EssaPL Napisano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2020 @ Imnotnew [P] Dlaczego jesteś botem? [O] Czasem tak bywa jak zapomnę cheaty odpalić [P] Często chodziłeś po pokoju jak cie kasowałem? [O]Widzę, że nie tylko ja mam pamięć dobrą ale krótką. Ile fajek tam przeze mnie wypaliłeś? [P] Jak sobie dajesz radę z tyloma rangami? [O] Dobrze jest, mam się do kogo zwrócić jak potrzebuję pomocy. [P] Skąd pobierasz cheat'y? [O] Sam sobie napisałem. [P] Czemu masz mnie za toxica? [O] Nie tylko ja, ludzie którzy byli z tobą na ts wiedzą o co chodzi [P] Czemu mnie czcisz jak Boga? [O] Ale żeby takie literówki walić w pytaniach? Pozwól, że Ci pomogę "Czemu mnie kasujesz jak Bota?". Postaram się przestać nabijać na tobie kdr [P] Często trenujesz żeby lepiej strzelać? [O] Codziennie [P] Chcesz żebym wrócił? [O] Jasne! Stypa trochę bez Ciebie. [P] Dlaczego Avox, a nie Xova? [O] Biegałem z takim nickiem na smurfie, dobrze o tym wiesz :o [P] Jaki lubisz alkohol i dlaczego wysokoprocentowy? [O] Absynt czeski najlepiej albo denaturat ( metanolu już raczej nie piję). A dlaczego wysokoprocentowy? Bo jak piję inny to wątroba się denerwuje na mnie [P] Jak potrafisz dalej kontrolować spray'a w 1.6 po tylu latach? [O] Średnio idzie dopóki ALT'a nie wcisnę. [P] Znowu cheat'y ci w tym pomagają? [O] Pytasz a wiesz. [P] Kiedy otwierasz temat w dziale "pokaż swoją twarz"? [O] Jak mi broda odrośnie. @ SzusteR [P] Dlaczego taki nick? [O] Przypadkowo wygenerowałem i mi się spodobał. [P] Twoje hobby? [O] Motoryzacja [P] Uczysz się czy pracujesz? [O] Pracuję. [P] W jakiej miejscowości mieszkasz? [O] Gliwice [P] Masz ulubione miejsce w swojej miejscowości? [O] Tak [P] Masz swoją drugą połówkę? [O] Nope [P] Największy przypał w Twoim życiu? [O] Wyrzucenie choinki oknem w klasie i guess. [P] W jakim wieku, chciałbyś mieć dziecko? [O] 25+ [P] Pepsi czy Sprite? [O] Pepsi [P] Fanta czy Coca Cola? [O] Cola [P] Piwo czy wódka? [O] Piwo [P] Kebab czy Pizza? [O] Kebab [P] Po odpowiadasz jeszcze na kilka pytań? [O] Jasne [P] Ulubiony film? [O] Hooligans 2: Do ostatniej krwi [P] Ulubiony serial? [O] Punisher [P] Ulubiona muzyka? [O] Rock/Metal [P] Samsung czy Sony? [O] Samsung [P] BMW czy Audi? [O] BMW [P] Jaki chciałbyś mieć samochód w przyszłości? [O] Chverolet Impala 1967 [P] I dlaczego, akurat ten samochód? [O] Kocham amerykańską motoryzacje [P] Znajdujesz milion złotych, co robisz? [O] Szukam właściciela [P] Morze czy Góry? [O] Morze [P] Gdzie chciałbyś pojechać na wakacje? [O] Nevada [P] Fajnie się odpowiada? [O] Nawet nawet [P] Lubisz mnie? [O] Tak [P] Czy również twierdzisz że po ananasie słodki smak ma się? [O] Koleżanka powiedziała, że tak :p [P] Jakie imię nadałbyś dzidzi? [O] Janusz [P] Znajdujesz milion złotych, na co je przeznaczyłbyś? [O] Wyjazd do texasu [P] Masz ostatnie 24h życia, jakbyś to wykorzystał? :o [O] Czas rozliczeń [P] Najlepsze wspomnienie Twojego życia? [O] Pierwszy raz na meczu. [P] Jaki byłeś za czasów gimnazjum? [O] Aspołeczny. [P] Podobały się pytanka? [O] Całkiem całkiem @ smerfii. [P] Kto z sieci zna Cię najlepiej? [O] @Pawcio02 / @ Imnotnew [P] Czym jest dla Ciebie przyjaźń? [O] Ciężko powiedzieć [P] Czy przyjaźń między kobietą a facetem istnieje? [O] Raczej tak [P] Ile masz lat? [O] 20 [P] Czego nauczyłeś się w swoim życiu? [O] Że ludzie to niedobre stworzenia. [P] Który okres swojego życia wspominasz najlepiej, dlaczego? [O] Granie w piłkę całymi dniami za dzieciaka [P] Wolisz iść przez życie sam, czy z kimś? [O] Z kimś [P] Lubisz przebywać wśród ludzi? [O] Zależy [P] Spełniłeś jakieś większe marzenie? [O] Wszystkie [P] Skąd bierzesz motywacje do życia? [O] Z książek kulinarnych Magdy Gessler. [P] Bez czego nie potrafiłbyś żyć? [O] Bez tlenu [P] Masz jakieś nałogi? (Pamiętaj, że CS to nie nałóg, to styl życia) [O] Nie mam żadnego nałogu. [P] Jaki masz numer buta? [O] 46 [P] Ile wyciskasz na klatę? [O] Wszystko jak Chuck Norris. [P] Dlaczego tak słabo grasz?:D [O] Jak zapomnę odpalić cheaty to mi nie idzie. [P] Co sądzisz o swoich adminach? [O] Fajna ekipka ale brakuje @ Imnotnew [P] Z kim chciałbyś się teraz spotkać? [O] Z niektórymi adminami chętnie bym meetup walnął [P] Masz jakieś zwierzątko? [O] Pieska [P] Z kim mieszkasz? [O] Z rodzinką [P] Do jakiej szkoły chodziłeś/chodzisz? [O] Technikum samochodowe [P] Gdzie pracujesz/chcesz pracować? [O] Warsztat samochodowy [P] Co o mnie sądzisz?:) [O] Toksyczna maruda @ Sysia ;* [P] Jaki jest Twój ulubiony owoc? [O] Winogrona @ Mrs.Jessa [P] Jak trafiles na siec? [O] Przypadkiem skacząc po publikach i prawie pierwszego dnia dostałem bana :d [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? [O] Grać w gierki albo siedzieć z kimś na tsie/discordzie. @ EmerytowanyAlko [P] To kiedy pijemy Avoxik? [O] Jak najszybciej. [P] Co byś zmienił na Only Mirage? [O] Chyba nic, obecnie jest wszystko git. [P] Co byś zmienił na forum? [O] Też chyba nic [P] Jeśli mógłbyś dać komuś dowolną range na forum, to komu byś ją dał i jaka by to była ranga? [O] Head Admin dla @ Damianciu [P] Jeśli mógłbyś to kogo byś zdegradował na zawsze? [O] @ Mrs.Jessai @ Zyhoo_PL [P] Jakie trunki spożywasz? [O] Najczęściej jakieś piwko ale czystą nie pogardzę. @ Damianciu [P] Dlaczego jesteś niemiły? [O] Tylko dla ludzi którzy mnie irytują swoim zachowaniem. [P] Dlaczego każdego banujesz? [O] Bo zasługują :p [P] Kiedy idziesz na randkę z @ Ricoo [O] Mogę z nim wyskoczyć na piwko co najwyżej. [P] Po kiego grzyba tyle demek oglądasz? [O] Bo czitują złe Polaki. [P] Jak tyle demek oglądasz to czy obejrzałeś już "Modę na sukces" do końca? [O] Niestety nie bo coś te twoje linki nie działają do ostatnich odcinków [P] Mówią że jesteś rudy czy to prawda? [O] Nieeee, jestem blondynką Nominuję @ Imnotnewpowodzenia! 4 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/62692-29-po-avox/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysia ;* Napisano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2020 Najs! ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERWER ONLY DD2! 91.224.117.91:27450 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/62692-29-po-avox/#findComment-298656 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi