Skocz do zawartości

Zablokowane [Moderator] Szuster ??

SzusteR

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony

Wymagania:

- 250 sensownych postów, +
- min. 4 miesięczny staż na forum, +
- wiek min.17 lat, +
- ortografia na poziomie min. bardzo dobrym, -/+
- brak aktywnych ostrzeżeń na swoim koncie, +
- dobra opinia wśród administracji, -/+
- znajomość regulaminu forum na poziomie 'bardzo dobrym', +
- obowiązkowy mikrofon, +
- znajomość Regulaminu moderatora +
- 25 reklam sieci. +
- Nazwa tematu: [Moderator] NICK +

Wzór:

Imię: Daniel

Data urodzenia: 09.05.1999
Nick na forum 
Co Cię skłoniło do napisania podania: Skłoniło mnie to że rekrutacja jest otwarta :)
Czym się obecnie zajmujesz - uczysz się, studiujesz, pracujesz ?: Obecnie uczę się.
Czy posiadasz konta na forum innych sieci serwerów ?: Posiadam jak każdy.
Czy dostałeś(aś) kiedyś bana w jakiejkolwiek z sieci serwerów lub bana na forach ? (jeśli tak proszę wyjaśnić okoliczności):Bany dostawałem zawsze za reklamy naszej sieci  :)
Dlaczego akurat ty powinieneś zostać moderatorem? (dłuższa odpowiedz mile widziana): Chciałbym spróbować czegoś nowego na sieci. Ale również dlatego ponieważ jestem codziennie aktywny na forum, jestem miły, koleżeński. Ale przede wszystkim chciałbym zostać Moderatorem ponieważ mam chęci i chciałbym pomóc innym Moderatorom w pilnowaniu porządku na forum :)
Jakim człowiekiem musi być przyszły prezydent, aby miał szansę zmienić życie zwykłych, "szarych" Polaków na lepsze? (Wymagana długa wypowiedź): Przede wszystkim przyszły prezydent powinien być uczciwy, lojalny wobec Polaków oraz spełniać swoje obietnice. A dlaczego? A dlatego ponieważ, każdy dotychczasowy prezydent obiecywał że zmieni nasze życie na lepsze. A okazało się że obiecał wiele rzeczy a wyszło tak że nic nie zmienił aż do dzisiaj. Więc moim zdaniem takiego prezydenta nie będzie, który zmieni życie Polaków na lepsze.
Linki do 25 reklam oddzielone "enterem":

Zrobiłem 2 reklamy więcej na wypadek gdy jakaś reklama nie będzie działać ;)
16548.jpg

https://csowicze.pl/topic/34180-moderator-szuster/

• Sponsor

Wszystko mi się podoba w tym podaniu i jestem na tak, bo posty się zgadzają, reklamy są, a aktywność jest świetna. Nie podoba mi się czcionka jaką napisałeś owe podanie , ale jestem na Tak, bo dla Mnie jesteś najlepszym kandydatem na to stanowisko. Powodzenia :)

giphy.gif

giphy (2).gif

https://csowicze.pl/topic/34180-moderator-szuster/#findComment-158584

Synek. Masz moje błogosławieństwo. Reklamy są. Z roku na rok coraz starszy jesteś. Aktywnosci na forum dużo, nie ma co się przyczepić. Postów naklepanych ponad 300. Nie będę się rozpisywać. Moje tak.

https://csowicze.pl/topic/34180-moderator-szuster/#findComment-158600

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie