smerfii. Napisano 7 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2020 @ Nyguss [P] Ile masz lat? [O] Rocznikowo 19 [P] Jaki masz kolor oczu? [O] Zielone [P] Jaki masz rozmiar buta? [O] 38 i 2/3 [P] Skąd jesteś ? [O] Ze Śląska [P] Twoje hobby ? [O] Sporo by się znalazło; gra na keybordzie/przeróżne sporty/pisanie/matematyka sama w sobie/nauka/gotowanie, ajj wszystko mnie kręci [P] Skąd wziął się twój nick ? [O] smerfetka. - od kierunku w liceum oraz spotkania z panami policjantami. Od dziecka też miałam styczność z szerszą grupą chłopaków, gdzie byłam przysłowiowym rodzynkiem w ekipie. ambiwertyczka. - opisuje moją osobowość [P] Masz swoje ulubione miejsce? [O] Boisko szkolne wieczorami, a poza tym to kołobrzeska plaża [P] Ulubiony Film? [O] Nie otwieraj oczu. [P] Ulubiony serial? [O] Ojj, mentalista, greenhouse academy, pretty little liars, szkoła dla elity [P] Ulubiona muzyka? [O] Wszystko co wpadnie w ucho, albo przy czym da się dobrze bawić. [P] Kiedy solo? [O] Zapraszam od pon do pt w godzinach 19:00-00:00 [P] Gdzie jedziesz na wakacje? [O] Nad morze, mazury, wszędzie gdzie tylko się będzie dało:D [P] Kiedy meet-up? xD [O] Jeśli dobrze pamiętam, to planowany już był haha, kiedy tylko znajdzie się czas! [P] BMW czy Audi ? [O] BMW [P] MC czy KFC? [O] Na chwilę obecną żadne, a ogólnie to bez różnicy [P] Kino czy Teatr ? [O] Zależy od nastroju. Dla zabawy kino, dla powagi teatr [P] Kebab na grubym czy cienkim ? [O] W bułce ;x [P] Czemu jesteś taki toxic ? ;-; [O] Nie wiem, być może chciałam się wpasować w Wasze towarzystwo haha [P] Czemu zrezygnowałaś z rangi ? [O] Nie chciałam wprowadzać zamętu w administracje. [P] Podobają się pytania? [O] Cudowne! @ Mrs.Jessa [P] Jak się poznałyśmy? [O] Kurcze, nie wiem. Z TS'a przeszłyśmy na mess i jakoś tak zostało. [P] Co o mnie sądzisz? [O] Mimo wszystko jesteś naprawdę bardzo sympatyczną i kochaną osóbką! [P] Jak trafiłaś na siec? [O] W sumie to przypadkiem, pograłam i rumcek pisał czy chce admina na 1.6 haha [P] Masz chłopaka? Mam leniwca z rana Głodną świnkę gdy wraca z pracy Kociaka wieczorem Tygrysa w nocy Osła, który na mnie zapie**ala [O] Mam bliską osobę obok siebie, którą bardzo kocham. [P] Z kim z forum byś chciała się zobaczyć? [O] A sporo jest tutaj takich osób, na pewno z ekipą z mirage, z alko, ponownie z Sysią i jej chłopem, Jessą, Dylu.. itd [P] Pracujesz? [O] Tak, pracuję. [P] Masz jakieś zwierze? [O] Mam jednego psiaka, i małpola (brata) xd @ Henbleidd [P] Dzień czy noc? [O] To zależy, nocą to już inne spostrzeżenie na świat. [P] Góry czy morze? [O] Uwielbiam góry jak i morze. [P] Wódka czy whisky? [O] Wódeczka [P] Domówka czy klub? [O] Domówka [P] Jakie jest Twoje marzenie? [O] Marzenia są nierealne, więc spotkać się z osobami, których z nami już nie ma. [P] Jaki gatunek gier najbardziej lubisz? [O] W sumie gatunku do wyboru nie mam, najczęściej gram w CS:GO, 1.6, Ets2, Gothic. [P] Jaki kraj byś chciała odwiedzić? [O] Japonia, Indie, Tanzania, Madagaskar [P] W jakim mieście w Polsce byś chciała zamieszkać? ( inne niż Twoje obecne ) [O] Kołobrzeg [P] Twój ulubiony kolor? [O] Wszystkie wyraziste kolory są piękne. Ale raczej preferuje klasykę w bieli i czerni. [P] Ulubiona bajka z dzieciństwa? [O] smerfy, gumisie. [P] Planujesz studiować? [O] Owszem, planuję wybrać się za rok na studia. [P] Czy uprawiałaś kiedyś jakiś sport lub dalej uprawiasz? Jak tak to jaki? [O] Trenowałam nożną, siatkówkę oraz ręczną. Teraz już tylko profilaktycznie gram ze znajomymi. [P] Masz drugie imię? [O] Nawet i trzecie! [P] Twój ulubiony serwer na csowicze? [O] Raczej nadal mirage. [P] Grill czy ognisko? [O] Ognisko [P] Odpoczynek aktywny czy leniuchowanie? [O] Na oba znajdzie się w życiu czas, tak samo oba są mi potrzebne. [P] Jaki jest Twój naturalny kolor włosów? [O] Szatynka. [P] Jaką najbardziej szaloną rzecz zrobiłaś? [O] To nie miejsce na takie historie! [P] Jaki gatunek filmów najbardziej lubisz? [O] Dramaty. [P] Ile masz wzrostu? [O] Całe 173 cm piękna. [P] Twoja ulubiona książka? [O] Każda książka Kirsty Moseley. A jeśli chodzi o szkolne książki to z pewnością Zbrodnia i Kara. @ BooG [P] Dlaczego jesteś taka gupia? [O] Chyba nie jestem w stanie odpowiedzieć Ci na to pytanie. Odpowiedź brzmi; tak. @ Sysia ;* [P] Najpiękniejsze miejsce na Ziemi to? [O] Wodospady Iguazu, Brazylia & Argentyna [P] Czego nie potrafisz, a chciałabyś się nauczyć? [O] Chciałabym móc mieć wyjebane. [P] Jaki masz numer buta? [O] 38 i 2/3 [P] Kiedy się spotkamy? [O] Z pewnością w tym roku! [P] Jakby Twoje nazwisko określał ostatni posiłek który zjadłaś + kolor Twojej bielizny to jakbyś się nazywała? [O] Czarny skyr xd [P] Gdzie pracujesz? [O] Pracuję w ośrodku wypoczynkowym. [P] Lubisz tańczyć? [O] Bardzo, po paru drineczkach to już w ogóle! [P] Jaki jest Twój ideał faceta? [O] Nie mogę tu napisać ;x, jeszcze przeczyta i co wtedy?:D [P] Wolisz lato czy zimę? [O] Jesień! :D, aczkolwiek zima w tym wypadku wygrywa. [P] Ile słodzisz? [O] Każdemu po 5 słów dziennie haha, herbatki nie słodzę, a kawki nie piję. @ EmerytowanyAlko [P] Kogo najbardziej lubisz na sieci? [O] Nie dzielę znajomych na tych których lubię bardziej i mniej, nie wiem. [P] Kogo najbardziej nie lubisz na sieci? [O] Może nie, że nie lubię, aczkolwiek nie toleruję. Ten pan już wie o kogo chodzi, pozdrawiam cieplutko! [P] Kiedy się widzimy? [O] Być może niedługo! [P] Idziemy na kolację? [O] Czemu by nie;p [P] Kiedy spacer na Mazurach przy jakimś jeziorku? [O] Jak pojadę do Justynki! [P] Lubisz masaż? [O] A kto nie lubi? [P] Co pysznego zrobisz mi na kolację? [O] To zależy co lubisz haha. [P] Gdzie chciałabyś pojechać na wycieczkę za granicę? [O] Wszędzie gdzie się da! [P] Z kim byś się wybrała na wycieczkę za granicę? [O] Z przyjaciółmi. [P] Jaki danie zagraniczne byś chciała spróbować? [O] Nie wiem, akurat co do jedzenia to jestem wybredna:D [P] Kiedy się poznaliśmy i gdzie? [O] Jakieś 5 lat temu na serwerze:D @ Avox [P]Ulubiony wykonawca? [O] Na chwilę obecną Ava Max, zeus. [P]Ulubiona pora roku? [O] Jesień. [P]Dlaczego oszukujesz w kalambury? [O] Nie oszukuję! Lamus jesteś:D [P]Gdzie chciałabyś zamieszkać? [O] W Kołobrzegu. [P]Kiedy wracasz na admina? [O] Nigdy hihi. [P]Lubisz mnie? [O] Bardzo. [P] Kogo z sieci najbardziej nie lubisz? [O] Wyżej było już to pytanko;p Nominuję @ BooG, powodzonka! 5 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/62896-31-po-smerfii/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Mrs.Jessa Napisano 7 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Napisano 7 Lipca 2020 Jedna z lepszych odpowiedzi tutaj! ? 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/62896-31-po-smerfii/#findComment-299635 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Nyguss Napisano 7 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Napisano 7 Lipca 2020 No powiem ciekawie, ciekawie ?? 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/62896-31-po-smerfii/#findComment-299640 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysia ;* Napisano 8 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2020 Dzięki za super odpowiedzi ❤️ 1 ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERWER ONLY DD2! 91.224.117.91:27450 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/62896-31-po-smerfii/#findComment-299650 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi