Kas!@ Napisano 28 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2019 (edytowane) @ k221 [P] - Kiedy chcesz odzyskać szafę?[O] - Hmm chyba nigdy. Ona żyje swoim życiem. @ Mrs.Jessa [P] - Czym się zajmujesz?[O] - Aktualnie studiuje logistykę i pracuje w biurze przy zamówieniach. [P] - Czy masz rodzeństwo ( jak tak to ile)?[O] - Mam jednego brata. [P] - Skąd jesteś?[O] - Katowice [P] - Masz w swoim życiu kogoś, komu można zaufać?[O] - Mam spore grono takich osób na które zawsze mogę liczyć. Rodzina i 2 bliskie przyjaciółki. [P] - Jedziemy na Wałbrzych?[O] - Wole rzucić wszystko i wyjechać w Bieszczady! ❤️ [P] - Pizza czy kebab?[O] - Kebabik w cieście! ❤️ @ Trance#TS3 [P] - Kiedy w końcu znajdziesz sobie chłopa?[O] - Jak się przypałeta to będzie. [P] - Kiedy przestaniesz pić?[O] - Chciałeś chyba zapytać kiedy znowu zaczne.? [P] - Kiedy się spotkamy?[O] - To jest bardzo dobre pytanie szwagier. ? [P] - Kiedy w końcu pojedziesz nad morze ( you know i mean XD)?[O] - Chyba zmarnowałam swoją szanse. Jedynie na wakacje w Piotrkowie teraz mogę liczyć. ? [P] - Lubisz bigos?[O] - Taa, jem tylko kapustę, mięso i kiełbe wywalam. ? [P] - Morze czy góry?[O] - Jednak zawsze większa radość była jak jechałam nad morze. Lubie cała ta otoczkę, molo, piasek, zachód słońca. ❤️ [P] - Kiedy się ogarniesz? [O] - Chyba tylko jak ktoś mnie ogarnie bo tak będzie ciężko. ? [P] - Jak do nas trafiłaś?[O] - Szukałam Ciebie! Muszę Cię mieć na oku. ? @ Sysia ;* [P] - Co lubisz robić w wolnym czasie?[O] - Lubie chodzić na kręgle. Gram od niedawna, aż sama się dziwie, że wcześniej nie chodziłam.?? [P] - Cs 1,6 czy cs go?[O] - Wierna tylko 1.6 mam sentyment. Za globalem nie przepadam, za bardzo przypomina mi uboga wersje Call of Duty. [P] - Twoje ulubione danie?[O] - Kiedys powiedziałabym że spagetti! Niestety smaki mi się zmieniły i ciężko wybrać mi coś co lubie. Poza drwalem którego mogę jesc ciagle! ❤️ [P] - Umiesz gotować? [O] - Potrafię gotować ale za tym nie przepadam. Męczę się w kuchni, wole czasami nie zjesc niż isc i sobie coś zrobić. [P] - Umiesz pływać? [O] - Tak! Przez 6 lat miałam obowiązkowy basen w szkole. [P] - Ile masz lat?[O] - 24. [P] - Lubisz podróżować?[O] - Uwielbiam! Jak na razie tylko po Europie. Chciałabym kiedyś zwiedzić coś dalej, ale jestem cykorem i boje się latać. ? [P] - Jakie kraje chciałabyś odwiedzić.[O] - W najbliższym czasie planuje Grecje i Portugalie. [P] - Masz zwierzaka?[O] - Nie. [P] - Jaka pora roku jest dla Ciebie najlepsza?[O] - Wiosna! Jak wszystko kwitnie, zaczyna być cieplutko. Z rana ćwierkają ptaszki. ?❤️ [P] - Uprawiasz jakiś sport? [O] - Altualnie nie , ale chciałabym mieć jakaś pasje. ? @ Cz@r3kMister [P] - Z jakiesj czesci Puerto Rico pochodzisz ? ?[O] - Z zachodniej części wyspy Cabo Rojo. Teraz cały czas się przemieszczam. Najczęściej można mnie spotkać w kameralnych portach przy plaży. Ewentualnie gdybś kiedys zabłądził tutaj na wakacjach możemy się ugadać w stolicy. Moge wtedy podpłynąć po Ciebie na mojej łajbie. ?? [P] - Kisiel czy budyń?[O] -żelatynka. [P] - Jaka chcialabys miec jedna super moc ze wszystkich mozliwych i dlaczego ^^[O] - Hmm chciałabym być omnibusem. Znać odpowiedz na każde pytanie! [P] - Gdybys byla fecetem przez jeden dzien co bys zrobila [O] - Hah pewnie bym poszła na podbój miasta. ? [P] - Jezeli kiedys powiesz tak, to wierzysz, ze to bedzie juz do konca Twoich dni ?[O] - Mam taka nadzieje i tak pewnie wyjdzie inaczej w praniu. Jestem przeciwna jeśli chodzi o rozwody( nie pisze tu o cywilnych). Jeśli ktoś się decyduje na takie coś, to powinien być w 100% zdecydowany. [P] - Jedna z glupszych rzeczy jakie zrobilas pod wplywem uzywek [O] - Ehe moralniaki. ? Ja zawsze byłam grzeczna. ? [P] Co lubisz w sobie najbardziej z aspektow fizycznych/wizualnych ?[O] - Najgorsze pytanie ever, serio. Ciężko mi coś wybrać bo jak wiele kobiet coś tam bym sobie ze wszystkim porobiła. Lubie sobie ponarzekać. ? Jedynie ratuje mnie to że nie jestem bladziochem ani świnka i troche ciemnej karnacji mam. ? [P] - Największe turtystyczne marzenie to?[O] - Od małego chciałam zwiedzić Indie. ❤️ [P] - Najlepsza cecha twojego charakteru to?[O] - Uczciwość. Eh zawsze się przynaje jak ktoś mi wyda za dużo hajsu. ? Moje sumienie nie dawało by mi spokoju. ? [P] - Co się dzieje z nami po śmierci? [O] - Wiesz, co to jest reinkarnacja? Słyszałeś @ Cz@r3kMister w swoim życiu taki dluuuugi wyraz? W prosty sposób chodzi o to, że po śmierci człowiek odradza się pod inna postacią, np jako zwierze. To kim będziesz w przyszłym życiu zależy od tego, jakie życie prowadziłeś do tej pory. Jedni po śmierci przyjmują postać tygrysa, sokoła albo lamparta. Jeżeli o Ciebie chodzi, to nie wróżę Ci żadnych rewelacji. Kaczka to MAX, co może z Ciebie być. ??? [P] - Ile Drwali wjedzie do konca sezonu ?;p[O] - Tego się boje. Pewnie tyle na ile pozwoli mi moja wypłata. ??? [P] - Masz jakis autorytet i kto nim jest [O] - Nie mam konkretnej osoby, ale cenie sobie ludzi którzy z niczego potrafili coś osiągnąć. [P] - Ciezki zapieprz w pracy mialas w tym tygodniu ? [O] - Powiem Ci że z takimi warunkami to ja bym mogła co chwile gdzieś zaczynać prace. Byle tylko jak najdłuzej się szkolić. Myślisz że 3 godziny dziennie wystarcza żebym mogła narzekać że się narobiłam i jestem zmeczona? ? [P] - Skad bardziej chcialabys miec dziecko, od bociana czy z kapusty ?[O] - Bociana! Jak byłam mała brat mi zawsze mówił że znaleźli mnie w kapuście. To była wtedy największa obraza! ? [P] - Wierzysz w milosc od samego poczatku, nie mowie od pierwszego spojrzenia, ale no cos w ten desen ? [O] - Nie wiem czy dobrze zrozumiałam o co Ci chodzi. ? Że jak się z kimś spotykasz czy jak? To przychodzi z czasem po tej całej fascynacji. Czasem się kogoś spotka i nie da się od niego odwrócić wzroku. Ale to tylko kwestia wizualna nic więcej. ? [P] - Szpile czy plaskie obuwie [O] - Lubie szpilki, kupuje je z nadzieja że w końcu się przełamie i zaczne w nich chodzić na codzień. Na chwile obecna płaskie chyba, że jakaś duża poważna impreza. [P] - Lezenie plackiem i smazing na plazy czy aktywniej szlakiem w gory ?[O] - Niestety morze. ? W górach przejdę się raz i będę mieć spokój na pare lat. Na plaże mogłabym chodzić codziennie. ❤️ [P] - Cie najbardziej irytuje, tak w ulamku sekundy ?[O] - Z rana jak słyszę - wstajesz już? x20. Najgorsze słowa. Nic mnie tak nie irytuje. ? [P] - Zostaniemy BFF ( nie musi byc 'with benefits' )?[O] - O Niee, przecież ja nic z tego nie będę miała. Bardziej preferuje friendzony. Chociaż zawsze możemy się dogadać i możemy wyskoczyć na jakieś wspólne wpierdzielanko. ???????? Bardzo dziękuje Staremu za nominacje i nominuje @ Trance#TS3. Mam nadzieję, że ucieszy się równie dobrze jak ja, kiedy zobaczyłam swoją nominacje. ? Edytowane 28 Listopada 2019 przez Kas!@ 3 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/57643-12-odpowiedzi-kas/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysia ;* Napisano 28 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2019 Dziękuję za super odpowiedzi 1 ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERWER ONLY DD2! 91.224.117.91:27450 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/57643-12-odpowiedzi-kas/#findComment-276362 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RumcajsJumper Napisano 28 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2019 Oo nie jestem sam co wierzy w reinkarnacje :p Wstajesz już? Haha ? 1 POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO! Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/57643-12-odpowiedzi-kas/#findComment-276363 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP Cz@r3k Napisano 28 Listopada 2019 VIP Udostępnij Napisano 28 Listopada 2019 KACZKA ?!?! hahahaaha, ale ok biore to na klate Dzieki za trafne i zabawne odpowiedzi 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/57643-12-odpowiedzi-kas/#findComment-276365 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Existed Napisano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2019 "Od kilku dni znowu jestem w Indiach i znowu wszystko jest proste, fajne, brudne i pełne robaków" Indie piękny kraj, jak i pełen smutku. 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/57643-12-odpowiedzi-kas/#findComment-276894 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi