Patix Napisano 8 Września 2016 Udostępnij Napisano 8 Września 2016 To była ostatnia szansa dla naszych Polaków żeby zostać w finałach drugiego sezonu StarLadder i-League StarSeries A dziś odbył się mecz vs Drużyny wybierały mapy: France EnVyUs odrzuciło Overpass Poland Virtus.pro odrzuciło Dust2 France EnVyUs odrzuciło Train Poland Virtus.pro odrzuciło Nuke France EnVyUs odrzuciłoMirage Poland Virtus.pro odrzuciło Cache Cobblestone został wylosowany de_cobblestone Rozpoczęcie meczu! Pierwsza runda nożowa nie poszła po ich myślach i Virtus.pro zaczyna po stornie antyterrorystów. To nie wróżyło dobrze dla Naszych rodaków. Już w pistoletówce EnVyUs pokazało, że jest bardzo doskonale przygotowane do tego meczu i wystarczająco zdeterminowane, by zdobyć przewagę nad rywalami. Virtus.pro oddało pierwszy punkt, a następnie kolejne, co poskutkowało marnym zasobem pieniężnym. W piątym starciu Polacy utrzymali stan zawodników 5vs3, jednak nie udało im się wystarczająco dobrze wykorzystać tej przewagi. Sytuacja robiła się bardzo niebezpieczna. Francuska formacja oddalała się od polskich graczy (5-0). Pierwszy punkt Virtus.pro udało się zdobyć dopiero podczas szóstej rozgrywki. On jednak nie pomógł im popchnąć pierwszą połowę do upragnionego zwycięstwa. Francuzi rozpracowali taktykę Polaków i za każdym razem wiedzieli co zrobić, by dostać się na bombsite bez strat w zawodnikach. Virtus.pro już w tym momencie czuło, że ma bardzo duże kłopoty, których trudno będzie się pozbyć (7-3). Walka okazała się być dla nich potwornie trudna. Pierwsza połowa kończy się bardzo niesatysfakcjonującym wynikiem 12-3. Rozpoczynamy drugą połowę meczu! vs EnVyUs było nie do pokonania. Wielką klasę pokazali podczas kolejnej i ostatniej pistoletówki tego wieczoru. To niestety była bardzo zła wiadomość dla zawodników polskiego zespołu. Mimo to, Polacy nie poddawali się i postanowili zawalczyć o swoje zdobywając drugą rundę po zmianie stron (13-4). Od teraz liczył się zarówno każdy sukces jak i błąd. Polski skład zaczął ze sobą współpracować, dzięki czemu zaczęli odrabiać znaczne straty. Tak naprawdę wszystko było możliwe, lecz sytuacja wciąż była niestabilna. Virtus.pro o wiele pewniej czuło się po stronie atakującej. To było widać w każdym ich ruchu oraz szybko podejmowanych, lecz trafnych decyzjach (13- 8). Przeciwnicy czekali jednak na błąd Naszych rodaków, który przydarzył się podczas dwudziestego drugiego starcia. Polakom nie udało się obronić bomby i oddali punkt przeciwnikom (14- 8). To oznaczało koniec meczu. Spotkanie kończy się nieszczęśliwym rezultatem 16-8. Polacy odpadają z turnieju. Wniosek: Jak dla mnie szkoda Virtus.pro walczyli tak jak potrafili. No ale nic Envyus było zdecydowanie lepiej przygotowane i to oni zwyciężyli. Gratulacje dla: Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/40780-starseries-season-2-virtuspro-odpada-z-turnieju/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alvaro Soler Napisano 8 Września 2016 Udostępnij Napisano 8 Września 2016 VP przy grze już trzyma bardzo duża wypłata i dziwne myślenie szefostwa Virtus.pro. Obecny skład nie utrzyma stabilnej formy takiej jak SK Gaming lub G2 Esport. Nie lubię Virtusów, nie podoba mi się ich zachowanie i styl gry. Są według mnie przereklamowani. Jedynie dwóch graczy z obecnego składu VP szanuję bardzo mocno. Są to NEO i TaZ. Legendy polskiego CS`a. Oddałbym wiele aby zobaczyć stary Pentagram G-Shock (NEO, TaZ, kuben, LoordB, LUq). Kubena znienawidziłem za posiadanie WH, ale to długa historia. VP już się skończyło, pierwszy sezon ELEAGUE był według mnie ich ostatnim dużym sukcesem na e-sportowej scenie. NaVi & mousesport & Kinguin <3 04.09.2016 - 100 postów. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/40780-starseries-season-2-virtuspro-odpada-z-turnieju/#findComment-193113 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dembo Napisano 9 Września 2016 Udostępnij Napisano 9 Września 2016 nice Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/40780-starseries-season-2-virtuspro-odpada-z-turnieju/#findComment-193116 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patix Napisano 9 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2016 (edytowane) VP przy grze już trzyma bardzo duża wypłata i dziwne myślenie szefostwa Virtus.pro. Obecny skład nie utrzyma stabilnej formy takiej jak SK Gaming lub G2 Esport. Nie lubię Virtusów, nie podoba mi się ich zachowanie i styl gry. Są według mnie przereklamowani. Jedynie dwóch graczy z obecnego składu VP szanuję bardzo mocno. Są to NEO i TaZ. Legendy polskiego CS`a. Oddałbym wiele aby zobaczyć stary Pentagram G-Shock (NEO, TaZ, kuben, LoordB, LUq). Kubena znienawidziłem za posiadanie WH, ale to długa historia. VP już się skończyło, pierwszy sezon ELEAGUE był według mnie ich ostatnim dużym sukcesem na e-sportowej scenie. NaVi & mousesport & Kinguin <3 Szczerze mówiąc też nie przepadam za Virtus.pro Od małego jestem kibicem Na`Vi i EnVyUs Zawsze chciałem ich poznać i dalej pragnę tego najbardziej ,, Mój Bóg KennyS <3 " Edytowane 9 Września 2016 przez Patix Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/40780-starseries-season-2-virtuspro-odpada-z-turnieju/#findComment-193158 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor ShadoOw Napisano 11 Października 2016 Sponsor Udostępnij Napisano 11 Października 2016 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Forum główne → Redakcja CSowicze → Aktualności" do "Forum główne → Redakcja CSowicze → Archiwum". Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/40780-starseries-season-2-virtuspro-odpada-z-turnieju/#findComment-198136 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evanella Napisano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → Archiwum" do "Archiwum Forum → Tematy Archiwalne". Przeczytaj Regulamin! ✔ Odwiedź mnie! ❤ W razie problemów, napisz do mnie! ✎ Zobacz moją galerię! ♦ Reklamuj naszą sieć innym! ★ Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/40780-starseries-season-2-virtuspro-odpada-z-turnieju/#findComment-234581 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi