Skocz do zawartości

Zablokowane Wywiad Evix.

~sNtr ;xx

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Chciałbym przedstawić wam wywiad z Panem @Evix który jest członkiem UBTeam na naszej sieci od dłuższego czasu. Zapraszam do czytania.

Fis Hu ~: Witam @Evix. Miałbyś chwilę na udzielenie wywiadu?

Evix: Jasne.

Fis Hu ~: Na początek to przedstaw się. Powiedz jak masz na imię, ile masz lat i gdzie mieszkasz.

Evix: Nazywam się Marek, mam aktualnie 15 lat i pochodzę z Wodzisławia Ślaskiego.

Fis Hu ~: Dzisiejszy wywiad zacznę tym razem od pytań odnośnie forum i Cs.

Evix: Zaczynaj.

Fis Hu ~: Jak trafiłeś na naszą sieć CSowicze.pl?

Evix: Ogólnie półtora roku temu zostałem zbanowany na jailbreak'u za niby "wh" i gdy założyłem konto na csowiczach to jakoś się to samo potoczyło dalej.

Fis Hu ~: Grasz razem ze znajomymi czy tak sam z siebie zacząłeś grać w tą grę?

Evix: Ogólnie brat mnie zaprowadził do kafejki internetowej i tam był właśnie cs 1.6 (jakieś 7 lat temu) a że wszyscy grali w cs 1.6 to ja też zacząłem.

Fis Hu ~: Jaki masz już staż w tą grę?

Evix: Tak jak mówiłem, od kiedy brat mnie zaprowadził do kafejki tak do teraz gram w cs 1.6. Czyli już całe 7 lat.

Fis Hu ~: A na temat naszej  administracji na forum co sądzisz?

Evix: Wszyscy dobrze się spisują oprócz jakiegoś tam gracza na forum . Rozpoczyna burze na shoutbox'ie. Nie no żartuje Wszyscy się bardzo ładnie sprawują. Jak ktoś czegoś nie wie to zawsze jest druga osoba do pomocy.

Fis Hu ~: Z forum jesteś znany jako Evix, skąd pomysł na taki nick?

Evix: Już nie będę tego rozwijał jak dokładnie się wziął ale powiem, że po prostu zmodyfikowałem lekko nazwę sklepu i tak się wziął mój nick. Ten nick już jest ze mną całe 5,5 roku.

Fis Hu ~: Uważasz, że nasza sieć jest idealna czy trzeba coś w niej zmienić?

Evix: dużo czasu poświęca forum i można szczerze powiedzieć że forum jest jak dla mnie bardzo dobre. Myślę że nie tylko ja tak sądzę.

Fis Hu ~: Jesteś u nas na sieci członkiem UBTeam, powiedz nam jak sobie radzisz na tej posadzie?

Evix: Myślę że dobrze się sprawuję lecz z tym pytaniem to raczej trzeba iść do graczy bo oni dobrze wiedzą kto dobrze się spisuję a kto źle.

Fis Hu ~: Przejdźmy teraz do pytań o Twoim życiu prywatnym.

Evix: Dobrze. Zaczynaj więc.

Fis Hu ~: Jak każdy 15-tek chodzisz do szkoły, powiedz nam coś o swojej szkole, jak się uczysz?

Evix: Szkoła jak szkoła, jest taka sama jak wszystkie inne. Oceny to mniej więcej 2,3. Byleby była ta dwójka.

Fis Hu ~: Czyli prawdę mówiąc.. Nie jesteś zbytnio nastawiony by być wzorowym uczniem? 

Evix: Ogólnie nie lubię się uczyć a że nie lubię się uczyć to są same 2. Więc wystarczy mi że jestem po prostu grzeczny i nic nie rozrabiam.

Fis Hu ~: Masz jakieś plany na obecne święta? Planujesz je spędzić z rodziną, kumplami, a może dziewczyną?

Evix: Planuję święta spędzić jak co roku z rodziną. Dziewczyny nie mam i na razie pragnę być wolnym człowiekiem jeszcze przez jakiś czas.

Fis Hu ~: Jak wspominasz swoje zeszło roczne święta?

Evix: Ogólnie to źle. Leżałem w łóżku 5 dni bez wstawania bo ledwo co chodzić umiałem (chyba że do wc). Miałem problemy z kamieniem w nerkach i była lipa. Teraz tego kamienia nie mam więc święta się szykują bardzo dobre.

Fis Hu ~: Dobrze że wszystko wróciło już do normy, a to co było już nie wróci.

Evix: Miejmy nadzieję.

Fis Hu ~: Czy zrobiłeś coś w życiu szalonego?

Evix: Owszem. Grałem dawno temu z kuzynką w jakieś koniki Ponny na komputerze i ogólnie grałem w to przez jakieś 4 godziny.

Fis Hu ~: Zadam Ci jeszcze pytanie takie na myślenie. Po co żyjesz?

Evix: Żeby wbić globala w Counter-Strike Global Offensive. Mówiąc serio, po to aby iść do góry a także stawać się lepszym.

Fis Hu ~: Wywiad niestety dobiega końca. Czy chciałbyś kogoś pozdrowić?

Evix: Chciałbym pozdrowić boostowanego @Bravo., takiego jednego , @KiKerr, @Sysia ;*  , @RumcajsJumper, dobrego z wf'u , cały UBTeam i resztę CSowiczów.

Fis Hu ~: Dziękuję za pozdrowienia i za wywiad, oczywiście również do pozdrowień się dołączam. Miłego dnia. Pa pa :*.

Evix: Bye bye.

149cpoy.png
https://csowicze.pl/topic/23627-wywiad-evix/

nawet nawet tylko krótki wywiad  leci + :)

Edytowane przez Creyx

,,A we mnie samym wilki dwa.

Oblicze dobra, oblicze zła. Walczą

ze sobą nieustannie. Wygrywa ten którego

KARMIĘ!''

https://csowicze.pl/topic/23627-wywiad-evix/#findComment-109465

No wywiad fajny ale krótki :)

Łap + za chęci :p

Black_Angel1.png.fc333ebf4aea49d3caf676691422c693.png

https://csowicze.pl/topic/23627-wywiad-evix/#findComment-109476

Wywiad nawet nawet, choc wydaje mi sie ze stac Cie na lepszy. Dowiedzialam sie o Evixie co nieco, lecz moja ciekawosc nie zostala w pelni zaspokojona :p

W nastepnym wywiadzie postaraj sie bardziej o jego estetyke oraz pisownie :)

Leci plusik i mam nadzieje ze ta drobna krytyke potraktujesz jako motywacje :)

Pozdrawiam

ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERWER ONLY DD2!

91.224.117.91:27450

b_350_20_692108_381007_ffffff_000000.png

original.gif

https://csowicze.pl/topic/23627-wywiad-evix/#findComment-109553

Jak robiliśmy wywiad to wyglądało to na dużo więcej zdań ale dobra:D Songo ja już sam zapominam. Można znaleźć na internecie ten sklep bo kiedyś szybko znalazłem(z rok temu) :D Na 100% jest w Krakowie więc możliwe że się nazywał Evimex ale nie dam ręki uciąć :D

https://csowicze.pl/topic/23627-wywiad-evix/#findComment-109663

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie