Legenda Sieci Terrorist Napisano 10 Stycznia 2020 Legenda Sieci Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2020 @ Sysia ;* [P] Jak trafiłeś na sieć? [O] Nie pamiętam to było bardzo dawno temu. [P] Masz wybrankę serca? [O] Mam, żonę. [P] Czym się interesujesz? [O] Motoryzacją, motocyklami czym też się zajmuję w wolnych chwilach. [P] Lubisz podróże? [O] Lubię, kocham Bieszczady! [P] Do jakiego kraju chciałbyś pojechać? [O] USA, tam mnie jeszcze nie było [P] Co chciałbyś osiągnąć na naszej sieci? [O] Nie wiem, czas pokaże. [P] Dobrze Ci się z nami współpracuje? [O] Ja nie narzekam, ekipa jest super, zgrana, dobry kontakt z każdym. [P] Co byś zmienił/dodał/usunął na forum? [O] Na pewno zmieniłbym panel "Kontakt z Administracją" na panel animowany, gdzie były poszczególne grupy i użytkownicy do nich przypisani oraz kontakt do nich. [P] Z kim najlepiej dogadujesz się na sieci? [O] Chyba z Patrykiem [P] Jakie jest Twoje marzenie? [O] Chciałbym kiedyś zamieszkać w USA [P] Ulubiony kolor? [O] Zielony [P] Umiesz gotować? [O] Potrafię co nie co poszaleć w kuchni [P] Masz rodzeństwo? [O] Mam, brata i 3 siostry [P] Jakie 3 cechy opisują Ciebie? [O] Pracowitość, punktualność, staranność [P] Twoje ulubione danie? [O] Hmmm. ciężko mi wybrać moje ulubione, ale daje na roladę ze schabu z warzywami w sosie pieprzowym [P] Jakiej muzyki słuchasz? [O] Jako kierowca, to co pół godzinki/godzinę reklamy i to co leci w radiu xD [P] Ile ważysz? [O] 80kg [P] Polecisz jakiś film? [O] Ciche miejsce [P] Poznałeś w realu kogoś z sieci? [O] Znam stąd osobiście kilka osób, moi znajomi ale tak żeby kogoś innego to jeszcze chyba nie @ Lolcia [P] Skąd pomysł na taki nick? [O] Nie wiem, jak miałem około 12-13 lat to tak się przyjęło i jest to dnia dzisiaj.[P] Ulubiony serial? [O] Nie oglądam seriali, ale stary Polski Pitbull jest the best.[P] Mieszkasz w domu czy w mieszkaniu ? [O] W domciu.[P] Wieś czy miasto? [O]Wieś, cisza, spokój, brak tego całego tłoku.[P] Ile masz lat? [O] Obecnie 21 [P] Czekolada mleczna czy gorzka ? [O] W sumie to obie mi pasują Nominuję @ zbychu WIĘCEJ O MNIE --> TUTAJ <-- Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/58400-15-odpowiedzi-terrorist/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi