csowicze.pl, serwery cs, forum cs, serwery csgo, siec serwerow csgo, siec serwerow, csgo, serwer csgo, sieć serwerów, poradniki csgo, poradniki cs 1.6, artykuł cs, problemy csgo, najlepsze serwery csgo, najlepsze serwery 1.6, serwery cs 1.6, zareklamuj swoj serwer cs, zareklamuj swoja strone, reklama forum, reklama cs 1.6, reklama csgo, amxx, amxbans, sourcebans, donator, sponsor, admin cs, dolacz z serwerem cs, dolacz do forum cs
[Moderator] WMP - Moderator [0/2] - CSowicze.pl - Sieć serwerów CS 1.6 i CS2 - Forum Skocz do zawartości
[KONKURS W CHINCZYKA}-DOWIEDZ SIE WIECEJ ×
<<Rekrutacja Na Moderatora Otwarta>> ×
[**Plebiscyt Sierpien**] ×

Mamy to! Nowy szablon forum

Pomóż nam go udoskonalić - zgłoś błędy

Idź do tematu

Czyżby nowy serwer pojawi się w gurdniu? Wyczekujcie!!

Nowego serwera

Wyczekuj!

Nasi partnerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Imię:
Kacper

Data urodzenia:
30.07.2001

Nick:
Wumpus!k

Opisz swoją osobę:

Siemandero, Pisze podanie ponownie bo przemyślałem sytuacje sobie na spokojnie i chce aby sieć stała się lepsza. Mam na imię Kacper, mam 23 lata. Gram w CS-a od wielu lat, zaczynałem jeszcze w wersji 1.6 i od tamtej pory ten świat wciągnął mnie na dobre. Najczęściej gram w Zombie Plague to mój ulubiony tryb, gdyż jestem tam opiekunem. Lubię grać zespołowo i działać z głową. Jestem osobą spokojną, ale konkretną. Nie znoszę toksycznych ludzi i cheaterów wolę grać fair, z klimatem i szacunkiem do innych. Potrafię pomóc nowym graczom, ogarniam podstawy techniczne, serwery, forum i Discorda. Poza tym jestem perfekcjonistą lubię, jak wszystko wygląda ładnie i czytelnie. Czy to kanały na Discordzie, czy tematy na forum musi być porządek i estetyka. Mam oko do szczegółów i lubię, kiedy wszystko jest dopracowane.

Co Cię skłoniło do napisania podania?:

Od ponad pół roku jestem Opiekunem trybu Zombie Plague i mocno się w to zaangażowałem. Spędzam tu dużo czasu, pomagam graczom, ogarniam różne sprawy z Lypsenem i Lolkiem – forum, Discord, serwer – jestem tam, gdzie trzeba. Składam podanie, bo czuję, że mogę dać z siebie jeszcze więcej. Chciałbym pomóc nie tylko przy trybie, ale też ogólnie jako moderator Forum pilnować porządku, pomagać i rozwijać te sieć dalej. Mam chęci, doświadczenie i zależy mi na tym miejscu.

Dlaczego akurat ty powinieneś zostać moderatorem?:

Szczerze? Uważam, że nadaję się na to stanowisko, bo jestem tu od dłuższego czasu, nie jestem z przypadku. Na co dzień ogarniam tryb Zombie Plague jako Opiekun, więc mam już doświadczenie w pracy z ludźmi, pilnowaniu porządku, odpowiadaniu na zgłoszenia i ogarnianiu tematów na forum, Discordzie czy bezpośrednio w grze.Znam dobrze zasady, nie mam problemu z rozwiązywaniem konfliktów, a jak trzeba – potrafię spokojnie, ale konkretnie wyjaśnić, co jest grane. Jestem aktywny, zaangażowany, no i przede wszystkim mi zależy – nie wchodzę na serwer czy forum tylko dla statystyk czy kolorku przy nicku.Dodatkowo ogarniam też grafiki – robiłem już rzeczy pod Csowicze, więc wiem, jak coś fajnie ogarnąć wizualnie i estetycznie.No i... nie ma co ukrywać – moderatorów praktycznie brak. Forum trochę zdycha, a szkoda, bo klimat i potencjał jest naprawdę spoko. Chciałbym pomóc to trochę ożywić, wrzucić jakiś ruch, może zachęcić ludzi do większej aktywności. Jeśli mam szansę dołożyć swoją cegiełkę do rozwoju tego miejsca, to z chęcią to zrobię. Nie jestem typem, co tylko narzeka – wolę wziąć się do roboty i coś realnie zmienić.

Kontakt:
Discord
Forum
Serwer Plague Mod

Pozdrawiam Serdecznie!

11.png.37597c4ea218f7c1ee407639594183e1.png 

Napisano

Tak

Ładnie schludnie napisane podanie
+ nie ma moderatorów

+ przyjemna lubiana osoba

+ pracowity
+ wiek

+ staż na forum

image.gif.7652cbfcc57362945010574dfcc23e25.gif

Napisano (edytowane)

Normlanie bym się tutaj nie wypowiadał, ale muszę. :KEKWHAT:
Masz dwie osobowości? Kilka dni temu pisałeś podanie, a niedługo później się rozmyśliłeś. Teraz znowu masz ochotę być moderatorem? A co, jeśli po otrzymaniu rangi znowu zmienisz zdanie?
Dodatkowo masz bardzo słabą interpunkcję. Po przecinku piszesz z dużej litery.. To nie jest podanie na redaktora, więc nie musisz pisać idealnie, ale podstawowe zasady powinieneś znać.

Edytowane przez uwuwewue
Napisano (edytowane)

chłopu co w czwartek odrzucili podanie i po trzech dniach pisze kolejny raz :KEKL:

na nie

- dwubiegunowość,

- cieczka na rangę moderatora,

- interpunkcja,

Edytowane przez 01010101010101
dodano trzy argumenty bo taki wymóg jasperbolcieto
  • Właściciel
Napisano

Podanie odrzucam mineło zaledwie 4 dni, zapoznaj się z regulaminem i zapraszamy za 7dni

IMG_7244.gif.d8ecac0426166ddcad1c1708aa93ff27.gif

IMG_2100.gif.58b84d37be49feff82b3c0334c1ae763.gif
Potrzebujesz pomocy przy serwerze CS 1.6 albo Grafiki? Napisz do mnie śmiało.

Kontakt: GG:80023640 | Discord: equalibrum3k

• Właściciel
Napisano

image.png

IMG_7244.gif.d8ecac0426166ddcad1c1708aa93ff27.gif

Potrzebujesz pomocy przy serwerze CS 1.6 albo Grafiki? Napisz do mnie śmiało.

Kontakt: GG:80023640 | Discord: equalibrum3k

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Csowicze - Jesteśmy dynamiczną i innowacyjną siecią serwerów gier, działającą od 2013 roku. Nasza misja to tworzenie wyjątkowych doświadczeń dla graczy. Dołącz do naszej rosnącej społeczności już dziś! Oferujemy szeroki wybór serwerów, w tym CS 1.6, CS 2 oraz wiele innych. Gwarantujemy najwyższą jakość rozgrywki. Najlepsza sieć serwerów czeka na Ciebie!

CSowicze - Sieć serwerów gier multiplayer

Notification

Copied to clipboard: 

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie