Inoue. Napisano 19 Marca 2017 Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 Pytania od @Wujek GoGi [P] Dlaczego żyjesz? [O] By żyć. [P] Jeśli motocykl to: sport, cruiser, turystyk czy enduro/cross? [O] sport [P] Dwa koła czy cztery? [O] Mam dylemat. Uwielbiam jeździć na dwóch ale 4 ostatnio mnie pociągają. [P] Jakich kamieni jest najwięcej w rzece? :P [O] Tych od puszczania kaczek. [P] Który z królów Polski stał do dołu nogami? [O] Żaden [P] Czy stróż nocny dostanie rentę gdy umrze w dzień? :) [O] Jak może dostać rentę jak umrze? xD [P] Czy jest jakaś drużyna sportowa której kibicujesz? [O] Tak, FC Barcelona <3 Pytania od [P] Jak masz na imię ? [O] Ada [P] Dlaczego właśnie Csowicze ? [O] W sumie to już nie pamiętam dlaczego tutaj przyszłam. [P] Co najbardziej lubisz robić w wolnym czasie ? [O] Spędzać czas z chłopakiem. [P] Masz jakieś zainteresowania ? Opowiesz nam o nich ? [O] Tak, interesuje się motoryzacją, fotografią, prawem i modą jak każda kobieta xD [P] Jak się znalazłaś na Csowicze ? [O] Nie pamiętam już, ale na pewno nie przez ss. xd [P] Jak ma na imię twój MEN ? [O] Adrian [P] Czym się różnią Chrupki od chipsów ? [O] Są lepsze [P] Ulubione danie ? [O] Z zup pomidorowa lub kalafiorowa. Z dania głównego potrawka z kurczaka, a z deserów ptasie mleczko z nasionami chia. [P] Słuchawki nauszne czy douszne ? [O] Nauszne [P] Masz CS:GO ? [O] Mam [P] Jak nie masz, a chciałabyś mieć ? [O] ... [P] Chciała, byś mieć inaczej na imię ? [O] Nie. [P] Kogo lubisz najbardziej z sieci ? [O] Dużo osób ale chyba największy kontakt mam z Sylwią. [P] Kto ci nie przypadł do gustu na forum ? [O] Są osoby, ale nie chce ich wymieniać. [P] Co o mnie sądzisz ? [O] Za mało się znamy, żebym mogła o Tobie wyrażać opinię. [P] Lubisz mnie ? [O] Tak [P] Pojemność czaszki ? [O] Mojej czy Twojej? xD :o [P] Seriale czy Horrory ? [O] Seriale [P] Rap czy Reege ? [O] Rap Pytania od @Mieta [P] Wiek ? [O] 21 lat [P] Imię ? [O] Ada [P] Cola pepsi ? [O] Pepsi [P] Popek czy Burneika ? [O] Żaden [P] Masz chłopaka? [O] Tak [P] Z jakiego miasta jesteś ? [O] Poznań [P] Dlaczego ta sieć ? [O] Nie wiem xD [P] Na jakim serwerze grasz ? [O] Chwilowo na żadnym, ale może będzie to DD2 [P] Ulubiony sport ? [O] Siatkówka [P] Kogo kochasz ? [O] Wszystkich [P] Jakie masz marzenia ? [O] Mam ich za dużo żeby tutaj o nich pisać. [P] Masz zwierzątko ? [O] Tak. Nominuję: ApeX. 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/46061-49-po-inoue-odpowiedzi-i-nominacja/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony drenn Napisano 25 Marca 2017 Zasłużony Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 Buu nikt nie przeczytał, wy lenie! Dziękuję za odpowiedzi :D Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/46061-49-po-inoue-odpowiedzi-i-nominacja/#findComment-218855 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony drenn Napisano 5 Lipca 2017 Zasłużony Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → P&O" do "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → Archiwum". Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/46061-49-po-inoue-odpowiedzi-i-nominacja/#findComment-228804 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi