Native Napisano 14 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Na wstępie napiszę, że przyznać się do błędu jest najtrudniej. Tylko czy to nie jest jednorazowe? Nie wiem co zrobiłeś wcześniej.. obrażałeś, działałeś na niekorzyść sieci czy cokolwiek innego.. Dla mnie to jest nieważne, bo generalnie Cię nie znam i oceniam przez Twoje obecne zachowanie, które ukazujesz w temacie. Prawdę powiem, że nie jest ono przekonujące.. zaczynasz się unosić i mam wrażenie, że uważasz się za kogoś lepszego. Sam jesteś teraz jak każdy inny "no name", bo nie posiadasz żadnej rangi i wątpię, abyś jakąkolwiek jeszcze posiadał. Jednak według mnie taki podział jest chory.. jesteśmy jedną społecznością i każdy powinien być traktowany równo. Człowiek nie zmienia się z dnia na dzień, z miesiąca na miesiąc.. do tego potrzebne są lata, aby zmienić swoje nawyki i zachowania. Może doszedłeś do tego, że zachowałeś się niestosownie.. jednak to nic nie zmienia. Sytuacji, które się wydarzyły nie cofniesz. Tak samo osoby, którym zaszkodziłeś nie puszczą tego w zapomnienie. Musisz liczyć się z tym, że jeśli Rumcajs Ci wybaczy, większość użytkowników będzie do Ciebie sceptycznie nastawionych i będą mieli "chłodne" podejście co do Twojej osoby. Z doświadczenia jednak wiem, że jeśli ktoś popełni jakiś błąd to i tak popełni go drugi raz.. nawet mimo tego, że okazał skruchę. Jestem jednym z tych co dobrze śpią, choć nie mam po co wstawać. Kontakt i warunki napisania do mnie wiadomości w profilu. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/42666-przeprosiny/page/2/#findComment-202460 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inoue. Napisano 14 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Na wstępie napiszę, że przyznać się do błędu jest najtrudniej. Tylko czy to nie jest jednorazowe? Nie wiem co zrobiłeś wcześniej.. obrażałeś, działałeś na niekorzyść sieci czy cokolwiek innego.. Dla mnie to jest nieważne, bo generalnie Cię nie znam i oceniam przez Twoje obecne zachowanie, które ukazujesz w temacie. Prawdę powiem, że nie jest ono przekonujące.. zaczynasz się unosić i mam wrażenie, że uważasz się za kogoś lepszego. Sam jesteś teraz jak każdy inny "no name", bo nie posiadasz żadnej rangi i wątpię, abyś jakąkolwiek jeszcze posiadał. Jednak według mnie taki podział jest chory.. jesteśmy jedną społecznością i każdy powinien być traktowany równo. Człowiek nie zmienia się z dnia na dzień, z miesiąca na miesiąc.. do tego potrzebne są lata, aby zmienić swoje nawyki i zachowania. Może doszedłeś do tego, że zachowałeś się niestosownie.. jednak to nic nie zmienia. Sytuacji, które się wydarzyły nie cofniesz. Tak samo osoby, którym zaszkodziłeś nie puszczą tego w zapomnienie. Musisz liczyć się z tym, że jeśli Rumcajs Ci wybaczy, większość użytkowników będzie do Ciebie sceptycznie nastawionych i będą mieli "chłodne" podejście co do Twojej osoby. Z doświadczenia jednak wiem, że jeśli ktoś popełni jakiś błąd to i tak popełni go drugi raz.. nawet mimo tego, że okazał skruchę. Akurat tutaj nie zgodzę się kompletnie z twoją wypowiedzią. Niektórzy potrafią się zmienić z głupiego człowieka na bardzo mądrego tylko trzeba tego chcieć. Czasami ludzie dostają w kość i uwierz mi znam mnóstwo takich przypadków w których ludzie zmieniają się, a co niektórzy nie. Czasami nie warto oceniać kogoś przez pryzmat błędu, który popełnił kiedyś. Jeżeli chodzi o autora tematu, to przepraszasz za swoje zachowanie, co uważam, ze jest godne postawy, ale uważaj bo ludzie i tak będą robić co chcą i pisać, żeby nabić sobie post. Na twoim miejscu nie odpisywałabym na takie denne posty innych, bo to tylko pokazuje jak łatwo wzbudzić w Tobie krytykę. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/42666-przeprosiny/page/2/#findComment-202462 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Native Napisano 14 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Akurat tutaj nie zgodzę się kompletnie z twoją wypowiedzią. Niektórzy potrafią się zmienić z głupiego człowieka na bardzo mądrego tylko trzeba tego chcieć. Czasami ludzie dostają w kość i uwierz mi znam mnóstwo takich przypadków w których ludzie zmieniają się, a co niektórzy nie. Czasami nie warto oceniać kogoś przez pryzmat błędu, który popełnił kiedyś. Jeżeli chodzi o autora tematu, to przepraszasz za swoje zachowanie, co uważam, ze jest godne postawy, ale uważaj bo ludzie i tak będą robić co chcą i pisać, żeby nabić sobie post. Na twoim miejscu nie odpisywałabym na takie denne posty innych, bo to tylko pokazuje jak łatwo wzbudzić w Tobie krytykę. Może i czasami są takie przypadki.. ale to jest zmiana przez nagłe zdarzenie, które ma na jakąś osobę duży wpływ. Co mogło wpłynąć na niego? Jedynie wyciągnął wnioski, że postąpił źle. Czasami też nie warto pochopnie odpowiadać, bez wcześniejszego przeanalizowania wypowiedzi ;) Nie oceniam kolegi przez pryzmat błędu który popełnił, a formę jego obecnych wypowiedzi. Też nie napisałem czy dałbym mu drugą szansę, bo ta decyzja należy do Rumcajsa i moja wypowiedz może być mało znacząca. Jak bawimy się w przytaczanie co warto, a czego nie.. Czasem warto zostawić czyjąś opinię bez komentarza, bo każdy ma swoje zdanie i inaczej postrzega pewne sytuacje. Jestem jednym z tych co dobrze śpią, choć nie mam po co wstawać. Kontakt i warunki napisania do mnie wiadomości w profilu. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/42666-przeprosiny/page/2/#findComment-202466 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krime.^ Napisano 15 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 Z jednej strony spoko, że przepraszasz oficjalnie i przyznajesz się do błędu, ale z drugiej swoim zachowaniem, które pokazujesz w powyższych postach udowadniasz, że za wiele przez ten czas się nie zmieniło ;) Ja tam pamiętliwy nie jestem, lecz jeśli chcesz zmienić spojrzenie na Twoją osobę w oczach innych, to popracuj nad swoim zachowaniem :) Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/42666-przeprosiny/page/2/#findComment-202479 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apoi_eXo Napisano 15 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 To się robi nudne w miarę już. Ile to już takich osób było co odeszli i wracają z podkulonym ogonem i teraz jedynie co po nich widać to właśnie przeprosimy :) Ale kolejna osoba na serwery. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/42666-przeprosiny/page/2/#findComment-202480 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TerroR. Napisano 15 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 To się robi nudne w miarę już. Ile to już takich osób było co odeszli i wracają z podkulonym ogonem i teraz jedynie co po nich widać to właśnie przeprosimy :) Ale kolejna osoba na serwery. Może, że wracam to dużo powiedziane, chciałbym pogadać z ludźmi z którymi kiedyś bardzo dobrze się dogadywałem, a przez swoje zachowanie jakie wcześniej prezentowałem, było skandaliczne, myślałem o tym, bardzo długo i wreście postanowiłem napisać te przeprosiny, bo naprawdę należą się tej osobie. Z jednej strony spoko, że przepraszasz oficjalnie i przyznajesz się do błędu, ale z drugiej swoim zachowaniem, które pokazujesz w powyższych postach udowadniasz, że za wiele przez ten czas się nie zmieniło ;) Ja tam pamiętliwy nie jestem, lecz jeśli chcesz zmienić spojrzenie na Twoją osobę w oczach innych, to popracuj nad swoim zachowaniem :) Ej no, kurde, dlaczego wypowiadają się tutaj ludzie, którzy nie byli wtedy, a muszą dołożyć swoje 5 złoty, żeby tylko kogoś oczernić. Ps: Nie mówię tutaj o tobie, tylko o tamtych 2 osobach :), ciebie jeszcze pamiętam. :) Akurat tutaj nie zgodzę się kompletnie z twoją wypowiedzią. Niektórzy potrafią się zmienić z głupiego człowieka na bardzo mądrego tylko trzeba tego chcieć. Czasami ludzie dostają w kość i uwierz mi znam mnóstwo takich przypadków w których ludzie zmieniają się, a co niektórzy nie. Czasami nie warto oceniać kogoś przez pryzmat błędu, który popełnił kiedyś. Jeżeli chodzi o autora tematu, to przepraszasz za swoje zachowanie, co uważam, ze jest godne postawy, ale uważaj bo ludzie i tak będą robić co chcą i pisać, żeby nabić sobie post. Na twoim miejscu nie odpisywałabym na takie denne posty innych, bo to tylko pokazuje jak łatwo wzbudzić w Tobie krytykę. Bardzo dziękuje ci za te słowa. :) Na wstępie napiszę, że przyznać się do błędu jest najtrudniej. Tylko czy to nie jest jednorazowe? Nie wiem co zrobiłeś wcześniej.. obrażałeś, działałeś na niekorzyść sieci czy cokolwiek innego.. Dla mnie to jest nieważne, bo generalnie Cię nie znam i oceniam przez Twoje obecne zachowanie, które ukazujesz w temacie. Prawdę powiem, że nie jest ono przekonujące.. zaczynasz się unosić i mam wrażenie, że uważasz się za kogoś lepszego. Sam jesteś teraz jak każdy inny "no name", bo nie posiadasz żadnej rangi i wątpię, abyś jakąkolwiek jeszcze posiadał. Jednak według mnie taki podział jest chory.. jesteśmy jedną społecznością i każdy powinien być traktowany równo. Człowiek nie zmienia się z dnia na dzień, z miesiąca na miesiąc.. do tego potrzebne są lata, aby zmienić swoje nawyki i zachowania. Może doszedłeś do tego, że zachowałeś się niestosownie.. jednak to nic nie zmienia. Sytuacji, które się wydarzyły nie cofniesz. Tak samo osoby, którym zaszkodziłeś nie puszczą tego w zapomnienie. Musisz liczyć się z tym, że jeśli Rumcajs Ci wybaczy, większość użytkowników będzie do Ciebie sceptycznie nastawionych i będą mieli "chłodne" podejście co do Twojej osoby. Z doświadczenia jednak wiem, że jeśli ktoś popełni jakiś błąd to i tak popełni go drugi raz.. nawet mimo tego, że okazał skruchę. Nie wiesz, nie znasz mnie, więc dlaczego z góry piszesz, że tak będzie ? Naprawdę się zmieniłem, bardzo za to przepraszam, popełniłem błąd. Obecne zachowanie ? Nie wiem jak wy to odczuwacie, bo według mnie to jest normalna odpowiedz, ale jeżeli wam to przeszkadza to przepraszam za to. Pozdrawiam, TerroR Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/42666-przeprosiny/page/2/#findComment-202489 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EVIX Napisano 15 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 Zachowywałeś się jak typowy gimbus i twoich odzywek w moją stronę nie zapomnę. Dla mnie twoja sprawa jest prosta - brak ub na SB. Ale jak ktoś z administracji postanowi inaczej to droga wolna;) Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/42666-przeprosiny/page/2/#findComment-202494 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JokeR?! Napisano 15 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 Na moje każdy człowiek się zmienia z dnia na dzień, lecz czy na pozytywne? To już zależy od niego jaki sobie nada ku temu kierunek. Zobaczymy jak będzie w Twoim przypadku ale mam nadzieję, że zmądrzałeś. Ale pamiętaj, że osoby które zraniłeś nie zapomną o tym... a te przeprosiny czasem nie wystarczą... i nie naprawią wszystkiego, a zwłaszcza tych słów.. które najbardziej ranią.. Według mnie nie powinieneś dostawać jeszcze tego ub. Dlaczego? Powinniśmy najpierw się przekonać i doświadczyć tego czy naprawdę przemyślałeś swoje zachowanie i się zmieniłeś. Tyle z mojej strony.Pozdrawiam MoSsi. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/42666-przeprosiny/page/2/#findComment-202498 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS7. Napisano 15 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 Pamiętam twoje spiny na SB, ale każdy powinien dostać szansę :) Odbanujcie go na SB, możliwe, że się zmienił na pozytywne :) Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/42666-przeprosiny/page/2/#findComment-202502 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiKerr Napisano 16 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Forum główne → Kącik Użytkownika → Ogłoszenia" do "Hyde Park → Offtopic". Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/42666-przeprosiny/page/2/#findComment-202620 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi