Sponsor Popularny post ShadoOw Napisano 8 Czerwca 2016 Sponsor Popularny post Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 Witajcie w moim drugim wywiadzie, postanowiłem dodać sobie go dzień przed terminem gdyż w piątek Mnie nie ma. Miłej lektury :) Daniel z balonikiem hahhah, tylko takie foto otrzymałem gdyż jest już zbyt ciemno na selfie. Bardzo długo z nami na forum, z bogatym stażem, miły, sympatyczny z zamiłowaniami Daniel który postanowił udzielić mi wywiadu. ShadoOw: Siemanko! Na wstępie pragnę Ci podziękować za chęć udzielenia mi wywiadu.Comrade: Ja też dziękuje, miło z twojej strony że wytypowałeś mnie do wywiadu.ShadoOw: Na początek przedstaw się, powiedz ile masz lat i skąd pochodzisz.Comrade: Oczywiście. Mam na imię Daniel, mam dziewiętnaście lat (pierwszego lipca już dwadzieścia) mieszkam w Białymstoku.ShadoOw: Nigdy nie miałem okazji zaglądnąć do Białegostoku, są tam jakieś ciekawe miejsca które można pozwiedzać, lub zabytki.Comrade: Ha, żałuj. Białystok jest największym miastem na Podlasiu. Miasto znajduje się na Nizinie Północnopodlaskiej, nad rzeką Białą. Jest stolicą województwa podlaskiego. W Białymstoku znajdują się najpiękniejsze budynki za czasów rodu Branickich, którzy wybudowali na tych ziemiach, zespół pałacowo-parkowy (dzisiejsza Akademia Medyczna w Białymstoku). W moim pięknym mieście można zobaczyć jeszcze wiele budynków historycznych m.in Dawną zbrojownie "Cekhauz", Sobór św. Mikołaja, Domek Napoleona, Pałac Rudigerów, Dwór Weltera, Pałac Hasbacha, Willa gen. von Driesena.ShadoOw: O w mordę, to powiem Ci, że dużo jest do zwiedzania w twoim mieście, czyli mam rozumieć, że zaproszenie od Ciebie otrzymam i oprowadzisz jak będzie okazja.Comrade: Oczywiście ale to nie wszystko, co znajdziesz na Podlasiu. Na północny-wschód od Białegostoku znajduje się poradziecka linia Mołotowa która stanowiła linię bunkrów w razie napaści Rzeszy Niemieckiej. Byś musiał u mnie przynajmniej dwa tygodnie przesiedzieć aby to wszystko zwiedzić..ShadoOw: To tyle czasu to ja nie mam, chyba, że załatwisz mi wolne z 3 tygodnie. Dobra może przejdziemy do twojego życia prywatnego, powiedz nam uczysz się?Comrade: Obecnie jestem po maturze, ukończyłem Technikum Hotelarskie. Teraz odpoczywam i szukam nowej pracy oraz nowych przygód i ciekawostek.ShadoOw: Powiedz nam jak Ci poszła matura? Była trudna? Comrade: Matura? Hmm, według mnie była łatwa. Pisałem historię rozszerzoną, plus wiedzę o społeczeństwie. Jak patrzyłem na wyniki to myślę, że zdam. Z ustnym poszło gładko, Polski zdany, a Rosyjski na około 80%.ShadoOw: Widzę po Tobie, że jesteś mądrym gościem, oczywiście życzę Ci tego, teraz odpoczynek, a potem praca! I oby ta praca się znalazła, bo sam wiesz jak jest w naszym kraju.Comrade: O politykę to mnie nawet nie pytaj. Nie interesuję się tym, po prostu mnie to nie obchodzi. ShadoOw: Nie mam zamiaru! Powiedz nam czym się zajmujesz w wolnym czasie, a jakie masz ogólne zainteresowania?Comrade: A więc tak. Na początek zacznijmy od mojej hodowli gołębi rasowych, mam ich ponad 250 sztuk, sprzedaje je na śluby oraz na inne uroczystości. Moim kolejnym hobby jest historia, historią zaraziłem się jeszcze w klasie podstawowej, byłem pochłonięty książkami o II wojnie światowej oraz średniowieczu, ponadto jestem osobą która kocha szukać historii za pomocą wykrywacza, wiem że to jest nie legalne, ale zawsze można coś znaleźć! ShadoOw: No właśnie kiedyś mi wspominałeś o tym wykrywaczu, że to Kochasz. Powiedz jak się tym zaraziłeś i jak to się zaczęło?Comrade: Pewnego razu, moi kochani koledzy chcieli wypróbować nowy wykrywacz. Więc poszliśmy z nimi do lasu. A tam wykopaliśmy mnóstwo fantów z czasów II wojny światowej m.in łuski, kaski, czaszki i wiele wiele więcej. Od tamtej pory nic, tylko chodzenie po lasach i szukanie fantów. ShadoOw: Mam nadzieję, że kilka z tych antyków zachowałeś dla siebie?. Coś więcej o tych gołębiach rasowych hahha, pierwszy raz spotykam taką osobę jak Ty, z takimi zamiłowaniami Ci powiem.Comrade: Długo Ci opowiadać o moim "hobby". Zamiłowanie gołębiami zaczerpnąłem od swojego kochanego ojczulka, który zamiast do szkoły, wolał łapać gołębie i sprzedawać je innym. Gołębiami trzeba się na prawdę interesować, ponieważ może być to hobby dołujące. Trzeba dużo pieniędzy wsadzić aby coś mieć.ShadoOw: Ciekawa historia! Coraz bardziej zaczynam Cię lubić. Zmienimy może lekko temat i powiesz nam coś na temat Euro, interesujesz się tym troszkę, jak widzisz szanse Polaków na tym turnieju i kogo widzisz w gronie faworyta do wygrania?Comrade: Nie interesuję się piłką nożną, choć długo w nią grałem. Proszę o następny temat, może coś o historii/religii? ShadoOw: Myślę, że to mogę pominąć, jak trafiłeś na Csowicze.pl? i jak zaczęła się twoja przygoda z cs-esem?Comrade: Czas mojej przygody z ta grą sięgają roku 2004, jako mały brzdąc wchodziłem w tajniki CS 1.6 - oczywiście grałem na non-steamie na wielu serwerach. Powodem mojego zainteresowania CSem była chęć rywalizacji na osiedlu. Oczywiście wiadomo jak to się potoczyło, klany wszelkie turnieje osiedlowe wśród znajomych. W 2005 roku zakupiłem swojego pierwszego steama, którego używam do dnia dzisiejszego. Oczywiście nie zmieniając go na innego! Cóż chcę zostawić dzieciom pamiątkę, czyli mojej pierwszej gry komputerowej.ShadoOw: Od 2004 zacząłeś już przygodę z cs-esem, robi wrażenie! Jak każdy zapewne słuchasz muzyki więc muszę o to zapytać, ulubiony wykonawca, jaki rodzajComrade: Moją najbardziej ulubioną muzyką jest Disco Polo. Oczywiście jak na Podlasie przystało z ojca na syna słucham tego gatunku dalej. Moim najlepszym wykonawcą jest zespół Kamilo - Podlasie! ShadoOw: Czyli jak większość, Disco Polo króluje wszędzie (śmiech). Czas na forum, jak oceniasz nowy wygląd nad którym tak długo pracował Rumcajs i stan techniczny serwerów?Comrade: Serwery prosperują bardzo dobrze, dzięki Rumcajsowi (Patrykowi) oraz Izconowi (Dawidowi) oraz innym ludziom z ekipy. Dzięki nim nasza sieć, rośnie w oczach, dodaje blasku uroku, dzięki czemu więcej ludzi przybywa na nasze serwery. ShadoOw: Zgadzam się z Tobą w 100% i jestem strasznie szczęśliwy, że właśnie tutaj mogłem trafić i poznać tak świetna administrację i ludzi którzy tu przebywają! Czas przejść do tematu z kobietami, jaki powinien być twój ideał kobiety, patrzysz na charakter czy bardziej na wygląd?Comrade: Kobieta to nie tylko cycki oraz pupa. Mój ideał kobiety musi mieć własne zdanie, posiadać wysokie IQ, ważne jest to co ma w swoim serduszku. A przede wszystkim musi posiadać, jeden atrybut który uwielbiam w kobietach! Uśmiech oraz cudowny i ładny śmiech.ShadoOw: I na taką odpowiedż właśnie czekałem, inni tylko patrzą na cycki i pupę, ale nie to jest najważniejsze! Jedziemy dalej, masz rangę Moderatora, w sumie strzelam bardzo długo. Powiedz jak oceniasz swoją pracę z zielonym kolorem na forum? Mi się wydaje, że jesteś stworzony do takowej rangi.Comrade: Na CSowiczach to już mój trzeci rok z moderatorem, niestety z powodu choroby oraz szkoły, musiałem zrezygnować ze swoich rang. Jeżeli chodzi o moją pracę, myślę że bardzo dobrze wykonuje swoją robotę, nie wiem tylko czemu niektórzy tak mnie nie lubią, że wygadują coś na mój temat. Ale cóż mam to gdzieś i prę dalej! Myślę, że zostanę tutaj aż do końca mojej gry w CS 1.6!ShadoOw: Ludzie mówią różne rzeczy, w sumie nie chcę nawet abyś mi wymieniał kto Cię tak nie lubi. Trzeci rok, wystarczy mi jedynie powiedzieć (wow). Masz super podejście i nastawienie, trzeba przeć dalej i to jest najważniejsze. Wcześniej zapomniałem zapytać, więc to nadrobię, brakuj Ci czegoś na forum, czy może coś byś zmienił, w skali od 1/10 jak oceniasz?Comrade: W skali 1/10 oceniam forum na 10/10. Bardzo ładne choć mogło by być bielsze. ShadoOw: Myślę, że Patryk weżmie sobie to do serca i będzie więcej bieli. Pora na twój nick, skąd pomysł właśnie na taki, ma jakieś szczególne znaczenie?Comrade: Comrade to po polsku znaczy towarzysz, kompan.ShadoOw: Temu się pytam skąd pomysł właśnie na taki nick.Comrade: Wymyśliłem ten nick z myślą że każdy będzie umiał, wypowiedzieć go na Teamspeaku lub na forum. Wcześniej każdy sobie łamał język, wypowiadając mój stary nick "Crvena Zvezda" więc pomyślałem że czas na nową historię na forum!ShadoOw: Hahahaha, w sumie masz rację, ciężko było go wypowiadać (śmich). Zostawiamy to, bo już Mniej albo więcej wiemy o Tobie, przejdziemy do Mniej męczących tematów, co lubisz zjeść najbardziej?Comrade: Hmm, moim najlepszym daniem który wykonuje sam są pieremiacze lub kołduny. Są to potrawy typu tatarskiego. Pochodzące z naszego pięknego rejonu Podlaskiego.ShadoOw: Nie znam, i choć jestem kucharzem nie chce wiedzieć jak się to robi, bo prędzej bym Mnie szlak trafił hahah. Comrade czy ShadoOw?Comrade: Comrade.ShadoOw: Tak też myślałem, jako jedyny postanowiłeś wybrać siebie. Piwo czy wódka?Comrade: Wódka jak na Rosjanina przystało! Nuuu ShadoOw: Musiałem o to zapytać haha. Kawa czy Kakao?Comrade: Kawa, najlepsza na pobudzenie. Więc wybieram kawunie.ShadoOw: To już chyba standard. Pytanie zagadka: Ile razy dziennie wskazówki zegara pokrywają się? ps. zastanów się dobrze.Comrade: Zgaduje? Dwa razy xDShadoOw: Trafiłeś, bo Mała Czarna nie odpowiedziała Mi na to pytanie. Przedostatnie pytanie, na jakiej trąbie nie można zagrać?Comrade: Słonia, hahaha :)ShadoOw: Co za gość z Ciebie. Papierosy czy Joint?Comrade: Papierosy, chodź pale tylko w piecu xDShadoOw: Tu już poległem, zabawny facio xD Ostatnie pytanko: Brunetka czy Blondynka?Comrade: Blondynki są puste (niektóre), więc wybieram brunetki. ShadoOw: No tak ludzie mówią. Daniel dziękuję Ci za ten wspaniały i wyczerpujący wywiad. Teraz masz okazję pozdrowić kogo tylko zechcesz, lub czy masz jakieś komentarze na temat wywiadu. Ja pozdrawiam całą ekipę Csowicze.pl, z osobna Ciebie, a najbardziej Syśkę oraz Rumcajsa, oraz Małą Czarną! :)Comrade: Ja pozdrawiam Paulę, Małą Czarną, Szustera, Brayana, Porobionego, Natalię, Kikera, Najaranego, Sylwię, Rumcajsa i całe forum CSowiczów.ShadoOw: Jeszcze raz Ci dziękuję, że poświęciłeś mi swój czas! Siema.Comrade: Siemaneczko :)Dziękuję za przeczytanie! Z fartem ekipaaa! :* 16 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/35701-od%C5%9Bwie%C5%BCony-wywiad-z-comrade/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sledzio xD Napisano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 ładnie Plusior ;) Nieregulaminowa dupa. :)ni ma xD Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/35701-od%C5%9Bwie%C5%BCony-wywiad-z-comrade/#findComment-166186 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość esej Napisano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 Postaraliście się! Bardzo fajny wywiad! rozdał bym plusa ale już ich brak na dzisiaj :D Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/35701-od%C5%9Bwie%C5%BCony-wywiad-z-comrade/#findComment-166187 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor ShadoOw Napisano 8 Czerwca 2016 Autor Sponsor Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 Postaraliście się! Bardzo fajny wywiad! rozdał bym plusa ale już ich brak na dzisiaj :D Na plusiora będzie i czas jutro przyjacielu :) Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/35701-od%C5%9Bwie%C5%BCony-wywiad-z-comrade/#findComment-166189 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysia ;* Napisano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Haha, jak zwykle wywiad na wysokim poziomie, wyglada estetycznie. Szkoda tylko, ze Daniel nie dal Ci aktualnego zdjecia :3 Plusik jak najbardziej sie nalezy. :) ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERWER ONLY DD2! 91.224.117.91:27450 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/35701-od%C5%9Bwie%C5%BCony-wywiad-z-comrade/#findComment-166315 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxXxHunteRxXxX Napisano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 No no ładny wywiad, dużo sie dowiedziałem chodź też jestem trzy lata a nic nie wiedzialem o panu :) Brak zastrzeżeń!! Jesli podoba sie post albo pomoglem daj LUBIE TO ! Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/35701-od%C5%9Bwie%C5%BCony-wywiad-z-comrade/#findComment-166330 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crvena Zvezda Napisano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Dzięki za wywiad ;) 3 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/35701-od%C5%9Bwie%C5%BCony-wywiad-z-comrade/#findComment-166341 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JokeR?! Napisano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Bardzo czytelny i estetyczny wywiad. Robienie wywiadów z Danielem to czysta przyjemność. Należą się plusy i jednej i drugiej osobie :) Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/35701-od%C5%9Bwie%C5%BCony-wywiad-z-comrade/#findComment-166371 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apoi_eXo Napisano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Co tu dużo mówić. Dobra robota. Po limicie + leci na konto, oby tak dalej :) Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/35701-od%C5%9Bwie%C5%BCony-wywiad-z-comrade/#findComment-166394 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WariaTAWP Napisano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Świetny wywiad, należy się wielki + Wszelkie informacje na mój temat zastaniesz tutaj: WariaT Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/35701-od%C5%9Bwie%C5%BCony-wywiad-z-comrade/#findComment-166401 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi