fiGhT Napisano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 Pytanka od @RumcajsJumper[P] Kiedy ustawisz się ze mnną na browara?[O] Kiedy zechcesz[P] Gdzie pracujesz?[O]W x-komie, szef działu[P] Chciałbyś kiedyś prowadzić CSowicze?[O] Nie byłbym w stanie, Ty jesteś lepszym właścicielem. Ja się do tego nie nadaje. [P] Myślisz że dałbyś radę prowadzić swoją sieć?[O]Możliwe, z solidną ekipą to tak.[P] Kiedy inwestujesz w serwery bo tak obiecujesz od roku?[O] Po wypłacie[P] x+y()=?[O]x+yPytanka od @ayy lmao[P]Kiedy jb[O] Po wypłacie[P]Na co wykorzystales moj hajs[O]Na piwo[P]Czemu mi zablokowalo konto bankowe przez ciebie[O] Bo nie umiesz wysyłać przelewów xD, i to bez kappy![P]Ania ma 5 jabłek 3 sprzedała na rynku, oblicz prawdopodobieństwo że te 2 pozostałe jabłka są zgnite[O] 8-2 [nie chce mi się główkować]Pytanka od @`FazaMajster.]P] Sok czy woda mineralna?[O]Woda.[P] Co lubisz robić?[O]Grać, programować, kodować, składać komputery. Ogólnie informatyka, elektryka, robotyka[P] Cs 1.6 czy Cs:Go?[O]CS 1.6[P] Co byś zmienił na sieci by lepiej się rozwijała?[O]Inwestycja w reklamy na serwery, lepsze zoorganizowanie, więcej osób na odpowiednim stanowisku w odpowiednim czasie.Pytanka od @DeeJay KaRolP] Jesteś gejem? xD[O]Nie.[P] Cola czy Pepsi?[O]Kupuję to i to[P] Soplica czy Krupnik[O]Krupnik i soplica.Pytanka od [P] A mnie pamiętasz ? :PP[O]Taak.[P] Kot czy Pies?[O]Kot [bo mam rasowego który jest lepszy od psa i jest niezłym kompanem i przyjacielem {kocham zwierzęta}][P] Podoba ci się ta ikonka <kupa> ?[O]Bardzo.Pytanka od @drenn[P] Ile siedzisz w xkomie?[O] 3 lata[P] Czemu ncik fight?[O]Bo lubię walczyć :D.[P] Kiedy dokładnie wrócisz z hukiem?[O]Lipiec, sierpień[P] Zapodasz mi szybki kawał?[O]Student medycyny na egzaminie ma wymienić 3 zalety mleka matki. Siedzi i myśli. No i wymyślił: Po pierwsze: - Jest w 100% naturalne. Po drugie: - Jest ciepłe, nie trzeba podgrzewać. I w tym momencie zabrakło mu inwencji. Siedzi, siedzi a czas leci. Profesor ma zbierać już kartki, a student w ostatniej chwili wpada na genialny pomysł. Po trzecie: - Ma rewelacyjne opakowanie... [P] Tej a ile masz włosów na lewej brwii?[O]1100[P] Robisz pompeczki?[O]Tak, 30-40 dziennie.[P] Grywasz w ZM?[O]Czasem.[P] Zapodasz ulubiony kawałek muzyczny?[O]Apocalyptica - End of Me.[P] Od początku kręciły cię servery?[O]Nie, pierw interesowałem się informatyką, jak miałem 11 lat już umiałem składać kompy. Jak na razie mam tylko 2 zawody - informatyka technika i technika elektryka + magistra, lecz dorobię sobię technika mechatronika.[P] Jakieś inne zainteresowania?[O]Informatyka, technika, robotyka, kodowanie, programowanie, software, hardware, elektronika, serwery.[P] Wolisz siłownie czy ćwiczenia na świeżym powietrzu?[O]Świeże powietrze.[P] Lubisz wąchać ser?[O]Taaaak.[P] Czemu?[O]Świetnie pachnie.[P] Uprawiasz jakieś sporty ekstremalne?[O]Niestety nie, wole tradycyjne :P.[P] Spanie do 11 się nie liczy wiesz?[O]Wiem.[P] Kupisz mi pomidora?[O]Tak, smacznego.[P] Pożegnasz się ładnie?[O]Dowidzenia, elo.NOMINACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!! @RumcajsJumper 3 PC1: CPU: i7 6950x@5,5ghz [overclocked] Cooler: NZXT Kraken X62 GPU: 3x ASUS STRIX 1080 TI 11GB GDDR5X OVERCLOCKED Ram: 32gb Corsair Vengeance LPX 3000mhz Mobo: MSI X99A Gaming Pro Carbon SSD1: Samsung 950 Pro 256GB M2 SSD2: Kingston HyperX 3K 120gb SSD3: Kingston HyperX 3K 240gb SSD4: Crucial MX200 500gb SSD5: Samsung 960 Evo Pro M.2 1TB HDD:WD Blue 1TB PSU: Thermaltake Toughpower DPS G RGB Digital 80+ 1250W Case: Fractal Design Define R5 PC2: CPU: i7 6700k @4,7GHZ OVERCLOCKED Cooler: Fractal desing Kelvin S36 GPU: 2x Geforce GTX 1080 TI MSI GAMING X Ram: 32gb Corsair Vengeance LPX 3000mhz Mobo:Gigabyte AORUS GA-Z270X-Gaming 5 SSD: Samsung 960 EVO M.2 1TB PSU: be quiet! Dark Power PRO 11 1000W Case:Lian Li PC-Q37WX PC3: CPU: i9 7900x@5,3GHZ Cooler: Fractal desing Kelvin S36 GPU: 3x NVIDIA TITAN X@ 3 slot SLI HB brigde [mostek SLI HB (3 slotowy)] Ram: 64gb Corsair Vengeance LPX 3000mhz Mobo:Gigabyte X299 AORUS GAMING 9 SSD: Samsung 960 EVO M.2 1TB HDD: WD Blue 2TB HDD2:WD Blue 1TB HDD3: Toshiba P300 [1TB] PSU: be quiet! Dark Power PRO 11 1000W Case:Corsair Carbide Series 540 Air PC4: CPU: AMD Ryzen ThreadRipper 1950X Cooler: Thermaltake Pacific RL360 RGB GPU: 3x NVIDIA TITAN X Ram: 128GB G.Skill Ripjaws V DDR4 3200MHZ Mobo:ASUS ROG ZENITH EXTREME SSD: Samsung 960 EVO M.2 1TB HDD: WD Blue 2TB HDD2:WD Blue 1TB HDD3: Toshiba P300 [1TB] HDD4:Seagate Barracuda Pro 10TB PSU: be quiet! Dark Power PRO 11 1000W Case:Be Quiet! Dark Base Pro 900 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/47510-58-po-fight/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony drenn Napisano 10 Czerwca 2017 Zasłużony Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 Lubię to xD Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/47510-58-po-fight/#findComment-224309 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony drenn Napisano 18 Czerwca 2017 Zasłużony Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 Wiadomość wygenerowana automatycznie Powód: Brak zainteresowania. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja CSowicze.pl Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/47510-58-po-fight/#findComment-224851 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi