Gość ferstel Napisano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 [P]Ile masz lat? [P]Skąd pochodzisz? [P]Masz zwierzątko? [O] Aktualnie mam 16 lat [O] Pochodzę z Tarnowa, województwo Małopolskie. [O] Mam kota, ale w tym tygodniu będę miał haskiego pomieszanego z labradorem. [P] kawa czy herbata? [P] kawa sypana czy rozpuszczalna? [P] kawa z mlekiem czy bez? [P] Jacobs czy Tchibo? [P] cukier brązowy czy biały? [P] Jeżeli biały to czemu? [P] Kiedy kawa? [P] Kawa w kubku czy w filiżance? [P] Biedronka czy Lidl? [P] Pozdrowisz mnie? [P] Czy jest coś fajnego w mieście w którym się urodziłeś? [P] Skąd taki nick? [P] Jak się znalazłeś na CSowicze? [P] Skąd jesteś? [P] Audi vs Bmw? [P] Masz jakiś motocykl? autko? [P] Ulubione Danie? [P] ile to jest 2+2+100*1000= biggrin.png [P] Dlaczego byk nie daje mleka? [P] Masz dziewczyne? [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? [P] Palisz? [P] Pijesz wode? [P] Podoba ci się ta sieć ? [P] Mleko od kozy czy od krowy? xdd [P] W jakie gry grasz? [P] Maryśka ? [P] Mefedron ? [P] Ile ważysz? :D [P] KFC czy McDonald? [P] Ulubiona bajka z dzieciństwa? [P] Spacer czy kino? [P] Morze czy góry? [P] Co sądzisz o globalnym ociepleniu ? [P] Czy uważasz że program PiS 500+ na dziecko, jest dobry ? [P] Podasz trzy fakty o Tobie, o których nie mamy pojęcia ? [P] Co byś chciał w sobie zmienić ? [P] Jakie według Ciebie są najlepsze służby państwowe ? [P] Twój typ kobiety ? [P] Grałeś kiedyś na czitach ? [P] Czy jesteś osobą głębokiej wiary ? [P] Oglądałaś w dzieciństwie smerfy na tvp 1 ? [P] Miałeś konflikt z prawem ? [P] Hodujesz jakąś roślinkę ? [P] Masz jakiś talent ? [P] Byłeś kiedyś tak pijany że urwał Ci się film ? [P] Czego w życiu nigdy nie chciałbyś zobaczyć ? [P] Czy wierzysz w jakieś cuda ? [P] Chce Ci się odpowiadać na resztę pytań? XDD [O] Kawa [O] Rozpuszczalna [O] Z mleczkiem [O] Inka xd A tak to Tchibo [O] Biały [O] Bo nie czarny [O] Rano, południe i wieczór [O] Kubek [O] Biedronka [O] Zasługujesz? Pozdrawiam xdd [O] Sam nie wiem xdd Kebab! [O] Wymyślałem żebym miał do CS:GO fajny, i pierw miał byc FerSteel, ale wyszedł FerStel [O] Szukałem na google, i chciałem znaleźć jakąś sieć na której daleko dojde. I wyszło. [O] Pytanie wcześniej [O] Audi [O] Lamborghini Huracan [O] Pizza [O] 10004 [O] Sprawdź w google. To dlaczego chłop nie rodzi [O] Mam, już miesiąc <3 [O] Granie, spotykanie się z dziewczyną [O] Nie [O] Tak [O] Bardzo [O] Krowa [O] Normalne xdd Strzelanki [O] Nie, Elżbieta [O] Biały wąż :P [O] 70 kg [O] KFC :D [O] Gumisie [O] Spacer [O] Może [O] Nie pytaj sie o to mnie [O] Nie wypowiadam sie na takie tematy [O] Oddycham, a tych 2 to nie wiem co napisac [O] Nic xd Jestem perfffekcyjny [O] 997 xdd [O] Nie będę pisał, bo mam swój idealny z którym jestem szczęśliwy [O] Nie [O] Chyba [O] Tak [O] Nie [O] Choinkę xdd [O] Nie wiem xdd Nie odkryłem tego jeszcze :P [O] Nie [O] Rumcka xdd <3 Jakby mi odwinal z buta jakby zaczął dance'owac to wole nie xdd [O] Nie [O] Chooopie :P Wszystkie przez telefon pisałem, palce mnie bola. Ale mogę xdd Nominejt @TeRRoRYsTka ♥ Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/43981-39-po-odpowiedzi-i-nominacja/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony drenn Napisano 5 Lipca 2017 Zasłużony Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → P&O" do "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → Archiwum". Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/43981-39-po-odpowiedzi-i-nominacja/#findComment-228785 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evanella Napisano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → Archiwum" do "Archiwum Forum → Tematy Archiwalne". Przeczytaj Regulamin! ✔ Odwiedź mnie! ❤ W razie problemów, napisz do mnie! ✎ Zobacz moją galerię! ♦ Reklamuj naszą sieć innym! ★ Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/43981-39-po-odpowiedzi-i-nominacja/#findComment-234655 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi