Next! 0 Napisano 18 Marca 2017 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 Gdzie jest GO MOD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ner7us 79 Napisano 18 Marca 2017 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 Wiadomość wygenerowana automatycznie Powód: Go mod ma chwilowy przestój, a takie pytania piszemy na PW, najlepiej do RumcajsJumper, ostrzeżenie słowne. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja CSowicze.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evanella 264 Napisano 5 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Sprawy ogólne → Informacje / Ogłoszenia" do "Sprawy ogólne → Informacje / Ogłoszenia → Archiwum". Przeczytaj Regulamin! ✔ Odwiedź mnie! ❤ W razie problemów, napisz do mnie! ✎ Zobacz moją galerię! ♦ Reklamuj naszą sieć innym! ★ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evanella 264 Napisano 17 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Sprawy ogólne → Informacje / Ogłoszenia → Archiwum" do "Archiwum Forum → Tematy Archiwalne". Przeczytaj Regulamin! ✔ Odwiedź mnie! ❤ W razie problemów, napisz do mnie! ✎ Zobacz moją galerię! ♦ Reklamuj naszą sieć innym! ★ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi