobry kontakt z ludźmi poznanymi przez internet [P] Poznałeś już kogoś z csowiczów w realu? [O] Yup. @ DISS NA SZATAN I mam nadzieję, że na dniach @ BooG,@Pawcio02, @ smerfii. może jeszcze @ Avox Po wniosek formalny xD [P] Z kim najbardziej się tu trzymasz? [O] @Pawcio02 @ BooG @ DyKBaN @ Damianciu@ Avox [P] Jakie serwery najbardziej lubisz? [O] To zależy, ale po grał bym jak za starych czasów w zombie mod [P] Jaki jest Twój staż w CS? [O] Myślę, że z 10 lat z przerwami. [P] Posiadałeś kiedyś wyższe rangi na jakimś forum? [O] Niestety nie. Tylko Moderatora działu. [P] Jakie jest Twoje ulubione danie? [O] Fish and chips [P] Masz wybrankę? [O] Mam [P] Ile masz lat? [O] 19. [P] Znienawidzone warzywo? [O]Brukselka. [P] A jakiś niedobry owoc? [O] Miałem kiedyś styczność z durianem, tak śmierdzi, że to hit xD. [P] Wolisz piwo bezalkoholowe czy z %? [O] z %. [P] kebsik czy pizza? [O] Kebsik. [P] woda gazowana czy niegazowana? [O] Niegazowana. [P] Jaki masz styl ubierania się? [O] Ubieram się tak jak mi wygodnie, nie mam stylu i każdy to powie xD. [P] Jakiej muzyki słuchasz? [O] Rapsy Polskie i zagraniczne. Dziękuje wam wszystkim za pytania @ smerfii.@ Sysia ;* @ takusiek Nominuję: @ DyKBaN(Mimo, że na urlopie to odpowie ) Edit: @ takusiekkilka jest szukaj A znajdziesz xD 3 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/63095-33-po-nygus/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP takko Napisano 19 Lipca 2020 VIP Udostępnij Napisano 19 Lipca 2020 Dobra jade do subwaya na Mokotów! Czekaj to mi ten łeb rozwalisz :pp Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/63095-33-po-nygus/#findComment-300470 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Mrs.Jessa Napisano 20 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Napisano 20 Lipca 2020 Oho jak miło,dziekuje ? 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/63095-33-po-nygus/#findComment-300511 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerfii. Napisano 20 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2020 Bardzo dziękuję za odpowiedzi mały toxicu ^^ 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/63095-33-po-nygus/#findComment-300540 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi