Skocz do zawartości

Zablokowane Propozycja zmian na serwerze Only Mirage

Matixen

Rekomendowane odpowiedzi

Na wstępie chce tylko dodać, że jeśli jakaś z moich propozycji była już pisana na forum to olejcie ją, a nie piszcie bezsensu "było już"

1. Usunięcie VIP'owi kevlaru i hełmu na pistoletówkach, gdy wchodzą w ostatniej sekundzie do gry to się coś buguję

2. Usunięcie VIP'owi dodatkowego HP za każde zabójstwo, myślę że 110 hp na początek wystarczy już do końca, a nie że w moim przypadku na końcu mam 130 co rundę.

3. Usunięcie tagu Admin każdemu Adminowi i zastąpić go tagiem po prostu VIP

4. Dodać !agents od VIP'a i od razu zrobić zabezpieczenie, aby ludzie z !freevip ustawiając model agenta nie mieli go już po wygaśnięciu

5. Usunąć z serwera !quake, ponieważ każdy na to się skarży i chce to od razu wyłączyć, chyba że dodacie możliwość przyciszenia tak jak jest w przypadku !res

6. Dodać na chat informacje "Widzisz cheatera? Zgłoś go na u@!" - Codziennie ludzie zamiast nam zgłaszać na u@ to mówią nam w grze, żebyśmy go sprawdzili

7. Dodać plugin anty AFK - bez sensu, że za każdym razem żeby się upewnić Admin musi wejść specjalnie w trakcie rundy na SPECT

8. Dodać plugin, aby kickowało automatycznie za wysoki ping np od 150 wyżej

9. Zmniejszyć spam wiadomości "Bonus za nick" 

spam.png.b27dd88c3c0770e9adc6d25a98204cb4.png

Edytowane przez Matixen

PRYWATNE WIADOMOŚCI:

• Proszę nie wysyłać do mnie setki PW w jednej sprawie.
  • Przy wysyłaniu wiadomości trzymaj się JEDNEJ WIADOMOŚCI na dany temat.
  • Kontaktując się ze mną pamiętaj aby odrazu pisać o co konkretnie chodzi, ponieważ oszczędzi to mój czas, jak i Twój.
  • Nie pisz po jednym wyrazie, sformułuj zdanie.

KONTAKT ZE MNĄ:

SERWERY NA KTÓRYCH MOŻESZ MNIE SPOTKAĆ:

• [RETAKES ONLY PISTOL] - 145.239.16.170:27085
https://csowicze.pl/topic/58706-propozycja-zmian-na-serwerze-only-mirage/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie