Katow 1 Napisano 1 Października 2019 Udostępnij Napisano 1 Października 2019 Opis produktu / usługi: Napiszę krótko.. potrzebuje forum w raz z sourcebans'em zrobionym. Kupie gotowca bądź na zamówienie! Potrzebuję jak najszybciej! Płacę z góry, a cena do negocjacji PW (STEAM) Cena produktu / usługi: Cena do negocjacji PRYWATNIE steam! Forma płatności: PAYPAL tylko i wyłącznie. Kontakt: STEAM: https://steamcommunity.com/id/twitchkatow *Napisz w komentarzu w jakiej sprawie dodajesz mnie do znajomych* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terrorist 7 884 Napisano 1 Października 2019 Legenda Forum CSowicze.pl Udostępnij Napisano 1 Października 2019 Zgłoś się priv, na jakim silniku chcesz forum, czy masz hosting jakiś, domenę cokolwiek.. Jestem w stanie postawić forum jak i wykonać styl do niego. MyBB, IPS, Vbulletin Sourcebans to najmniejszy problem ONLY AWP 128TR: awp.csowicze.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DyLu 636 Napisano 16 Października 2019 Udostępnij Napisano 16 Października 2019 Jeśli pomogłem lub podoba Ci się coś mojego autorstwa zostaw +++ Nic nie kosztuje a motywuje Jeśli pomogłem lub podoba Ci się coś mojego autorstwa zostaw +++ Nic nie kosztuje a motywuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi