Skocz do zawartości

Zablokowane Ile można Tajgerze

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nick*:

Szerszen Zabojcze Zondlo

IP / Steam ID*:

VALVE_1:0:1185976829  

76561200332219386

Admin banujący:Cheat You
Data i godzina otrzymania bana*:22 lut 2020 - 13:13:26
Runda:
Serwer*:-= [Dust2 24/7] =- © CSowicze.pl [FreeVIP STEAM][Rangi CS:GO + Medale][VIP 22-10][Asysty] ^ 1s1k.pl (de_dust2)
Powód:
Link do demka*:Macie gdzieś tam jak zawsze.Godzina bana też jest.To na demku będziecie widzieć(a raczej nie będziecie)
Wycinek z konsoli*:
[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! 
[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. 
[AMXBans] Zbanowany Nick : Szerszen Zabojcze Zondlo 
[AMXBans] Powod : ' S aby ten tw j Triggerbot ' 
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.CSowicze.pl 
[AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_1 : 0 : 1185976829 ' 
[AMXBans] Twoje IP : ' 178.36.38.140 ' 
[AMXBans] =======================================
Krótki opis sytuacji*:Sytuacja znana.Co tu opisywać o tym waszym tajgerze. Jeszcze rozumiem żebym coś grał ,to można by było podejrzewać,ale niestety nic nie szło.Liczę na szybkie ub i co tu więcej pisać jak mi admin wyjeżdża ,że słaby mój tajger .Ogólnie mogę podziwiać ,że widzisz coś czego nie ma .Obejrzyj dokładnie demko i nie popełniaj więcej głupich błędów,bo już dość mi było tego tematu .

MI TEŻ SIĘ DEMKO NIE ZAPISAŁO.BO SIĘ NIE ZAPISUJE.CHCESZ TO WYŚLĘ CI CAŁY FOLDER Z GRĄ.MOŻE ZNAJDZIESZ,ALE WĄTPIĘ ŻEBYM SOBIE Z TYM NIE PORADZIŁ SSY ZAWSZE NORMALNIE ZAPISUJE..i JAK SOBIE WYOBRAZASZ ZEBYM SIE BRONIL JAKOS -PRZED TWOJA ROZPISKA.Jak widzisz coś czego nie ma,to co mam ci odpisać jak nawet nie wiem na czym czit polega jak go nigdy nie używałem.Już Mnie rozpisywali i co.Paru adminów coś widziało a ja nie wiedziaęłm co odpisać nawet (bo jakim ch***m coś widzą jak ja nic nie mam) Heniowski tylko nic nie widział...tam tylko cośw jednej akcji,ae też nie iwedizałęm nawet co odpisać.Moim zdaniem to ewidętnie moje lagi.Spójrz sobie w demku moze jak strzelam i mam lagi.Nie wiem jużco mam pisaćw ten temat,to wałkowane było.

*pola zaznaczone gwiazdką, są to pola obowiązkowe do wypełnienia

Edytowane przez Gość
https://csowicze.pl/topic/59285-ile-mo%C5%BCna-tajgerze/

• Fundator

Po pierwsze nagrywałem Ci demko, ale się nie zapisało. Po drugie masz wstawić swoje demko co Ci server nagrywał inaczej UBTeam ma Cię nie odbanowywać. Ja cię rozpisze z demka z hltv jak na razie i czekam na Twoje demko co server Ci nagrał. 

Link do demka z hltv: http://ehltv.hltv.org.pl/srv56782/HLTV-2002221254-de_dust2.dem.zip

10:14- celownik wibruje na modelu b+

10:28/29- tak samo jak wyżej celownik wibruje na modelach b+

10:55- model wylatuje z anarchii i dziwnym trafem pada hs chociaż celownik patrzy w inną klatkę niż jest głowa b+/-

12:55/13:00- celownik gdy najedzie przez skrzynkę na hs od razu strzela mu broń i model dostaje 2 pestki skanem b+

13:58- celownik świruje, bo nie wie w jaki model strzelić b+ 

Moje demko się nie zapisało, bo był błąd, wiec rozpisałem akcje z hltv w miejscach co demko nie lagowało. Widać, że gracz gra na triggerze, prosze ubteam o nie odbanowywanie gracza do póki nie wstawi demka co mu server zapisuje i nagrywa, aby jeszcze to bardziej ocenić. 

@ Henioovsky chłopie jak nie ma to jest śmieszne ku***  zastanów się co piszesz, bo mnie w tych swoich decyzjach ubteam rozśmieszasz już.

Mr.Damiano (2).gif

https://csowicze.pl/topic/59285-ile-mo%C5%BCna-tajgerze/#findComment-283135

46 minut temu, Cheat You napisał:

Po pierwsze nagrywałem Ci demko, ale się nie zapisało. Po drugie masz wstawić swoje demko co Ci server nagrywał inaczej UBTeam ma Cię nie odbanowywać. Ja cię rozpisze z demka z hltv jak na razie i czekam na Twoje demko co server Ci nagrał. 

Link do demka z hltv: http://ehltv.hltv.org.pl/srv56782/HLTV-2002221254-de_dust2.dem.zip

10:14- celownik wibruje na modelu b+

10:28/29- tak samo jak wyżej celownik wibruje na modelach b+

10:55- model wylatuje z anarchii i dziwnym trafem pada hs chociaż celownik patrzy w inną klatkę niż jest głowa b+/-

12:55/13:00- celownik gdy najedzie przez skrzynkę na hs od razu strzela mu broń i model dostaje 2 pestki skanem b+

13:58- celownik świruje, bo nie wie w jaki model strzelić b+ 

Moje demko się nie zapisało, bo był błąd, wiec rozpisałem akcje z hltv w miejscach co demko nie lagowało. Widać, że gracz gra na triggerze, prosze ubteam o nie odbanowywanie gracza do póki nie wstawi demka co mu server zapisuje i nagrywa, aby jeszcze to bardziej ocenić. 

Ty zwyczajnie w lagach widzisz dziwne rzeczy :DCo ja mam Ci odpisać jak ty wibracje widzisz w lagach.Strzelam często instynktownie.Czemu tego nie zauważysz ,że strzelam często po skrzynkach,ścianach i przecieżtam nikogo nie ma.Gram bardzo instynktownie i nie chce mi się pisać już dlaczego(gram na głośnikach)A Twoje jakieś wibracje i broń mi sama strzela zupełnie nie wiem o co ci chodzi .Moim zdaniem zwyczajne lagi.No w sumie chamskie straszne lagi aż już odechciewało mi się grać .

https://csowicze.pl/topic/59285-ile-mo%C5%BCna-tajgerze/#findComment-283147

• Sponsor

UB.png

10:14 - Zwykłe strzały. Nic nie wibruje zero wspomagania. -b
10:28 - Akurat tutaj umiera więc nie ocenię. Ale cofnę się w czasie do 10:24 - znowu na początku oddaje zwykłe strzały nic co by było powodem do bana. -b
10:55 - Tutaj wiele wytłumaczeń może być. 1. Zlagowane demko 2. hitboxy w 1.6. Może wyglądać że strzał był oddany obok - jednak na zwykłym povie czy też na spec byśmy mogli zobaczyć fraga normalnie ale niech będzie. +/- b
12:55 - Widzi chłopa to strzela. Czy to dostanie normalnie czy też skanem raczej nic specjalnego - gdyby to był trigger wyłapałby go. -b
13:58 - Celownik świruje bo jest lag demka i przy okazji sam gracz laga dostaje. Zero nic kompletnie - demko hltv nie jest dobrym pomysłem żeby ludzi rozpisywać. -b

Zero jakiegokolwiek wspomagania. Pisałem już że hltv nie jest wystarczającym dowodem na takie wspomagacze. Jak jeszcze pod WH ujdzie tak ze wspomaganiem celowania gorzej.

AbQQ3Yi.gif?noredirect

rakudai.gif

https://csowicze.pl/topic/59285-ile-mo%C5%BCna-tajgerze/#findComment-283178

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie