Evanella Napisano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2017 Wymagania: • Minimum 50 wykonanych reklam, • Miesięczny staż na forum, • Wiek minimum 16 lat, • Umiejętność dobrej komunikacji z ludźmi, • Dobra opinia wśród użytkowników i administracji,• Przede wszystkim chęci i otwartość na nowe wyzwania.Wzór: Imię: Wiek: Co Cię skłoniło do napisania podania?: Staż na forum i ilość wolnego czasu: Coś o sobie: Dlaczego chcesz zostać promotorem sieci?: W temacie tylko piszą osoby które składają podanie. Inne osoby zostaną nagrodzone w postaci +1 na konto. Przeczytaj Regulamin! ✔ Odwiedź mnie! ❤ W razie problemów, napisz do mnie! ✎ Zobacz moją galerię! ♦ Reklamuj naszą sieć innym! ★ Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/48959-1-szybka-rekrutacja-na-promotora/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haszeer Napisano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 Wymagania: • Minimum 50 wykonanych reklam, +• Miesięczny staż na forum, +• Wiek minimum 16 lat, +• Umiejętność dobrej komunikacji z ludźmi, +• Dobra opinia wśród użytkowników i administracji, +• Przede wszystkim chęci i otwartość na nowe wyzwania. +Wzór: Imię: MariuszWiek: 24Co Cię skłoniło do napisania podania?: Brak PromotorówStaż na forum i ilość wolnego czasu: Skoro mam czas na Moderowanie, bede miał i czas na PromotoraCoś o sobie: Jestem uczciwym, spokojnym i pomocnym użytkownikiem, łatwo nawiązuje kontakt z innymi, lubię się pośmiać z kogoś, czegoś jak i z siebie :)Dlaczego chcesz zostać promotorem sieci?: Jako iż sprawuję teraz opiekę nad "Strefa Gier" pozwoli mi to poznać gry z którymi nie miałem styczności typu: Minecraft, Metin2, co w przyszłości pozwoli mi na aktywność w wszystkich grach w tym dziale ponieważ poznam wszystkiego po trochu :) może nie bedę robił po 100 reklam tygodniowo jak to było założone w poprzedniej edycji PROMOTORA, ale bede starał się jak najwięcej osób ściągnąć na forum poprzez rozmowy i negocjacje na forach innych gier. W tym momencie postawie na jakość, niżeli na ilość randomowych reklam na forach CS, z których i tak nikt nie przechodzi bo maja już wybrane swoje sieci na których chcą być. W tym miejscu złożę propozycje odnośnie tematu "Reklamy Promotorów", aby zmienić nazwę na "Reklamy i Działania Promotorów", bo tak jak pisałem wyżej, nie będę stawiał na ilość tylko na jakość, i w tym momencie będzie można argumentować swoją pracę poprzez SS-y, gdy np. będą rozmowy/negocjacje z właścicielami czy administratorami innych for. Pozdrawiam Haszeer Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/48959-1-szybka-rekrutacja-na-promotora/#findComment-234908 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony SzusteR Napisano 18 Sierpnia 2017 Zasłużony Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2017 Imię: DanielWiek: 18Co Cię skłoniło do napisania podania?: Rekrutacja on, gadane mam :pStaż na forum i ilość wolnego czasu: Znajdzie się gdzieś tak 3-4hCoś o sobie: Mam na imię Daniel. Mam 18 lat. Mieszkam w Katowicach. Chodzę do szkoły zawodowej jako blacharz samochodowy. Interesuję się samochodami, sportem, komputerami, e-sportem. W wolnym czasie chodzę na siłownię, gram w CS:GO, CS 1.6, League od Legend, wychodzę gdzieś z znajomymi. Dlaczego chcesz zostać promotorem sieci?: Miałem już tą posadę, mam w niej doświadczenie :P Czas mam aby poświęcić na tą posadę. Co by tu jeszcze hmmm negocjować też potrafię, a to się przyda :D No i oczywiście to, że jest mało chętnych na tą posadę. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/48959-1-szybka-rekrutacja-na-promotora/#findComment-235985 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi