Imnotnew Napisano 1 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2020 [P] Jak długo grasz w Globala? [O] W CS:GO gram od 6 lat jakoś, a w 1.6 już od 13 lat [P] Dlaczego lubisz karać małe dzieci na serwerze? [O] Lubię wszystkich karać nie tylko małe dzieci, ale one głównie wyzywają i osądzają o cheat'y xd [P] Czy Twój nick ma jakiś głębszy sens? [O] Mój brat grał pod takim nickiem na lanach w Polsce jak cs 1.6 dopiero zaczynał raczkować [P] Skąd pochodzisz? [O] Z Mrągowa na mazurach, aczkolwiek mieszkam w trójmieście [P] Czym zajmujesz się na co dzień? [O] Na co dzień jestem Barmanem w Sopocie i kierowcą Ubera/Bolta [P] Masz zwierzątka? [O] Miałem psa i kota w domu rodzinnym, teraz mi został jedynie tatuaż mojego psa [P] Kto z forum trafił do Twojego serduszka? [O] No nie wiem co tu odpowiedzieć xd na pewno z Avoxem super kontakt złapałem [P] Jakiej muzyki słuchasz? [O] Wszystkiego co wpadnie w ucho, na mojej playliscie na spotify można znaleźć wszystko od rapu/trapu po rock, pop, a nawet czasem disco czy techno [P] Najlepszy film, który zobaczyłeś? [O] Seria Szybcy i Wściekli na zawsze w sercu [P] Lubisz poznawać ludzi? [O] Uwielbiam kontakt z ludźmi i dużo nowych ludzi poznaje na co dzień, więc tak [P] Uważasz się za introwertyka? [O] Nie [P] Dlaczego tak/nie? [O] Jestem bardziej otwartą osobą, czasem może jedynie się znajdą pojedyncze dni, gdy wolę sobie sam posiedzieć. Fajnie tak w towarzystwie kogoś inteligentnego xD [P] Ćwiczysz coś? [O] Trenowałem kilka lat piłkę nożną za czasów gimnazjum/liceum, ale teraz jedynie na siłowni ćwiczę [P] Co najbardziej w życiu lubisz robić? [O] Bawić się, poznawać ludzi i ogólnie korzystać z życia [P] Z kim spędzasz najwięcej czasu? [O] Z Dziewczyną, przyjaciółmi i rodziną [P] Zrobiłeś kiedyś coś wbrew sobie? [O] Kieruję się w życiu swoimi wartościami i zasadami, aczkolwiek na pewno się kiedyś coś zdarzyło, ale nie zawracam sobie głowy takimi pierdołami [P] Masz jakieś nałogi? [O] Może nie nałóg, bo potrafię rzucić w każdej chwili, ale chyba fajki, bo pale paczkę dziennie xd [P] Ile razy w życiu zatrzymała Cię policja? [O] Jestem urodzony w czepku, w samochodzie o dziwo nigdy. A tak to kiedyś mnie raz spisali na***anego jak nie byłem pełnoletni w innym mieście niż mieszkałem xd [P] Jak wyobrażasz sobie siebie samego za 2 lata? [O] Nie wiem, nie myślę o tym, żyję chwilą [P] Masz spore grono przyjaciół? [O] Nie wiem co oznacza sporo, ale na pewno wystarczająco [P] Twoja wymarzona praca? [O] Na ten moment nie mam jakiejś wymarzonej [P] Czego byś nigdy w życiu nie zrobił? [O] Nie złamał swoich zasad i nie wytatuował imienia dziewczyny XD [P] Jak masz na drugie imię? [O] Typowy Seba [P] Wrócisz kiedyś do nas? [O] Wrócę jak ogarnę lepszy sprzęt i więcej czasu [P] Potrafisz tańczyć? [O] Jestem królem parkietu w każdym klubie, słyszę same komplementy od dziewczyn [P] Jakie miałeś oceny w szkole? [O] Nigdy nie lubiłem szkoły i przechodziłem z klasy do klasy w ogóle się nie ucząc i nie odrabiając lekcji, ale oceny tak miałem w miarę spoko [P] Ulubiony napój procentowy? [O] Przepiły mi się wszystkie same alkohole, jako barman wolę sobie drinki robić, a tak to browary czasem [P] Miałeś kiedyś coś złamanego? [O] Szczękę jedynie chyba [P] Jakiego koloru na włosach nigdy byś sobie nie zrobił? [O] Różowego i czarnego [P] Masz na coś uczulenie? [O] Na kłamstwa, od razu ręka mnie świerzbi [P] Jaki kraj najbardziej chciałbyś zwiedzić? [O] USA [P] Masz jakieś fobie? [O] Może lęk wysokości trochę [P] Czego lub kogo najbardziej w życiu nie lubisz? [O] Fałszywych ludzi [P] Skąd dowiedziałeś się o tym forum? [O] X lat temu przypadkiem, gdy grałem w 1.6 a jak szukałem fajnego serwera w CS:GO to wiedziałem gdzie wrócić i wybrałem sobie coś [P] Spotkałeś się z kimś z ekipy Csowicze? [O] Ta z bratem jedynie xd [P] Wolisz mówić czy słuchać? [O] Za bardzo rozgadany jestem, ale słuchać też potrafię [P] Jest jakiś język, którego zawsze chciałeś się nauczyć? [O] Nie ma takiego, jedynie angielski lubię [P] Nosisz zegarek? [O] Tak, zawsze [P] Ile masz wzrostu? [O] około 1,85m [P] Ulubione danie? [O] Większość dań z meksykańskiej i włoskiej kuchni [P] Lubisz gotować? [O] Lubię, ale i tak gotuję tylko jak mam wolną chwile [P] Zagramy kiedyś mm'a? [O] Być może jak zacznę grać znowu w CS:GO [P] W czym najczęściej wychodzisz na miasto? [O] No nie wiem xd w T-shirtach chyba [P] Co masz zawsze przy sobie? [O] telefon, portfel i szlugi [P] Rozrabiałeś gdy byłeś mały? [O] Tak jak większość dzieciaków, szczególnie jak ma się dużo rodzeństwa [P] Jakie było pierwsze wypowiedziane przez Ciebie słowo? [O] Nie wiem, to pytanie do moich rodziców, ale wątpię żeby pamiętali xd [P] Co jest po śmierci? [O] Cisza i spokój [P] Gdybyś mógł wszystko, co byś chciał? [O] Siano i więcej siana, siana nigdy za mało [P] Jesteś marzycielem? [O] Nie, bardziej realistą. Jedynie chciałbym przeprowadzić się kiedyś do USA ale nie wiem czy nazwać to marzeniem, bo jest to do zrobienia. Nominuję @ smerfii.aktywna jesteś to może się coś o tobie dowiemy ;d Good Luck 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/62812-30-po-imnotnew/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerfii. Napisano 1 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2020 Gites, czekam na jakiegoś drineczka.. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/62812-30-po-imnotnew/#findComment-299221 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi