Skocz do zawartości

Zablokowane [Blacklist Team] jar_luki

Luki!#

Rekomendowane odpowiedzi

Ludzie na prawdę wy reprezentujecie taki za przeproszeniem ciemnogród? Czy w wymaganiach jest Steam, czy on coś o nim napisał? Wy kopiujecie jak te stado... to co napisała reszta, zamiast sugerować się własnymi przekonaniami co do osoby. Taka tylko prośba, zastanówcie się kilka razy zanim coś napiszecie w czyimś podaniu.

Po pierwsze, Admin na serwerze nie jest wymagany do BL.

Po drugie, w wymaganiach także nie widzę aby był potrzebny Steam. (Zauważcie, że nawet nie napisał czy posiada STEAM)

Co do Twojej kandydatury. Osobiście uważam iż spełniasz wymagania które są obowiązkowe. Doświadczenie widzę niezbyt duże, brak Steam, który w sumie służyłby tylko do lepszej komunikacji, myślę, że świadczyłby o Tobie lepiej. Faktycznie nie posiadasz tutaj Admina, ale to czy posiadałeś go wcześniej, tego nie wiem. Masz promotora, sprawdzałem, zrobiłeś 35 reklam, od czasu nadania Tobie rangi zrobiłeś 5 reklam, przed nadaniem 30. Osobiście chciałbym zobaczyć jak sprawujesz się na stanowisku Promotora przed zaakceptowaniem Twojego podania, gdyż nie wiadomo jak się zachowasz po nadaniu rangi BL`a. Mogłeś troszkę bardziej postarać się nad podaniem, jego treścią oraz estetyką. (Podstawowe wymagania spełniasz, reszta to dodatkowe, w razie gdyby była większa ilość kandydatów). Podsumowując jestem neutralny.

Edytowane przez Salvatore

lyPNLBi.png

Vwl36ZZ.gif Piszę poprawnie po polsku, a wszystkie błędy w moich wypowiedziach są celowe. Jeżeli spodobał Ci się mój temat/post lub po prostu Ci pomogłem, możesz się odwdzięczyć, klikając "Lubię To".

https://csowicze.pl/topic/15450-blacklist-team-jar_luki/page/2/#findComment-73452

Wiadomość wygenerowana automatycznie
Temat został zamknięty przez moderatora.

podanie_zaakceptowane.png

Prosimy o zgłoszenie się do właściciela.
Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja CSowicze.pl

https://csowicze.pl/topic/15450-blacklist-team-jar_luki/page/2/#findComment-74573

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie