szogon 0 Napisano 25 Maja 2016 Udostępnij Napisano 25 Maja 2016 nick: $zogon serwer: PL/ENG [FFA] csowicze.pl data i godzina: nie wiem.... nie grałem w tym momencie, wszedłem do gry próbuję wbić na serwer a tu patrze ban -,- pisze pierwszy raz o UB i sie nie znam na tym wiec mnie zrozumcie... xd coś poprawić będę pewnie musiał więc czekam na poomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crvena Zvezda 54 Napisano 25 Maja 2016 Udostępnij Napisano 25 Maja 2016 Wiadomość wygenerowana automatycznie Powód: Brak wzoru Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja CSowicze.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najarany 203 Napisano 27 Maja 2016 Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Strefa Banów → Prośba o odbanowanie [brak Screenów]" do "Strefa Banów → Archiwum". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi