Sysia ;* Napisano 16 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2020 Przedstawiam Wam opinię na temat użytkownika @ LewyBrzeG! Co uważasz na temat LewyBrzeg? ~ Wydaje się być sympatyczną osobą ~ Lewy Brzeg spoko morda zawsze pomoże nawet w błahych sprawach. ~ Sympatyczny, śmieszek i dusza towarzystwa ~ Uważam, że jest lewy haha ~ A uważam, że jest bardzo fajnym facetem i ma duże poczucie humoru. ~ Uważam ze jest bardzo dobrym opiekunem, dba o serwer, nie ma wywalone, pomagał mi wiele razy w różnych sprawach ~ Wydaje się być spoko. Czy sprawdza się w roli właściciela serwera? ~ Myślę, że jest super właścicielem tylko czas to trochę ogranicza. ~ Sprawdza się jak najbardziej w roli właściciela ~ Tak ~ Tak, zazwyczaj gdy jest jakiś problem i mu o tym napisze, rozwiązuje go od razu. ~ Sprawdza się. Widać, że mu zależy na serwerze ~ Tak ~ Jako właściciel sprawia się dobrze zawsze odpisuje, nie trzeba czekać na odpowiedź godzinami Za co go lubisz? ~ Za poczucie humoru i bezkonfliktowość. ~ Najbardziej za poczucie humoru. ~ Szczerość ~ Lubię go za to, że pomimo poznania go przez internet czuć że jest prawdziwy (nie udaje kogoś innego) ~ Za szybkie zaangażowanie Do jakiego zwierzęcia byś go porównał? ~ Szympansa ~ Dzik XD ~ Lew ~ Misio xD Chciałbyś się z nim spotkać w realu? ~ Już widziałem ~ Oczywiście ~ Tak ~ Myślę, że mimo 6 lat różnicy wieku tak, a nawet mógłbym się z nim nawalić ~ Najebałbym się z nim jak księciunio xD ~ Haha coś tam planujemy ~ Pewnie, że tak Podsumowując Wasze wypowiedzi, Kuba jest wspaniałym właścicielem serwera i zawsze można liczyć na jego pomocną dłoń oraz szybką reakcję. Najbardziej cenicie w nim szczerość i poczucie humoru. Fajnie, że potrafisz być sobą i nikogo nie udajesz, nie zmieniaj się! 2 2 ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERWER ONLY DD2! 91.224.117.91:27450 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/63050-opinia-lewybrzeg/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony LewyBrzeG Napisano 16 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Napisano 16 Lipca 2020 Dziękuję za tak miłe słowa jest mi niezmiernie miło 3 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/63050-opinia-lewybrzeg/#findComment-300298 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi