Matixen Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 (edytowane) Na wstępie chce tylko dodać, że jeśli jakaś z moich propozycji była już pisana na forum to olejcie ją, a nie piszcie bezsensu "było już" 1. Usunięcie VIP'owi kevlaru i hełmu na pistoletówkach, gdy wchodzą w ostatniej sekundzie do gry to się coś buguję 2. Usunięcie VIP'owi dodatkowego HP za każde zabójstwo, myślę że 110 hp na początek wystarczy już do końca, a nie że w moim przypadku na końcu mam 130 co rundę. 3. Usunięcie tagu Admin każdemu Adminowi i zastąpić go tagiem po prostu VIP 4. Dodać !agents od VIP'a i od razu zrobić zabezpieczenie, aby ludzie z !freevip ustawiając model agenta nie mieli go już po wygaśnięciu 5. Usunąć z serwera !quake, ponieważ każdy na to się skarży i chce to od razu wyłączyć, chyba że dodacie możliwość przyciszenia tak jak jest w przypadku !res 6. Dodać na chat informacje "Widzisz cheatera? Zgłoś go na u@!" - Codziennie ludzie zamiast nam zgłaszać na u@ to mówią nam w grze, żebyśmy go sprawdzili 7. Dodać plugin anty AFK - bez sensu, że za każdym razem żeby się upewnić Admin musi wejść specjalnie w trakcie rundy na SPECT 8. Dodać plugin, aby kickowało automatycznie za wysoki ping np od 150 wyżej 9. Zmniejszyć spam wiadomości "Bonus za nick" Edytowane 26 Stycznia 2020 przez Matixen 1 PRYWATNE WIADOMOŚCI: Proszę nie wysyłać do mnie setki PW w jednej sprawie. Przy wysyłaniu wiadomości trzymaj się JEDNEJ WIADOMOŚCI na dany temat. Kontaktując się ze mną pamiętaj aby odrazu pisać o co konkretnie chodzi, ponieważ oszczędzi to mój czas, jak i Twój. Nie pisz po jednym wyrazie, sformułuj zdanie. KONTAKT ZE MNĄ: Steam - >Kliknij< Forum - >Kliknij< GG - 57333370 SERWERY NA KTÓRYCH MOŻESZ MNIE SPOTKAĆ: [RETAKES ONLY PISTOL] - 145.239.16.170:27085 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/58706-propozycja-zmian-na-serwerze-only-mirage/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RumeK999 Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Popieram tą propozycje jestem za Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/58706-propozycja-zmian-na-serwerze-only-mirage/#findComment-280998 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi