Ejdrien. Napisano 27 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2017 [P] Drugie imię? [P] Koty czy psy? [P] Ulubiony kolorek? [P] Zmieniłbyś coś w Naszej Sieci? [P] Masz zamiar kiedyś pełnić wyższe stanowisko? [P] Malujesz się do szkoły? xD [P] Imię pierwszej miłości? [P] Stary i dobry CS 1.6 czy nowe CSGO? [P] Jesteś rasistą czy jesteś tolerancyjny jak możesz? :D Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w tym momencie. Nie może on służyć przeciwko niemu ani teraz, ani w żadnym innym momencie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/48340-64-po-queens/page/2/#findComment-231972 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haszeer Napisano 27 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2017 [P] Pogramy w LoL-a? [P] Co masz teraz ubrane na sobie ?[P] Czy rozmawiałeś kiedyś z nieznajomymi przez skype ?[P] Jaki był najlepszy prezent urodzinowy, który dostałeś ?[P] Czy masz alergię ?[P] Ile godzin dziennie słuchasz muzyki ?[P] Jakie są Twoje ulubione perfumy ?[P] Jesteś lewo czy prawo ręczny/na ?[P] Wzorujesz się na kimś ?[P] Ile razy dziennie patrzysz na siebie w lustrze ?[P] Jaki ostatni film obejrzałeś ?[P] Na czyim koncercie ostatnio byłeś/aś ?[P] Z kim ostatnio gdziekolwiek wyszłaś ?[P] Co najbardziej lubisz zjeść na śniadanie ?[P] Ulubione ciasto ?[P] Piszesz pamiętnik?[P] Palisz papierosy ?[P] Jakie zwierzę masz w domu ?[P] Jak często myślisz o swojej przyszłości ?[P]. Zawsze odrabiasz zadania domowe ?[P] Spełniłeś już jakieś swoje marzenie ?[P]. Kto ze znajomych mieszka najbliżej Ciebie ?[P] Podobają Ci się tunele ?[P] Cytat na dziś ?[P] Przeglądasz besty?[P] Jaki sklep jest najbliżej Twojego domu ?[P] Umiesz jeździć na łyżwach ? [P] Jaki masz rozmiar buta ?[P] Twoje ulubione cukierki/ czekoladki ?[P] Najlepszy baton ?[P] Komu ostatnio powiedziałeś "dziękuję" ?[P]. Komu ostatnio powiedziałeś "przepraszam" ?[P] O której godzinie zwykle idziesz spać ?[P] Czy uważasz, że ludzie zawsze zasługują na drugą szanse ?[P] Jak spędzasz większość wolnego czasu ?[P] Z kim ostatnio szedłeś/szłaś za rękę ?[P] Kto ma łatwiej w życiu kobieta czy mężczyzna ?[P] Jakie masz plany na jutro ?[P] Jaki jest Twoim zdaniem najlepszy tekst na podryw ?[P] Masz kamerkę internetową ?[P] Spotkała Cię kiedyś sytuacja z której nie było wyjścia ?[P] W co lubiłeś/aś bawić się w dzieciństwie ?[P] Umiesz dobrze pływać ?[P] Jaki rodzaj filmów najbardziej lubisz ?[P] Masz jakieś zwierze ?[P] Kiedy ostatni raz jadłeś pizze ?[P] Jakie książki planujesz przeczytać ?[P] Czy kiedykolwiek zdarzyło Ci się mieć kłopoty z policją ?[P] Ulubiona bajka z dzieciństwa ?[P] Co najbardziej lubisz w swoim życiu ?[P] Jest osoba, której nienawidzisz, ale udajesz, że jest inaczej ?[P] Lubisz chodzić na imprezy ?[P] Co robisz zaraz po przyjściu do domu ze szkoły ?[P] Jakie masz słuchawki ? [P] Masz instagrama?[P] Czy czas przyzwyczaja nas do bólu ?[P] Ulubiony polski piosenkarz ? Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/48340-64-po-queens/page/2/#findComment-231974 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evanella Napisano 31 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 Wiadomość wygenerowana automatycznie Powód: Czas na zadawanie pytań minął! Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja CSowicze.pl Przeczytaj Regulamin! ✔ Odwiedź mnie! ❤ W razie problemów, napisz do mnie! ✎ Zobacz moją galerię! ♦ Reklamuj naszą sieć innym! ★ Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/48340-64-po-queens/page/2/#findComment-232547 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evanella Napisano 7 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2017 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → P&O" do "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → Archiwum". Przeczytaj Regulamin! ✔ Odwiedź mnie! ❤ W razie problemów, napisz do mnie! ✎ Zobacz moją galerię! ♦ Reklamuj naszą sieć innym! ★ Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/48340-64-po-queens/page/2/#findComment-233903 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi