Sponsor Popularny post ShadoOw Napisano 26 Maja 2016 Sponsor Popularny post Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Witajcie w moim pierwszym i mam nadzieję nie ostatnim wywiadzie. Troszkę póżno dodany, ale mam nadzieję, że Miło będzie się go wam czytało Od niedawna z nami na forum, miła, sympatyczna z poczuciem humoru i nieżle zakręcona Samanta pod nickiem "Mała Czarna", która była tak miła i postanowiła udzielić mi wywiadu! :* ShadoOw: Witaj! Na początku chciałbym Ci podziękować za chęć udzielenia mi wywiadu. Samanta: Cześć, jest mi strasznie miło, że mogę brać w tym udział. ShadoOw: Na początek przedstaw się, powiedz ile masz lat i skąd pochodzisz. Samanta: Jestem Samanta, za parę dni będę już pełnoletnia, pochodzę ze Śląska. ShadoOw: Nigdy nie byłem na Śląsku. Są tam jakieś miejsca, które można by pozwiedzać? Samanta: Jest dużo pięknych miejsc takich jak park śląski w Chorzowie jest tam dużo atrakcji od zoo aż po sławne wesołe miasteczko, jest także wiele miejsc do zwiedzania tak jak stare kopalnie np. Guido i Luiza w Zabrzu. ShadoOw: Więc wychodzi na to, że można śmiało się tam wybrać i coś konkretnego pozwiedzać? Samanta: Pewnie, Śląsk to nie tylko piękne miejsca i zabytki, jest tam także pełno atrakcji gdzie można się zabawić np. Wspomniane wesołe miasteczko w Chorzowie, rok temu otworzono jedno z największych w Europie wesołych miasteczek o nazwie EnergyLandia, która znajduje się w Zatorze, Zator to miasto pełne atrakcji takich jak park linowy, park miniatur, kraina świętego Mikołaja. Na śląsku jest pełno dyskotek znanych na całą Polskę chodzi mi o Spiż i Energy2000. ShadoOw: Już Mnie tam Ciągnie, może kiedyś się wybiorę jak zaprosisz i oczywiście Mnie oprowadzisz. Samanta: Nie ma problemu, zapraszam. ShadoOw: Przejdżmy więc bardziej do twojego życia prywatnego, powiedz nam uczysz się ? Samanta: Tak uczę się w Technikum. ShadoOw: Jak Ci idzie nauka, bo ja również jestem po Technikum, są u Ciebie problemy z nauką, albo ciężko Ci to przychodzi? Samanta: Nauka mi idzie w miarę dobrze, przynajmniej ja jestem zadowolona, a to powinno być najważniejsze, problemów z nauką nie mam, staram się być systematyczna, ale wiadomo lenistwo czasami daje we znaki. ShadoOw: Chyba każdemu daje. Powiedz nam jakie masz plany po tym jak opuścisz te progi? Samanta: Jeszcze nie jestem pewna czy pójdę na studia, wszystko zależy jak potoczy się życie, ale jak będzie możliwość pójdę z chęcią na kierunek księgowość i ekonomia. ShadoOw: Uuuu księgowość i ekonomia! Bardzo mocny kierunek, bijesz wysoko, tego Ci życzę! Samanta: Dzięki za pewne się przyda. ShadoOw: Czym się zajmujesz w wolnym czasie, a jakie masz ogólne zainteresowania? Samanta: W wolnym czasie staram się spędzać czas ze znajomymi, jestem kibicem Zabrzańskiego Górnika więc, wyjście na mecz to podstawa, oczywiście też dbam o tężyzne i zdrowie uczęszczając na siłownię. ShadoOw: No proszę, to prowadzisz sportowy tryb życia mam rozumieć? Górnik Zabrze hymm, czemu spadek z Ekstraklasy? Samanta: Na początku obwiniali brak pieniędzy, jak pieniadze się znalazły ostatecznie poszło na zarząd i trenera. Według kibiców też brak ambicji i walki do końca co na pewno w 100% nie jest prawdą na internecie jest pełno memów i filmów ukazanych jak piłkarze Górnika przeżywają spadek po remisie w Niecieczy, oczywiście wiadomo że nie każdy piłkarz kocha Górnika tak jak np. Danch i Kasprzik. W Górniku są też"najemnicy" nie przywiązują się do klubu grają dla pieniędzy. ShadoOw: Oglądałem to spotkanie w Niecieczy, i zachowanie kibiców Górnika po meczu było megaa przegięciem, w sumie wyrwane krzesełka, potem w ruch poszedł gaz od policji, a na końcu kazali się zawodnikom rozbierać, dość niesympatyczne sceny rozegrały się po tym meczu. Mimo tego z klubem się powinno być jak jest i jak spada z Ekstraklasy. Zostawmy temat piłki, bo o Tym zapewne długo moglibyśmy pisać, powiedz nam jakiego typu muzyki słuchasz? Samanta: Słucham rapu. ShadoOw: A jest jakiś wyjątkowy wykonawca? Samanta: Wyjątkowy to AK-47, ale nie jest to jedyny mój ulubiony wykonawca, jest nim także Kali, który obecnie mieszka w Katowicach, Boruta jest to zespół cały pochodzący z Zabrza, Polska Wersja również zespół często współpracujący z AK-47 i mam też nietypowego wykonawce o pseudonimie Rufijok, który rapuje w gwarze Śląskiej i pochodzi Rybnika ShadoOw: Z tego wszystkiego co wymieniłaś znam jedynie Kaliego, dla Mnie jest on Mistrzem, jak i jego muzyka. Czas przejść do tematu z mężczyznami, jaki powinie być twój ideał faceta, patrzysz na charakter, czy bardziej na wygląd? Samanta: Idealny facet to taki, który dba o swoją miłość przynajmniej według mnie. Co do wyglądu i charakteru, wygląd jest to pierwsze wrażenie, charakter to już kontynuacja. To się ze sobą pokrywa, osoba mniej atrakcyjna nie ma takiego powodzenia jak osoba atrakcyjna ale jak się jej uda zagadać i ma w porządku charakter to ma pewniejszy i szczęśliwszy związek niż osoba atrakcyjna i pusta. ShadoOw: Zgadzam się z tobą, w sumie i to i to się liczy, ale na pierwszym miejscu według Mnie gdybym był kobietą to charakter (śmiech). Może Mniej, a może więcej już o Tobie wiemy, więc przejdziemy do tematu forum. Powiedz nam jak trafiłaś na csowicze.pl? Samanta: Nie napisałam, że jak ktoś ma fajny charakter nie powinien dbać o siebie to jest podstawa. Na Csowicze.pl trafiłam dzięki Rumcajsowi, który jest strasznie sympatyczną osobą, wracając do tematu była to śmieszna sytuacja gdyż wylosował on mnie na gg i następnie zaprosił. Pisałam mu, że nie gram w cs'a a on napisał mi, że właśnie w ten dzień otwarto nowy dział edukacja gdzie staram się pisać jakieś poradniki. ShadoOw: Czyli przypadkowo trafiłaś na nasze forum, zgadzam się Rumcajs jest bardzo miły i sympatycznym gościem, od razu go polubiłem po przyjściu na forum. Jak według Ciebie stoi forum w skali od 1 do 10? Samanta: Oczywiście, że 10/10 z ciekawości sprawdziłam inne sieci związane z cs'em jest wiele mniej i bardziej rozwiniętych, jedne mają dużą ilość serwerów inne mają żywe forum, tutaj jest wszystko na forum co chwilę coś się dzieje, nawet ja jakoś nie jestem graczem a znalazło się coś dla mnie. Największym plusem tej sieci jest atmosfera poznałam tu wiele ciekawych osobowości. ShadoOw: Również poznałem tu wiele ciekawych osób, bo moja poprzednia sieć upadła, a tą obserwowałem od dwóch tygodnik. Mała Czarna? Powiedz nam co się kryje pod tym nickiem i skąd pomysł na taki? Samanta: Pomysł na nick, w sumie opisuje krótko mój wygląd, niska z ciemnymi włosami. ShadoOw: No fakt, bo widzę po zdjęciu na gadu, wspominałaś Mi wcześniej, że będziesz startować na redaktora, sądzisz, że poradzisz sobie z ową rangą, no i czy jesteś na tyle kreatywna? Samanta: Hmm, myślę ,że dałabym sobie radę, kiedyś prowadziłam parę blogów. Jestem strasznie wygadana i z tego co mówią mi, niektóre osoby mam bogaty zasób słów. ShadoOw: Po naszej rozmowie którą teraz prowadzimy widzę to hahah. A powiedz nam czy zmieniłabyś coś na forum, albo czegoś Ci brakuje? Samanta: Szczerze nic bym nie zmieniła, z tym pytaniem do kogoś kto gra w cs. Dla mnie wszystko wygląda w porządku, administracja się stara i pisałam z Rumcajsem o sieci, ta sieć istnieje 3 lata i jest w pierwszej piątce serwerowni w Polsce. Porównując do innych sieci co istnieją po 5+ lat jest to genialna sieć. ShadoOw: Genialna, może za duże słowo, ale Rumcek mi wspomniał, że forum będzie w nowej odsłonie, a to przyciągnie jeszcze więcej ludzi, tak czy siak forum świetnie wygląda i świetnie jest prowadzone przez właścicieli. Zostawimy to i przejdziemy do Mniej męczących tematów, co lubisz najbardziej zjeść? Samanta: Hmm, strasznie lubię kuchnię włoską no i Śląską. ShadoOw: Czemu Mnie to nie dziwi, Włoska, Włoska czyli jakieś makaroniki mam rozumieć? Samanta: Tak między innymi spaghetti bolognese. ShadoOw: Mój ulubiony makaron, oprócz tego w pracy mamy w karcie, spaghetti ze szpinakiem, z krewetkami, z tuńczykiem, spaghetti carbonare. Same pyszności! Jedziemy z lużnymi pytaniami. ShadoOw czy Mała Czarna? Samanta: ShadoOw ShadoOw: Oooo zaskoczenie, bo zazwyczaj to nie byłem ja, a osoba udzielająca mi wywiadu Piwo czy wódka? Samanta: Pisałam ćwiczę na siłowni, ale to wódka jest mniej kaloryczna więc częściej ja piję ShadoOw: Hahahah, ale takie pytanie musiałem Ci zadać. Czysta ciekawość, cywilny czy kościelny? Samanta: Kościelny, czuję się katolikiem i staram się uczęszczać do kościoła ShadoOw: Plusior dla Ciebie! Kawa czy Kakao? Samanta: Kakao, szczególnie w zimne wieczory ShadoOw: No dobra, ile zwierząt Abel zabrał na Arkę? Samanta: Abel? On zabił Kaina, Noe się tym zajmował Sorry na odwrót. ShadoOw: A i tu jesteś w błędzie, albo i Mnie ktoś w błąd wprowadził. Ile razy dziennie wskazówki zegara pokrywają się? Samanta: Co to za pytania nwm :) ShadoOw: Takie rzeczy musisz wiedzieć. Na jakiej trąbie nie można zagrać? ps. podchwytliwe pytanie, więc dobrze się zastanów. Samanta: Od słonia Ewentualnie powietrznej ShadoOw: Brawooooo! Ta pierwsza jest poprawna. Papierosy czy Joint? Samanta: Ciężkie pytanie Papierosy palę regularnie ale czasami fajnie się odstresować. ShadoOw: To w sumie tak jak ja, palę regularnie, ale w końcu trzeba to rzucić. Ostatnie pytanie brunet czy blondyn? Samanta: Hmmm, brunet. ShadoOw: Samanto! Dziękuję Ci za ten wspaniały i wyczerpujący wywiad. Czy chciałabyś kogoś pozdrowić lub czy masz jakieś komentarze na temat wywiadu. Teraz możesz wszystko napisać i z siebie wyrzucić! Ja pozdrawiam całą ekipę csowicze.pl, jak i również Właścicieli, Administratorów i Junior Administratorów :) Samanta: Hmm, wywiad przeprowadziłeś profesjonalnie i nawet nie zauważyłam jak szybko ten czas przeleciał! Chciałabym pozdrowić Rumcajsa i Evixa. ShadoOw: A o Mnie już zapomniałaś! Jeszcze raz dziękuję Ci, że poświęciłaś mi tyle czasu <3 Samanta: Ciebie nie trzeba pozdrawiać :* Ja również dziękuję. Ps. to mój pierwszy wywiad, więc te negatywne i te pozytywne opinie mile widziane. Radzio i Samanta pozdrawiają! Dziękuję za przeczytanie! Z fartem mordeczki :* 16 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/34697-wywiad-z-ma%C5%82a-czarna/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość esej Napisano 26 Maja 2016 Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 No bardzo fajny wywiad.. do tego spoko fotka :D Oby tak dalej ;) 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/34697-wywiad-z-ma%C5%82a-czarna/#findComment-160902 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PepePanDziobak Napisano 26 Maja 2016 Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Nie uwierzysz, ale go przeczytałem dużo się o tobie dowiedziałem +. 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/34697-wywiad-z-ma%C5%82a-czarna/#findComment-160903 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Czarna Napisano 26 Maja 2016 Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Dzięki za wywiad ;) 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/34697-wywiad-z-ma%C5%82a-czarna/#findComment-160904 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EVIX Napisano 26 Maja 2016 Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Bardzo dobry wywiad. Długi oraz elegancki. Dzięki za pozdrowienia :D 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/34697-wywiad-z-ma%C5%82a-czarna/#findComment-160905 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony SzusteR Napisano 26 Maja 2016 Zasłużony Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Wywiad świetny :D Leci plusik :) Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/34697-wywiad-z-ma%C5%82a-czarna/#findComment-160908 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apoi_eXo Napisano 27 Maja 2016 Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 Jeżeli dostałeś odpowiedź że niedługo kończy 18 lat, to zaraz pytanie czy się uczy jest bez sensu, bo w Polsce jest obowiązek edukacji do 18 roku życia. Ogólnie +. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/34697-wywiad-z-ma%C5%82a-czarna/#findComment-160910 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shainy Napisano 27 Maja 2016 Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 Ciekawy wywiad nie powiem.. :) Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/34697-wywiad-z-ma%C5%82a-czarna/#findComment-160911 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mategros Napisano 27 Maja 2016 Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 Bardzo ładny wywiad Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/34697-wywiad-z-ma%C5%82a-czarna/#findComment-160917 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cropek. Napisano 27 Maja 2016 Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 Wywiad good, ale te krótkie pytania -.- Samanta napisala :"co to za pytania nw" a Ty nadal je zadawałeś xD 8/10 Zapraszam na JailBreak ! Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/34697-wywiad-z-ma%C5%82a-czarna/#findComment-160920 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi