Skocz do zawartości

Zablokowane cele mapy ????

Maikon420

Rekomendowane odpowiedzi

Witam o godzinie +/- 12;10 otrzymałem bana za cele mapy bodajże od frank.mp3 czy nw jak on tam ma. Sytuacja wyglądała następująco. Byłem w TT,  Podłożyli pake na A ja stałem przy tunelu od strony TT z 8hp wracałem na A ale w międzyczasie dostałem kicka. Więc mam pytanie co było moim celem w tym momencie ? Bronienie paki? Okej, ale nie przeteleportuję sie z jednego końca mapy na drugi. Otrzymałem kicka, wchodzę na serwer pytam grzecznie admina za co.. 5min później.... Miałem pake, stałem na A widziałem ze gosciu na gali stał i naparzał we mnie wiec sie broniłem i również w niego celowałem. Po czym od SZANOWNEGO ADMINA dostałem bana na 30min za cele mapy. To przepraszam bardzo ja mam pake podkładać i jednoczesnie dać sie zabić czy o co tu chodzi? Jak macie jakieś HLTV które nagrywa sytuacje na serwerze moge dokładniej to przedstawić. Pozdrawiam  

Pomijam juz fakt że gosciu mi po mamie jedzie przez mikro ale bana nie dostal

[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! 
[AMXBans] Pozostalo ci 27 minutes and 32 seconds bana. 
[AMXBans] Zbanowany Nick : Maikon 
[AMXBans] Powod : ' cele ' 
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.csowicze.pl 
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 37648521 ' 

Edytowane przez Maikon420
https://csowicze.pl/topic/54074-cele-mapy/

Kolego, sprawa jest koperkowa, ban minal, mozesz grac, lecz nadal po incydencie nie wiesz, co to cele mapy i chyba, co to respawn tez nie, HLTV o ktorym wspomniales, pokazuje czarno na bialym, ze paka byla polozna na B, a Ty jako jedyny z TT, wrociles sie gornym nie wiadomo po co tracac pake, gdzie powinienies ją bronic, dobra rozumiem, pozniej sytuacja miala miejsce jak sobie wedrujesz po dlugiej, posiadajac pake na B, w ogole Cie ona nie obchodzi, no okej moze masz priorytet wygrac zabijajac, a nie plantujac, ja to rozumiem, ale Ty po ostrzezeniu i banie 5 minutowym nadal wiesz lepiej i robisz to samo, dodatkowo sie sprzeczajac, moim zdaniem sluszny ban, na pewno bardziej dotrze niz kick czy slay:)

pozdr

https://csowicze.pl/topic/54074-cele-mapy/#findComment-256674

• VIP

Zacznijmy pierw od kicka: 
Poczatek rundy@ Maikon420poszedł na B, paka poleciała na longa.@ Maikon420został obity już w trupie i zostało mu 8HP więc cofnął na respa TT i stamtąd bił przeciwników wraz z innymi graczami (mogli jeszcze przebywać na respie). Paka została podłożona dość szybko, gdy czas rundy był 1:40 (runda trwa 2:00 minuty). Gracz gdy zobaczył, że paka została podłożona od razu zaczął biec w stronę BS'a A, przez respa TT. Biegnąc przez respa nagle otrzymał kicka z powodem "cele mapy", gdzie do wybuchnięcia paki było jeszcze 25 sekund.
Wniosek: kick niesłuszny - biegł prosto w stronę BS'a na, którym była paka i miał jeszcze czas, a przypomnę, że paka została podłożona 1:40, natomiast resp TT obowiązuje do 1:30. 

Jeżeli chodzi o bana: 
Sytuacja w której@ Maikon420posiadał pakę i wraz z innymi graczami weszli długą.@ Maikon420od razu biegł na BS'a gdzie tam chciał podłożyć pakę na A, ale nagle wyszedł mu przeciwnik z gali, który zaczął go bić więc zaczął się bronić i niestety zginął z paką w BS'ie. Do końca rundy była jeszcze minuta..
Wniosek: ban niesłuszny - przecież nie miał jak podłożyć paki skoro przeciwnik go bił z gali.. 

@ fraaaank1.6skłamałeś, że otrzymał on bana na 5 minut gdzie takowego bana nie otrzymał, tylko pierw kicka - niesłusznego, a potem bana na 30 minut również niesłusznego. Otrzymujesz kolejne ostrzeżenie czyli już 2/3. Pilnuj się i nie chce widzieć więcej takich sytuacji i kicków/banów za nic. 

@ Maikon420jeżeli chodzi o gracza, który Cię prowokował i ubliżał to otrzymał bana na 3 dni. Przepraszamy za zaistniałą sytuację i mam nadzieję, że więcej się to nie powtórzy, życzę miłej gry na serwerze.

SKARGA SŁUSZNA

original (1).gif

https://csowicze.pl/topic/54074-cele-mapy/#findComment-256681

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie